Arkadaşlar, imtoo 3gp converter diye çok güzel bir program indirdim ama bu programda dönüşüm yaparken videoların sadece kısa bir bölümünü alıyor. mesela dönüştürdüğüm video 1 dakika ise 20 saniye kadar alıyor. ne yapabilirim? bir de her dönüşüm işlemi sırasında isim ve lisans kodu istiyor. arkadaşlar lütfen yardım edin çünkü bu harika programı kullanmak istiyorum
dostum yanılmıyorsam senin o programı ya lisansli alman lazım yada register kodunu bir yerlerden bulman lazım okey ama buralarda bulamazsın
quote:
Orijinalden alıntı: coldfire3
dostum yanılmıyorsam senin o programı ya lisansli alman lazım yada register kodunu bir yerlerden bulman lazım okey ama buralarda bulamazsın
kod istenen yere herhangi birkac rakam yazip denedinmi bazi demo programlarda formalite register kodu isteniyor her´hangi bir k kac sayi yazarak programi kullaniyorsun dostum
quote:
Orijinalden alıntı: yegoadam
kod istenen yere herhangi birkac rakam yazip denedinmi bazi demo programlarda formalite register kodu isteniyor her´hangi bir k kac sayi yazarak programi kullaniyorsun dostum
Alıntıları Göster
CHIP Ekim Sayısında bir sürü video converteri ücretsiz veriyor. Ben MediaCoder adında harika bir program kullanıyorum. Çeviremediği vido codec i yok.
quote:
Orijinalden alıntı: Burak[Alper]
CHIP Ekim Sayısında bir sürü video converteri ücretsiz veriyor. Ben MediaCoder adında harika bir program kullanıyorum. Çeviremediği vido codec i yok.
Alıntıları Göster
düzgün kullanabileceğim başka 3gp dönüştürücüler için link verebilir misiniz?
quote:
Orijinalden alıntı: handsomeprince
düzgün kullanabileceğim başka 3gp dönüştürücüler için link verebilir misiniz?
Alıntıları Göster
al sana 3 gp çevirmenin kralı sağda sarı olanı indir ve kulllan farkı gözlerinle gör bunun üstüne yok kullananlar bilir http://www.erightsoft.net/home.html
quote:
Orijinalden alıntı: kara_şahin
al sana 3 gp çevirmenin kralı sağda sarı olanı indir ve kulllan farkı gözlerinle gör bunun üstüne yok kullananlar bilir http://www.erightsoft.net/home.html
Alıntıları Göster
xilisoft die bir program var arkadaşım ona bakabilirsin
quote:
Orijinalden alıntı: casanovaking23
xilisoft die bir program var arkadaşım ona bakabilirsin
Alıntıları Göster
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...
quote:
Orijinalden alıntı: handsomeprince
Arkadaşlar ilginiz için teşekkürler...
Alıntıları Göster
Xilisoft 3gp video converter 3.1.10 build-0926b aradığın program bu ve en iyisi...Ancak bu haliyle dosyaların sadece 2 dakikalık bölümünü çevirir.Full sürüm haline getirmek için www.seriall.com adresine gir ve sürümü arat.Çıkan sonuçlardan lisansını alırsın.Fakat dikkat et site pek tekin bi yer değilmiş www.google.com öyle diyor.
quote:
Orijinalden alıntı: DnR
Xilisoft 3gp video converter 3.1.10 build-0926b aradığın program bu ve en iyisi...Ancak bu haliyle dosyaların sadece 2 dakikalık bölümünü çevirir.Full sürüm haline getirmek için www.seriall.com adresine gir ve sürümü arat.Çıkan sonuçlardan lisansını alırsın.Fakat dikkat et site pek tekin bi yer değilmiş www.google.com öyle diyor.
beyler ben çok program denedim kimisinin crack ini bulamadım. en iyisi hangisidir. bir de key yollarsanız. yalnız bir problem var, 3gpye çeviren programlarda ses kalitesi abartı düşüyor. ben klip atıp izlemek istiyorum ama müzik berbat oluyor...
quote:
Orijinalden alıntı: bratka
beyler ben çok program denedim kimisinin crack ini bulamadım. en iyisi hangisidir. bir de key yollarsanız. yalnız bir problem var, 3gpye çeviren programlarda ses kalitesi abartı düşüyor. ben klip atıp izlemek istiyorum ama müzik berbat oluyor...
Alıntıları Göster
Xilisoft 3gp video converter 3.1.8 kullandım ve çok iyi sonuç aldım.
quote:
Orijinalden alıntı: TA2LSM
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
onun lınk ını werebılırmısn kardes bızde ındırek?
quote:
Orijinalden alıntı: umutTR_35
quote:
Orjinalden alıntı: Network KILLER
onun lınk ını werebılırmısn kardes bızde ındırek?
Alıntıları Göster
ben imtoo yu kullanıyordum ama hiç haz vermedi gerek görüntü gerek ses ii bi performans alamadım o yüzden simdi yeni bi program arıyorum şimdi kara_şahin arkadasımızın tavsiye ettiğiyi dönüştürücüyü izleyecem 10 saniyelik bölümleri halletmen için serial bulman lazım phazeddl.com adresinden bulabilirsin ok ama dikkatli ol bazı sayfalarında nü fotoları cıkabiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: Sui CompoS
ben imtoo yu kullanıyordum ama hiç haz vermedi gerek görüntü gerek ses ii bi performans alamadım o yüzden simdi yeni bi program arıyorum şimdi kara_şahin arkadasımızın tavsiye ettiğiyi dönüştürücüyü izleyecem 10 saniyelik bölümleri halletmen için serial bulman lazım phazeddl.com adresinden bulabilirsin ok ama dikkatli ol bazı sayfalarında nü fotoları cıkabiliyor
Alıntıları Göster
bende imtoo mpeg encoder var hatta serialıda var ama işe yaramıyor serialı...
5 dakikadan fazlasını çevirmiyor artık.....
quote:
Orijinalden alıntı: Söylev
Total video converter.. Tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: CaN®
Total video converter.. Tavsiye ederim.
Bu program gerçekten çok iyi. Shareware sürüm kullanırsan 15 gün kısıtlama ve reklam var. Fakat illegal yollardan temin edersen problem yok. Her türlü formatı birbirine çevirebiliyorsun sadece 3gp değil.
quote:
Orijinalden alıntı: La Edri
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: La Edri
bende onu kullanıyorum süper bi prog. serialıda çalışıyor hala
quote:
Orijinalden alıntı: onurabi
quote:
Orjinalden alıntı: La Edri
bende onu kullanıyorum süper bi prog. serialıda çalışıyor hala
Alıntıları Göster
Plato Video To 3GP Converter isimli cretsiz bir converter var, hem çok basit hem de çok hızlı, denemenizi tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Indie
Plato Video To 3GP Converter isimli cretsiz bir converter var, hem çok basit hem de çok hızlı, denemenizi tavsiye ederim.
Alıntıları Göster
Total Video Converter ile N73 ümde mükemmel sonuç aldım. Bugün filmi izlettiğim işyerindeki arkadaşlar "küçük LCD tv seyreder gibiyiz" dediler. Tavsiye ederim. Saygılarımla.