Şimdi Ara

3G ve 3Gs iPhone ANA KONU (358. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.501
Cevap
9
Favori
473.291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Cengiz Elektronik

quote:

Orijinalden alıntı: neoazrael

arkadaşlar ben bu iphonedan hiç anlamam,androidciyim babam gitmiş ,iphone 3gs almış şimdi ilk ne yapmalıyım ben bu cihaza? var mı bir yeni başlayanlar için rehber falan?

ilk kullan alıs sonra dusunursun bunları.

hocam ben değil babam kullanıyor ,alıştı da sadece telefon ve ipod işlevi dışında kullansa adam daha iyi olacak... onun içinde programlar vb. kısmına girmmeiz lazım galiba...
  • Selamlar ,
    Arkadaşlar patronun 3G telefonuna bir uygulama yükleyeceğim ancak minimum iOS 4.3 istiyor.Sistem dosyalarının adını falan değiştirip yüklenebiliyodu gibi hatırlıyorum.
    Forumda bi konusu vardı sanki ancak bulamadım.
    Çözümü bilen hatırlayan var mı acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atombak

Selamlar ,
    Arkadaşlar patronun 3G telefonuna bir uygulama yükleyeceğim ancak minimum iOS 4.3 istiyor.Sistem dosyalarının adını falan değiştirip yüklenebiliyodu gibi hatırlıyorum.
    Forumda bi konusu vardı sanki ancak bulamadım.
    Çözümü bilen hatırlayan var mı acaba ?

birisi daha demişti bunu bulursan haber eder misin
  • arkadaşlar bende 3gs ios5.01 var, her açtığım program multitask özelliği ile arka tarafta bir nevi çalışıyor dolayısıyla sonrasında program sayısı arttıkça telefonumu yavaşlatıyor, tek tek elle silmek zorunda kalıyorum, bunu toplu olarak yapabileceğim program vs.. öneriniz var mı?
  • Merhaba arkadaşlar,

Bugüne kadar hep Nokia kullandım. Emektar N95 aslında işimin çoğunu görüyordu ama bozuldu ve yine ekran filmini değişmek gerekecek. Tanıdık işi 500 lira civarına 3GS buldum. Ne dersiniz alayım mı, N95'i takas edeceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

Merhaba arkadaşlar,

Bugüne kadar hep Nokia kullandım. Emektar N95 aslında işimin çoğunu görüyordu ama bozuldu ve yine ekran filmini değişmek gerekecek. Tanıdık işi 500 lira civarına 3GS buldum. Ne dersiniz alayım mı, N95'i takas edeceğim.

Eğer temizse kaçırma derim
  • 3gs den sonra hangi telefona geçmeli? 2.5 yıl oldu telefon da kafayı yedi zaten :D
  • !!! >>> İZmir İçi Elden YURTİÇİ Temiz İphone 3gs ALINIR İLETİŞİm için Pm Atınız <<< !!!
  • 3gs uzerıne 4.3.3 kurdum .. herşey cok iyi yanlız dönen bir daire vardır ya cydia acılırken loadıng diyip ekranda bir daire doner bu donen daire telefon uyku moduna gecip yeniden actıgımda ılk menude gorunuyor ekranı dıger tarafa cekıp gerı geldıgımde düzeliyor(yani o dönen daire kayboluyor) bunun sebebı ne oluyordur
  • Arkadaşlar ben 3gs almak istiyorum sizle alınırmı bazılarnın düşüncesi almışken iyisini al 4s al diyor fakat o kadar para veremem o telefona sizle almalımıyım yoksa biraz daha bekleyim 4 veya 4s mi almalıyım
  • alınır 3gs,iyice ögrenirsin herseyini 5 cıkınca onu alırsın.
    5i almam dersen en az 4 almalısın o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emc-2

Arkadaşlar ben 3gs almak istiyorum sizle alınırmı bazılarnın düşüncesi almışken iyisini al 4s al diyor fakat o kadar para veremem o telefona sizle almalımıyım yoksa biraz daha bekleyim 4 veya 4s mi almalıyım

Alınır Kaç Yıl Geçti Halen Sıfırı Satılıyo.
  • hem bu aralar ki bütçe sıkıntısı hem iosu ve jb olayını öğrenirken rahat olmak için iphone 3g aldım arkadaşlar. apple ailesine hoşgeldin kafası yaşıyorum şu anda, hoşuma giden bi sürü şey var iosta. neyse ben ilk sorumu sorayım: telefonda bi ayar değişikliği yapmadığım halde kilit sesi ve öndinleme sesleri gitti uygulamalarda da sadece angry birds free'de ses yok. ne yapmalıyım? restore yaptığımda uygulamaları tekrar itunesdan atmam mı gerekecek? bilgi verebilir misiniz?
  • 2. el 3gs almayı planlıyorum peki bunda neye dikkat etmeliyim alırken.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emc-2

2. el 3gs almayı planlıyorum peki bunda neye dikkat etmeliyim alırken.

yurt dışı almanı tavsiye etmem benim ağzım yandı çünkü
    alabiliyorsan garantisi bitmemiş al derim ben..
  • İstanbul içi, iPod Touch 4 64 GB ile 3GS 32 GB takas edebilecek olan varsa PM atsın.
  • beyler 3gs jb'li kullaniyorum. ekranda ios 5.0.1 cihaziniz icin uygun uyarisi cikti. indirmeli miyim sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuatturkrap -- 15 Mart 2012; 20:38:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuatturkrap

beyler 3gs jb'li kullaniyorum. ekranda ios 5.0.1 cihaziniz icin uygun uyarisi cikti. indirmeli miyim sizce?

yüklersen jb gider cihaz yurtdışı mı? simlock ise o da gider jb+simlock yapman gerekir, ama 5.0.1 jb çıktı diye biliyorum jb versiyonunu yükleyebilirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

beyler 3gs jb'li kullaniyorum. ekranda ios 5.0.1 cihaziniz icin uygun uyarisi cikti. indirmeli miyim sizce?

yüklersen jb gider cihaz yurtdışı mı? simlock ise o da gider jb+simlock yapman gerekir, ama 5.0.1 jb çıktı diye biliyorum jb versiyonunu yükleyebilirsin

evet cihaz yurtdisi, hic bulasmiyorum o zaman eyvallah.

farkli bir sorum daha var, mesaj yazarken tum karakterleri buyuk harfle yazmak icin surekli olarak her harf icin buyutme tusuna basacak miyim? bunun direkt buyuk harfe cevirme olayi nasil oluyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: conistr

quote:

evet cihaz yurtdisi, hic bulasmiyorum o zaman eyvallah.

farkli bir sorum daha var, mesaj yazarken tum karakterleri buyuk harfle yazmak icin surekli olarak her harf icin buyutme tusuna basacak miyim? bunun direkt buyuk harfe cevirme olayi nasil oluyor?

Alıntıları Göster
    harf büyültme tuşuna iki defa bas hızlıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadde22 -- 19 Mart 2012; 22:43:48 >

• 
Sayfa: önceki 356357358359360
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.