Şimdi Ara

3G+WI-FI+CIFT SIM+mümkünse NAVI. varmıdır arkadaşlar?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Çift hatlı bir telefon almak istiyorum, aşağıdaki özelliklerin hepsini barındıran bir telefon var mı arkadaşlar?
    -Çift Hat (aynı anda aktif)
    -Wi-Fi
    -3G
    -Navigasyon(opsiyon)
    Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

• bildiğim kadarı ile çin modellerin bazılarında var fakat kullanışlı olmadığına eminim...
    çift hat olayı işi bozuyor yoksa diğer özellilere sahip yığınla telefon var
  • gönlümden geçen telefonu tarif etmişsin valla
  • 5800 + 3310 alırsın başka yolu yok :)
  • 2 aydır, yukarıda yazan özellikleri araştıran birisi olarak;
    1. Kaliteli çift hat kullanımı olan ilk marka samsung telefonlar, ama hiç bir çift hatta wi-fi ve 3G yok,
    2. Acaba çin malları nasıl diye bütün forumlar araştırılır ama... kesin sonuç yok
    3. Ihone tipli olup, farklı vilayetlerde temsilcilikler açan, kendi forum siteleri ile kullanıcılara program desteği veren markalar var
    4. Saydıklarınıza ilaveten, TV kullanımı, facebook ve youtube videoları izleme, ms office dosyalar görüntüleme dahi garanti veriyorlar
    5. Biraz daha zorlasalar "Cepte ÜTÜ" özelliğini açıklayacaklar diye korkuyorum :)
    6. Şu Samsung amcanın telefonunu bilsek de, modellere wi-fi de eklese ne olur sanki diye msj atsak
    7. Nihai olarak benim durumumu sorarsanız, hâlâ bekliyorum, yok mu bu özellikleri düşük SAR değerleri ve kaliteli malzeme ile sunan bir model diye....

Şimdilik bu kadar, bulursanız biz buralardayız, hep beraber alalım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tek-tek -- 27 Şubat 2010; 23:25:18 >

• var arkadasım hatta artı olarak dokunmatik,windows isletim sistemi bile var...ACER DX900...ama fiyatı biraz tuzlu ve tipi kaba.O kadar da kusur olsun artık dmi :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktasjk05

var arkadasım hatta artı olarak dokunmatik,windows isletim sistemi bile var...ACER DX900...ama fiyatı biraz tuzlu ve tipi kaba.O kadar da kusur olsun artık dmi :)

3G+WI-FI+CIFT SIM+mümkünse NAVI. varmıdır arkadaşlar?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.