Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (356. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hemsom iyi hos diyorsunda.. bende suan mesela eski bi samsung kapat telefon var vga kamera falan gerci simdi arkdas resim ve muzik falan atiyor bende ondan aliyroum , iphone alincada usb kablo ile o sorun kalkacak. ama oldu da bise hosuma gitti veya o cekti de bende istiyorum veya neyse iste.. o isi nasil bakacuk ondan sitemim yaa..

biraz youtube da bakindimda. ibluetooth diye bise varmis falan onu kullaniyorlar.. ama vardir bi cozumu herhalde buakdar insan nasil yapiyor yoksa:D hic mi bilgi veri aktarimi yapmiyorlar yawwww:D

sen trabzondamisin dostum
  • yarın ıphone'umu kayıt ettırıcem ama kayıt ettırıcek kısı yurt dısında yasyıor yanı cıfte vatandas hem alman hem turk turkıyede oturmadıgı ıcınde ıkametgah belgesı yok onun ıcın sadece tek bır hattı calıstırcak cıhaz sorum su avea'da actırsam aveamı kullabılırım sadece yada turkcele gıdıp actırsak sadece turkcelımı kullanabılırım vede actırırken numara felan verıyomuyuz bu hattı kullanıyorum bunun ıcın acın felanmı dıcem yardım edersenız sevınırm onemlı...
  • 3gs mi htc desire hd mi diye sorsam nedersiniz ikisinide kullanan varmı
  • Arkadaşlar iphone 3g kullanıyorum. Acaba takvim ve notlara push notification ekleyebilir miyim ? Yani arama veya sms mesaj olduğunda simgenin yanın da ( sağ üst köşede ) kaç tane cevapsız veya bakılmamış olduğu yazıyor ya onun gibi. Bikaç forumda bu şekil resimlere rastladım ama nasıl olduğunu yazmamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black_Lotus -- 15 Mart 2011; 12:21:02 >
  • Bilen yok mu arkadaşlarım ? :)
  • Topic olmus hakkaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksf5384

3gs mi htc desire hd mi diye sorsam nedersiniz ikisinide kullanan varmı

güzel soru
  • beyler yeni alıcam ins. 3gs yardım edecek misiniz:)
  • ne konuda yardım ıstıyorsun?
  • 3GS 4.3.3 simunlock çıktı mı? Elimde 4.3.3 sürümüne update edilmiş iphone var (İtunes ile güncellenmiş)
  • Arkadaşlar 3g iphone elime yeni abd'den 4.2.1'di jailbreak ve unlock yaptım ama telefon çok kasılıyor ve hata veriyor 3'lü versiyonlara dönmek istiyorum ...downgrade yapmam lazım ama aramama rağmen bulamadım !! shsh kaydı filanda yok ... yol göstericeklere şimdiden teşekkürler... birde en iyi versiyon 3 lerden hangisidir ?
  • üstatlar bende iphone 3GS var ve arka kapağı baya deforme olmuş durumda, kapak değişimi yapmak istiyorum ama internette arka kapak değişimi ile ilgili anlatım veya video bulamadım. Acaba daha önce kendisi bu şekilde bir arka kapak değişimi yapan varmı? birde yan sanayi alabileceğim en iyi beyaz 16gb lık kapak hangisidir? şimdiden teşekkürler...
  • iphone 3g telefonuma yükleyebileceğim tavsiye ettiğiniz free hangi oyunlar var arkadaşlar??
  • iphone 3gs kullanıyorum bugün 4.3.5 uptadeini yapmak için telefonu itunes'a bağladım uptade'a tıkladım ama hata verdi.back up saved the computer gibisinden bişiler yazıyordu.çaresi falan var mı?telefonda bir problem falan yok demi arkadaşlar?Yardımcı olabilirseniz sevinirim
  • üstadlar c7 ile bu telefon arasında kaldım. ne yapıyım sizce
  • selam arkadaşlar iphone 3 almayı düşünüyorum ama bilmedğim ve benim için olmassa olmaz 2 konu var bilen kullanan deneyen arkadaşlar yarıdmcı olursa çok sevinirim. 1.dolu bi batarya ile bu telle netten radyo kaç saat dinleyebiliriz. 2.edge baglantısı ile 3g değil ama edge baglantısı kullanrak youtube d video ızlenebıliyormu ? takılma oluyormu ?
  • Herkese Merhabalar

Biraz damdan düşer gibi olacağım çok özür diliyorum. Sadece başlangıç için biraz desteğe ihtiyacım var. Bir iphone 3gs geçti elime arkadaşımdan. Lakin ne hafızası hakkında bilgim var neden başka birşeyi. İçindeki rehberi yedekleyip, telefonu sıfırlayıp buradan yapacağım araştırmayla ihtiyacıma göre uygulamaları kurmak istiyorum. Bir kaç tane apple store'dan denedim ama üyelik istiyor. Bu üyelik her telefon için bir tane midir ? iTunes indirip kurup başlamalıyım sanırım ilk adım olarak, sonrası ne olmalı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impressive

Herkese Merhabalar

Biraz damdan düşer gibi olacağım çok özür diliyorum. Sadece başlangıç için biraz desteğe ihtiyacım var. Bir iphone 3gs geçti elime arkadaşımdan. Lakin ne hafızası hakkında bilgim var neden başka birşeyi. İçindeki rehberi yedekleyip, telefonu sıfırlayıp buradan yapacağım araştırmayla ihtiyacıma göre uygulamaları kurmak istiyorum. Bir kaç tane apple store'dan denedim ama üyelik istiyor. Bu üyelik her telefon için bir tane midir ? iTunes indirip kurup başlamalıyım sanırım ilk adım olarak, sonrası ne olmalı ?

bende birinden almistim iphonu onun uyeligini iptal edip kendime yeni uyelik actim su an kullaniyorum ayrica itunestede ayni uyeligi kullaniyorum.
  • herkese merhaba elimde 3g var ama ios kabul etmiyor telefon şuan hurda konumunda yani.Doğubank da kimse yapamadı.İstanbul içinde götürebilceğim bi yer var mı tamir için söyleyebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: pikeman

herkese merhaba elimde 3g var ama ios kabul etmiyor telefon şuan hurda konumunda yani.Doğubank da kimse yapamadı.İstanbul içinde götürebilceğim bi yer var mı tamir için söyleyebilir misiniz?

neden kabul etmıyor hata mı verıyor ?
    3G ler için son sürüm 4.2.1 dir onun üstünü deniyorsanız itunes izin vermez
  • 
Sayfa: önceki 354355356357358
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.