arkadaşlar ingiltereden i4 istetmiştim fakat kimse sorumluluk almak istemedğinden yattı i4 yerine istanbuldan 3GS 16 GB almaya karar verdim . sizden isteğim bana dükkanlarıyla birlikte doğubank ve kadıköydeki telefonculardaki fiyatları söyleyebilirmisiniz ? istediğim özellikler ;
- Sıfır Olcak - Garantili Olcak - Faturalı Olcak
Teşekkürler ..
Yok mu cevap arkadaşlar ?
kadıköydeki güldemir iletişimden bişey almada dostum nerden alırsan al
Ikinci el 3g 8gb kaç aralığında
Arkadaşlar başka yorumlar lütfen ? 3GS 16GB . Bi de doğubank veya kadıköyden alma derseniz büyük mağazalrın hangisinden almamı önerirsiniz ( ucuzluk bakımından )
3GS 16 GB sıfır şu anda bulman gerçekten çok zor. Genelde 8GB bulabilirsin. Ben en uygun fiyatı Genpadan aldım. 1280 lira ve 9 taksit yapıyorlardı bonus karta. Bir çok yere sordum. En ucuz fiyatı Genpa verdi.
Teşekkür Ederim mertgraph1979 Diğer arkadaşların da görüşleri çok önemli arkadaşlar . Teşekkürler ..
arkadaşlar bi de internetteki alışveriş sitelerinden i4'lere bakındım . aradığım fiyat aralığındakilerin hepsi amerikadan gelmiş . onlardan unlock'suz alsam . jailbreak kendim yapabilirmiyim . ya da önerirmisiniz amerikadan gelen i4'leri . ne gibi sorunlarla karşı karşıya kalırım . ?
Güncel !!!
Cevap Yok mu Arkadaşlar ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme