Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (359. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cadde22

harf büyültme tuşuna iki defa bas hızlıca

internette araştırıp onu denedim ama olmuyor bir türlü.. acaba benim klavye ayarlarımda bir sorun mu var?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

internette araştırıp onu denedim ama olmuyor bir türlü.. acaba benim klavye ayarlarımda bir sorun mu var?

senin versiyonun ne bilmiyorum ama ios5.1 de
    ayarlar--> genel--> klavye--> büyük harf kilidi
    menüsünden ayarını yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

quote:

senin versiyonun ne bilmiyorum ama ios5.1 de
    ayarlar--> genel--> klavye--> büyük harf kilidi
    menüsünden ayarını yapabilirsin.

aynen oyle imis, tesekkurler. babama msj atmak iskenceye donmustu sadece buyuk harfle yazdigim icin.

• öncelikle yanlış yere yazıyorsam kusura bakmayın.cihaz iphone 3g 16gb kabloyla bilgisayara bağladığımda ne usb olarak ne kamera olarak telefonu pc telefonu görmüyor.aynı şekilde itunesta görmüyor.(eskiden 2 side görüyordu 3-4 aydır bu problem var)sarj konusunda bir sorun yok ama dediğim gibi hiçbir türlü görmüyor.(başka pc de denedim aynı.başka kabloyla da denedim yine aynı)dfu moda aldım oda bir işe yaramadı hiçbir türlü telefonu tanıtamadım.itunes versiyonu güncel telefonun sürümü de 4.0.1 ayrıca cihaz jailbreakli.yardımlarınızı bekliyorum.. cihaz kaçak değildir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrtbck -- 21 Mart 2012; 4:31:28 >
  • Arkadaşlar merhaba ;

Ben simkilitsiz İp4 kullanıyorum fakat kız arkadaşımda 3gs mevcut ios5 vardı telefonda. Aldığında anlamadık telefonun kaçak olduğunu dün akşam güncelleme uyarısı gelmiş bizimkide o hevesle update etmiş telefonu fakat dün akşamdan beri telefonu kullanamıyor. Anlayacağınız telefon şu anda sadece ipod olarak kullanılıyor

Son güncelemeye bu sorunu ortadan kaldıracak bir ilaç geldi mi acaba bilginiz var mı?

Şimdiden tşk ederim.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba ;

Ben simkilitsiz İp4 kullanıyorum fakat kız arkadaşımda 3gs mevcut ios5 vardı telefonda. Aldığında anlamadık telefonun kaçak olduğunu dün akşam güncelleme uyarısı gelmiş bizimkide o hevesle update etmiş telefonu fakat dün akşamdan beri telefonu kullanamıyor. Anlayacağınız telefon şu anda sadece ipod olarak kullanılıyor

Son güncelemeye bu sorunu ortadan kaldıracak bir ilaç geldi mi acaba bilginiz var mı?

Şimdiden tşk ederim.

Semi-tethered jb var diye biliyorum 5.1 için
  • Dün arkadaşımın 1 aylık 3gs cihazını alarak iphone dünyasına girdim En son nokia c6-01 ve xperia neo v kullanmış birisi olarak iphone nın gerçekten çok farklı olduğunu gördüm Birkaç sorum olacak Yardımcı olursanız sevinirim

1-Ana ekrana farklı kısayollar eklemek istiyorum Örneğin sık kullandığım bluetooth açma/kapama işini ayarlar-genel-bluetooth yerine direk masaüstü kısayolu ile yapma durumum var mı?
    2-Açık olan uygulamaları görüp kapatabileceğim bir tuş/kısayol var mı?
    3-Telefon sessiz konumda iken gelen aramayı nasıl reddeceğim? Sessiz konumda iken sadece cevap verme tuşu aktif

Şimdilik bu kadar Aklıma geldikçe ve işin içinden çıkamadığım zaman sorularıma devam edeceğim

Teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozay06 -- 31 Mart 2012; 9:48:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Dün arkadaşımın 1 aylık 3gs cihazını alarak iphone dünyasına girdim En son nokia c6-01 ve xperia neo v kullanmış birisi olarak iphone nın gerçekten çok farklı olduğunu gördüm Birkaç sorum olacak Yardımcı olursanız sevinirim

1-Ana ekrana farklı kısayollar eklemek istiyorum Örneğin sık kullandığım bluetooth açma/kapama işini ayarlar-genel-bluetooth yerine direk masaüstü kısayolu ile yapma durumum var mı?
    3-Telefon sessiz konumda iken gelen aramayı nasıl reddeceğim? Sessiz konumda iken sadece cevap verme tuşu aktif

Şimdilik bu kadar Aklıma geldikçe ve işin içinden çıkamadığım zaman sorularıma devam edeceğim

Teşekkür ederim

1)yok
    2) 2 kere home button, orada acik uygulamalari goreceksiniz, birinin uzerine parmaginizla basili tutup kapatma simgesi cikar.
    3) 2 kere ekran acma kapama dugmesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: brave5213

quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

Dün arkadaşımın 1 aylık 3gs cihazını alarak iphone dünyasına girdim En son nokia c6-01 ve xperia neo v kullanmış birisi olarak iphone nın gerçekten çok farklı olduğunu gördüm Birkaç sorum olacak Yardımcı olursanız sevinirim

Teşekkür ederim

1)yok
    2) 2 kere home button, orada acik uygulamalari goreceksiniz, birinin uzerine parmaginizla basili tutup kapatma simgesi cikar.
    3) 2 kere ekran acma kapama dugmesi

Teşekkür ederim

• arkadaşlar meraba. 3gs 8 gb ( ios 5.1 ) kullanıcısıyım telefonda gelen aramaları cevaplamak istediğimde bazen kaydırma tuşu çalışmıyor yani bi kaç kere deniyorum algılamıyor daha sonra oluyor fakat bunun dışında ekran kilidini açmak için kaydırmada hiç bir sorun yok sadece gelen aramalarda dediğim gibi bazen oluyor. Bu konuda bilgisi olan veya daha önce böyle bir sorunla karşılaşan var mı? şimdiden teşekkürler...
  • ben de 3gs 16 gb kullanıyorum bahsettiğin problemin aynısı bende de var ama ben kendi telefonumdan zannettim bir problemi vardır diye meğerem değilmiş :)
  • quote:

ben de 3gs 16 gb kullanıyorum bahsettiğin problemin aynısı bende de var ama ben kendi telefonumdan zannettim bir problemi vardır diye meğerem değilmiş :)

çözümü var mı acaba bi de nedense gündüz oluyor gece de bu sorunla hiç karşılaşmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrdurden

quote:

ben de 3gs 16 gb kullanıyorum bahsettiğin problemin aynısı bende de var ama ben kendi telefonumdan zannettim bir problemi vardır diye meğerem değilmiş :)

çözümü var mı acaba bi de nedense gündüz oluyor gece de bu sorunla hiç karşılaşmıyorum

aynen kafasına göre takılıyor, kendini tam unutturuyor sonra en önemli anda ortaya çıkıyor :) çözümü olacağını zannetmiyorum. Zaten 3gs ios5 e son anda dahil oldu buna da şükür diyelim:)

• Arkadaslar merhaba.

Benim bir sorunum var yardimci olabileceginizi dusunuyorum. Forumlara yeni uye oldugum icin konu basligi acamiyorum. Buradan yardimizi rica edecegim.

Benim elimde yaklasik 3 senedir 3GS 16 GB Apple urunu telefonum var. Telefonumun yere dustu ve ustteki power bolumunun oradaki dugme dustu ve o bolum kare olarak tamamen kirildi, tirnagim yardimi ile telefonu kitleyebiliyorum, acip\kapatabiliyorum.

Simdi ben bu telefonuma yeni kasa taktirmak istiyorum. Dolu kasa almam gerekiyormus bir kac yerden okudum. Dolu kasada hersey mevcutmus sadece benim telefonumdaki anakart ve dokunmatik kasaya ilave edilecekmis. Bu kasalarin tamamen orjinal olani yok sanirim, ben eger bu islemi yaptirirsam telefoncu arkadaslara, ne kadar saglikli olabilir? Sonucta benim bataryam ve icerisindeki anakart ve dokunmatik haric butun malzemeler orjinal. Dolu kasadaki batarya nasildir hemen bozulurmu, omru ne kadardir? Sarj suresi ne kadar gider hicbir bilgim yok. Bana bu konuda yardimci olursaniz sevinirim. Saglikli birseymi bu yaptirmak istedigim?

• Arkadaşlar bir sorunum var, iPhone 3GS kullanıyorum. En son yanlış hatırlamıyorsam 5.0'a yükselttim versionunu, yükselttiğime bin pişman oldum her şeyim silindi al baştan yükledim neyse orası ayrı konu. Yükselttikten sonra ayarlar sekmesinde güncelleştirme olduğu için 1 işareti çıkıyordu, hani mesaj geldiğinde Mesajlar sekmesinin tepesinde 1 işareti çıkıyor ya aynı o, onu yok edemediğim için acayip kıl oluyordum. Hadi bari güncelleştireyim dedim, kablo falan bağlı değil nasıl güncelleştirmeye başladı bilmiyorum ama güncelliyordu yarıya geldi, sonra dedim acaba yine her şeyim silinir mi? Bu düşüncenin sonucu olarak; hem üstteki power tuşuna, hem de home tuşuna basılı tutarak telefonu kapattım, şimdi açamıyorum. Her 5 saniye de bir elma simgesi karşıma geliyor, sonra gidiyor ardından tekrar geliyor fakat açılmıyor maalesef. Bilgisayara bağladığımda da algılamıyor bilgisayar. Ne yapmam lazım, bir akıl verir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Arkadaşlar bir sorunum var, iPhone 3GS kullanıyorum. En son yanlış hatırlamıyorsam 5.0'a yükselttim versionunu, yükselttiğime bin pişman oldum her şeyim silindi al baştan yükledim neyse orası ayrı konu. Yükselttikten sonra ayarlar sekmesinde güncelleştirme olduğu için 1 işareti çıkıyordu, hani mesaj geldiğinde Mesajlar sekmesinin tepesinde 1 işareti çıkıyor ya aynı o, onu yok edemediğim için acayip kıl oluyordum. Hadi bari güncelleştireyim dedim, kablo falan bağlı değil nasıl güncelleştirmeye başladı bilmiyorum ama güncelliyordu yarıya geldi, sonra dedim acaba yine her şeyim silinir mi? Bu düşüncenin sonucu olarak; hem üstteki power tuşuna, hem de home tuşuna basılı tutarak telefonu kapattım, şimdi açamıyorum. Her 5 saniye de bir elma simgesi karşıma geliyor, sonra gidiyor ardından tekrar geliyor fakat açılmıyor maalesef. Bilgisayara bağladığımda da algılamıyor bilgisayar. Ne yapmam lazım, bir akıl verir misiniz?

Keske yapmasaydin hicbir sey silinmeyecekti. Simdi recovery mode a alip iTunes ile restore atman lazim herseyin silinecek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Gibson Les Paul

quote:

Orijinalden alıntı: Alp

Arkadaşlar bir sorunum var, iPhone 3GS kullanıyorum. En son yanlış hatırlamıyorsam 5.0'a yükselttim versionunu, yükselttiğime bin pişman oldum her şeyim silindi al baştan yükledim neyse orası ayrı konu. Yükselttikten sonra ayarlar sekmesinde güncelleştirme olduğu için 1 işareti çıkıyordu, hani mesaj geldiğinde Mesajlar sekmesinin tepesinde 1 işareti çıkıyor ya aynı o, onu yok edemediğim için acayip kıl oluyordum. Hadi bari güncelleştireyim dedim, kablo falan bağlı değil nasıl güncelleştirmeye başladı bilmiyorum ama güncelliyordu yarıya geldi, sonra dedim acaba yine her şeyim silinir mi? Bu düşüncenin sonucu olarak; hem üstteki power tuşuna, hem de home tuşuna basılı tutarak telefonu kapattım, şimdi açamıyorum. Her 5 saniye de bir elma simgesi karşıma geliyor, sonra gidiyor ardından tekrar geliyor fakat açılmıyor maalesef. Bilgisayara bağladığımda da algılamıyor bilgisayar. Ne yapmam lazım, bir akıl verir misiniz?

Keske yapmasaydin hicbir sey silinmeyecekti. Simdi recovery mode a alip iTunes ile restore atman lazim herseyin silinecek.

Deme hocam öyle.

Recovery Mode'a nasıl alıyorum? iTunes'u geçtim, bilgisayarım algılamıyor maalesef.

Tamam buldum nasıl alınacağını, ama bilgisayar algılamıyor telefonu.

Geri yüklemeye alabildim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 7 Nisan 2012; 16:51:38 >

• Merhaba arkadaşlar versiyonu 3.1.3 olan iphone 3g ye foursquare yükleyemiyorum.İtunes taki en son sürüm ios4 ve üzerini desteklediği için yardımcı olabilir misiniz o sürüme uygun olan 4square uygulamasını nerden bulabilirim teşekkürler.Cihaz alındığı gibi orjinal jailbreak yok.İos 4.2.1 vers yüklemedik çok kastığı için en hızlı çalişan 3.1.3 versiyonda duruyor.
  • arkadaşlar merhaba, bende iphone 3 sahibiyim.. kısa bir sorum olacak...

appstore ikonu üzerinde update sayısı 7 yazıyor... girip apple kmlği ile giriş yapıp update all dediğim zaman, yükleme boşukları çıkıyor ancak hiçbir ilerleme olmuyor. sonra hata veriyor... nedenini bilen var mı ?
  • Merhaba arkadaslar 3gs at&t kartli telefonumu jb yaparak kullaniyordum surum 3.1.3 bu surumu yukseltebiliyormuyum?tam olarak tarif edecek kimse varmidir?
  • 
Sayfa: önceki 357358359360361
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.