Şimdi Ara

3gp dönüştürücü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, imtoo 3gp converter diye çok güzel bir program indirdim ama bu programda dönüşüm yaparken videoların sadece kısa bir bölümünü alıyor. mesela dönüştürdüğüm video 1 dakika ise 20 saniye kadar alıyor. ne yapabilirim? bir de her dönüşüm işlemi sırasında isim ve lisans kodu istiyor. arkadaşlar lütfen yardım edin çünkü bu harika programı kullanmak istiyorum

• dostum yanılmıyorsam senin o programı ya lisansli alman lazım yada register kodunu bir yerlerden bulman lazım okey ama buralarda bulamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: coldfire3

dostum yanılmıyorsam senin o programı ya lisansli alman lazım yada register kodunu bir yerlerden bulman lazım okey ama buralarda bulamazsın
    kod istenen yere herhangi birkac rakam yazip denedinmi bazi demo programlarda formalite register kodu isteniyor her´hangi bir k kac sayi yazarak programi kullaniyorsun dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: yegoadam

kod istenen yere herhangi birkac rakam yazip denedinmi bazi demo programlarda formalite register kodu isteniyor her´hangi bir k kac sayi yazarak programi kullaniyorsun dostum

Alıntıları Göster
    CHIP Ekim Sayısında bir sürü video converteri ücretsiz veriyor.
    Ben MediaCoder adında harika bir program kullanıyorum. Çeviremediği vido codec i yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak[Alper]

CHIP Ekim Sayısında bir sürü video converteri ücretsiz veriyor.
    Ben MediaCoder adında harika bir program kullanıyorum. Çeviremediği vido codec i yok.

Alıntıları Göster
    düzgün kullanabileceğim başka 3gp dönüştürücüler için link verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomeprince

düzgün kullanabileceğim başka 3gp dönüştürücüler için link verebilir misiniz?

Alıntıları Göster
    al sana 3 gp çevirmenin kralı sağda sarı olanı indir ve kulllan farkı gözlerinle gör bunun üstüne yok kullananlar bilir
    http://www.erightsoft.net/home.html

• quote:

Orijinalden alıntı: kara_şahin

al sana 3 gp çevirmenin kralı sağda sarı olanı indir ve kulllan farkı gözlerinle gör bunun üstüne yok kullananlar bilir
    http://www.erightsoft.net/home.html

Alıntıları Göster
    xilisoft die bir program var arkadaşım ona bakabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: casanovaking23

xilisoft die bir program var arkadaşım ona bakabilirsin

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: handsomeprince

Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...

Alıntıları Göster
    Xilisoft 3gp video converter 3.1.10 build-0926b
    aradığın program bu ve en iyisi...Ancak bu haliyle dosyaların sadece 2 dakikalık bölümünü çevirir.Full sürüm haline getirmek için www.seriall.com adresine gir ve sürümü arat.Çıkan sonuçlardan lisansını alırsın.Fakat dikkat et site pek tekin bi yer değilmiş www.google.com öyle diyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: DnR

Xilisoft 3gp video converter 3.1.10 build-0926b
    aradığın program bu ve en iyisi...Ancak bu haliyle dosyaların sadece 2 dakikalık bölümünü çevirir.Full sürüm haline getirmek için www.seriall.com adresine gir ve sürümü arat.Çıkan sonuçlardan lisansını alırsın.Fakat dikkat et site pek tekin bi yer değilmiş www.google.com öyle diyor.

Alıntıları Göster
    Total video converter.. Tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor2005

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    buyur
    seç beğen al

http://forum.donanimhaber.com/m_7492006/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: doktor2005

Bu mesaj silindi.
    beyler ben çok program denedim kimisinin crack ini bulamadım. en iyisi hangisidir. bir de key yollarsanız. yalnız bir problem var, 3gpye çeviren programlarda ses kalitesi abartı düşüyor. ben klip atıp izlemek istiyorum ama müzik berbat oluyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bratka

beyler ben çok program denedim kimisinin crack ini bulamadım. en iyisi hangisidir. bir de key yollarsanız. yalnız bir problem var, 3gpye çeviren programlarda ses kalitesi abartı düşüyor. ben klip atıp izlemek istiyorum ama müzik berbat oluyor...

Alıntıları Göster
    Xilisoft 3gp video converter 3.1.8 kullandım ve çok iyi sonuç aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TA2LSM

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

onun lınk ını werebılırmısn kardes bızde ındırek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutTR_35

quote:

Orjinalden alıntı: Network KILLER

onun lınk ını werebılırmısn kardes bızde ındırek?

Alıntıları Göster
    ben imtoo yu kullanıyordum ama hiç haz vermedi gerek görüntü gerek ses ii bi performans alamadım o yüzden simdi yeni bi program arıyorum şimdi kara_şahin arkadasımızın tavsiye ettiğiyi dönüştürücüyü izleyecem 10 saniyelik bölümleri halletmen için serial bulman lazım phazeddl.com adresinden bulabilirsin ok ama dikkatli ol bazı sayfalarında nü fotoları cıkabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Sui CompoS

ben imtoo yu kullanıyordum ama hiç haz vermedi gerek görüntü gerek ses ii bi performans alamadım o yüzden simdi yeni bi program arıyorum şimdi kara_şahin arkadasımızın tavsiye ettiğiyi dönüştürücüyü izleyecem 10 saniyelik bölümleri halletmen için serial bulman lazım phazeddl.com adresinden bulabilirsin ok ama dikkatli ol bazı sayfalarında nü fotoları cıkabiliyor

Alıntıları Göster
    bende imtoo mpeg encoder var hatta serialıda var ama işe yaramıyor serialı...

5 dakikadan fazlasını çevirmiyor artık.....

• quote:

Orijinalden alıntı: Söylev

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: CaN®

Bu program gerçekten çok iyi. Shareware sürüm kullanırsan 15 gün kısıtlama ve reklam var.
    Fakat illegal yollardan temin edersen problem yok. Her türlü formatı birbirine çevirebiliyorsun sadece 3gp değil.

• quote:

Orijinalden alıntı: La Edri

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: La Edri

bende onu kullanıyorum süper bi prog. serialıda çalışıyor hala

• quote:

Orijinalden alıntı: onurabi

quote:

Orjinalden alıntı: La Edri

bende onu kullanıyorum süper bi prog. serialıda çalışıyor hala

Alıntıları Göster
    Plato Video To 3GP Converter isimli cretsiz bir converter var, hem çok basit hem de çok hızlı, denemenizi tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Indie

Plato Video To 3GP Converter isimli cretsiz bir converter var, hem çok basit hem de çok hızlı, denemenizi tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Total Video Converter ile N73 ümde mükemmel sonuç aldım.
    Bugün filmi izlettiğim işyerindeki arkadaşlar "küçük LCD tv seyreder gibiyiz" dediler.
    Tavsiye ederim.
    Saygılarımla.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.