Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • açıkcası ben bilmiyorum en son tamir için götürdüğümüz yer bu şekilde söylemişti.benim elimden gelen hiç bişey yok onun işini sağlam yapan bi servis bulmam lazım yoksa görüntüden ibaret kalacak cihaz :)
  • Selamlar bende ıphone 3gs var pekde bilgim yoktur ıphone üzerinde neyse sorun şu; öncelkle sürümü eskiydi 3.1.. gibi bişi bende güncellemek istedim indirdim neyse ekranda usb işaretiyle itunes işareti vardı güncelle yazmıodu sadece geri yükle onu tıkladım geri yüklerken telefona reset attı elma işareti altındada kutucuk var ama dolmuyor öyle kaldı telefon ne yaptıysam düzeltemedm dfu modada alınmıo üst tuşla home tuşuna falan hepsini denedm sabahtan beri uğraşıyorum ama telefonda tık yok dondu kaldı bilgisayarda itunesdede görünmüyor ama usb taktıımda ses geliyor hoparlorden çıakrdıığmdada bildirim sesi gelio ama bilgisayarda görünmüo ne itunesde ne bilgisayarm da.... ACİL YARDIM EDERSENİZ...
  • Selamlar bende ıphone 3gs var pekde bilgim yoktur ıphone üzerinde neyse sorun şu; öncelkle sürümü eskiydi 3.1.. gibi bişi bende güncellemek istedim indirdim neyse ekranda usb işaretiyle itunes işareti vardı güncelle yazmıodu sadece geri yükle onu tıkladım geri yüklerken telefona reset attı elma işareti altındada kutucuk var ama dolmuyor öyle kaldı telefon ne yaptıysam düzeltemedm dfu modada alınmıo üst tuşla home tuşuna falan hepsini denedm sabahtan beri uğraşıyorum ama telefonda tık yok dondu kaldı bilgisayarda itunesdede görünmüyor ama usb taktıımda ses geliyor hoparlorden çıakrdıığmdada bildirim sesi gelio ama bilgisayarda görünmüo ne itunesde ne bilgisayarm da.... ACİL YARDIM EDERSENİZ...
  • Selamlar.Kaliteli kılıf önerilerinizi bekliyorum.Cihaza takılıyken cihazı cebe rahat sokup çıkarabiliceğim koruyuculuğu iyi şık bir kılıf arıyorum.Çevrede rahat bulabiliceğim cinsten önerirseniz çok teşekkür ederim.Teşekkürler.
  • Ölmüş burası.
  • Ölmedi 3GS Aşkı...
  • merhaba arkadaşlar yurtdısından gelen iphone 3 telefonuma restore yaptım only emergency call yazısı çıktı bundan sonra belki düzelir diye upgrade ettim ve şuan telefonumda i tunes ve usb resmi gözüküyor kullanamıyorum telefonu hiçbir şekilde.napmam gerek acil yardım ederseniz çok sevinirim
  • Bu konu bitmis heralde
  • 3gs ios 5 tethered jb cikti mi bilen var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nerazzuri

3gs ios 5 tethered jb cikti mi bilen var mi

Soğukmuydu Mağra Nasıl ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Soğukmuydu Mağra Nasıl ?

• quote:

Orijinalden alıntı: afterlife97

quote:

Orijinalden alıntı: Alitech Electronic

quote:

Soğukmuydu Mağra Nasıl ?

• Selamlar herkese, bende 3gs var. Telefonumda 4.2.1 nolu sürüm var. Son yazılım sürümü olan 5.x yüklemek istiyorum fakat defalarca denememe rağmen itunes her defasında 4.2.1 en son sürümdür uyarısını veriyor ve yüklemiyor. Itunes'u kaldırıp tekrar indirdim ve kurdum, Itunes'dan geri yükleyi uyguladım yine de her güncellemeye çalıştığımda 4.2.1 en son sürümdür uyarısı ile karşılaştım. Telefonumu 5.x güncellemek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler,
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataltin

Selamlar herkese, bende 3gs var. Telefonumda 4.2.1 nolu sürüm var. Son yazılım sürümü olan 5.x yüklemek istiyorum fakat defalarca denememe rağmen itunes her defasında 4.2.1 en son sürümdür uyarısını veriyor ve yüklemiyor. Itunes'u kaldırıp tekrar indirdim ve kurdum, Itunes'dan geri yükleyi uyguladım yine de her güncellemeye çalıştığımda 4.2.1 en son sürümdür uyarısı ile karşılaştım. Telefonumu 5.x güncellemek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler,

3gs olduguna emın mısınız ?
    3g ler ıcın son sürüm 4.2.1
    yada ıtunesu guncelledınız mı
  • 3gs olduğundan doğrusu emin değilim. 3g'de olabilir. 3gler için son sürüm 4.2.1 ise, dolayısıyla güncellememiştir. Yanıt için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fataltin

Selamlar herkese, bende 3gs var. Telefonumda 4.2.1 nolu sürüm var. Son yazılım sürümü olan 5.x yüklemek istiyorum fakat defalarca denememe rağmen itunes her defasında 4.2.1 en son sürümdür uyarısını veriyor ve yüklemiyor. Itunes'u kaldırıp tekrar indirdim ve kurdum, Itunes'dan geri yükleyi uyguladım yine de her güncellemeye çalıştığımda 4.2.1 en son sürümdür uyarısı ile karşılaştım. Telefonumu 5.x güncellemek için ne yapmam gerekiyor? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    Teşekkürler,

o Telefon 3G
  • arkadaşlar ben bu iphonedan hiç anlamam,androidciyim babam gitmiş ,iphone 3gs almış şimdi ilk ne yapmalıyım ben bu cihaza? var mı bir yeni başlayanlar için rehber falan?
  • quote:

Orijinalden alıntı: neoazrael

arkadaşlar ben bu iphonedan hiç anlamam,androidciyim babam gitmiş ,iphone 3gs almış şimdi ilk ne yapmalıyım ben bu cihaza? var mı bir yeni başlayanlar için rehber falan?

ilk kullan alıs sonra dusunursun bunları.
  • arkadas 3 gs telefoınum war yurt dısından geldi ancak pasaport kaydı yapıldıu simdi telefonumu jailbreak yapmak için 5,0,1 e gncelledm ve telefon açılmıyor artık acil çok acil bana biri yardm edebilirmi teskkürler simdiden...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darki33

arkadas 3 gs telefoınum war yurt dısından geldi ancak pasaport kaydı yapıldıu simdi telefonumu jailbreak yapmak için 5,0,1 e gncelledm ve telefon açılmıyor artık acil çok acil bana biri yardm edebilirmi teskkürler simdiden...

http://forum.donanimhaber.com/m_44834951/tm.htm
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.