Şimdi Ara

3gs ekranı çizildi ekranı değiştirsem nasıl olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaklaşık 3 ay önce aldığım 3 gs nin ekranı benim ufaklık tarafından biraz çizildi.titiz biri olduğumdan bir türlü rahat olamıyorum ekranı veya camı değiştirmeyi düşünüyorum. bu olayı öncelikle tavsiye edermisiniz ve yaklaşık maliyeti ne olur.

• Sizi rahatsız ediyordur ama. Bence hiç değiştirmeyin. Çünkü bir kere açılınca tam oturmayabiliyor ekran,toz girebiliyor içine. Fiyat olarak da 100 tl üstü olur. Ekran koruyucu jelatin takarsanız gözünüze daha az çarpar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple yedek parca uretmedigi icin orjinal parca bulamazsiniz bence degstirmeyin keske ekran koruyucu taksaydiniz. Ben 1,5 yildir kullaniyorum hep ekran koruyucuyla kullandim koruyucu bir sure sonra cizikten gecilmiyo ekran ne olur sen dusun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cedric...

Apple yedek parca uretmedigi icin orjinal parca bulamazsiniz bence degstirmeyin keske ekran koruyucu taksaydiniz. Ben 1,5 yildir kullaniyorum hep ekran koruyucuyla kullandim koruyucu bir sure sonra cizikten gecilmiyo ekran ne olur sen dusun.

dosum iphone un ekranıyla jelatin bir değil.ayrıca apple yedek parça üretmesede orjinale çok yakın ekranlar var.

@toprak2009 bence boşuna yeni ekrana para harcamayın takıntınızı yenmeye çalışın ama karar size kalmış

işine yarar belki:http://www.iphoneservis.com/iphone-ekran-degisimi-iphone-dokunmatik-ve-lcd-problemleri.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam bende lcd si bozuk ama dokunmatiği çalışan ön panel var orjinal 3gs den çıkardım isterseniz anlaşırız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.