arkadaşlar 6.1.2 yükledim biraz kasmalar yaşıyorum eski sürümlerden kullanan arkadaşlar varsa en stabil sizce hangisidir ?
5.1.1
Sorunsuzluk olarak kesinlikle 4.3.3 ama son çıkan bir kaç uygulamayı desteklemiyor.Ben şahsen iphone da 4.3.3 kullanıyorum.Diğer versiyonlarda donma ,kasılma şikayetlerine şahit olduğum için sürüm güncellemedim.
6.1.2 yukledim kesinlikle kasmıyor bi okadar rahatladı ve şarjı 3 saat daha arttı bence kalın yoksa pişman olursunuz
quote:
Orijinalden alıntı: OguzhanDURSUN
6.1.2 yukledim kesinlikle kasmıyor bi okadar rahatladı ve şarjı 3 saat daha arttı bence kalın yoksa pişman olursunuz
5.1.1 kesinlikle
3GS 6.1.2 bendede şarj suresı arttı
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
3GS 6.1.2 bendede şarj suresı arttı
3.1.3
quote:
Orijinalden alıntı: O.Beverly
3.1.3
Alıntıları Göster
6.1.1
quote:
Orijinalden alıntı: O.Beverly
3.1.3
3.1.3 sürümü iphone geneli için efsane sürümdür
quote:
Orijinalden alıntı: tek hakkın VAR..!
Sorunsuzluk olarak kesinlikle 4.3.3 ama son çıkan bir kaç uygulamayı desteklemiyor.Ben şahsen iphone da 4.3.3 kullanıyorum.Diğer versiyonlarda donma ,kasılma şikayetlerine şahit olduğum için sürüm güncellemedim.
Katılıorum 3gs varken en stabil bulduğum sürümdü
En stabili iOS 5.1.1'di. Elimde olsa dönerim.
quote:
Orijinalden alıntı: Smile75
shsh kaydın varsa dönersin bazı sürümlerde shsh kaydı olmadan da dönülebiliyordu ama 5.1.1 onlarda birimi bilmiyorum
quote:
Orijinalden alıntı: BrainDrain
quote:
Orijinalden alıntı: buyukaslan
6.1.1
4S için olan sürümü öneren kişiye aferin
noluyo be 3gs için konuşuyorum ben
quote:
Orijinalden alıntı: bird-hunter
quote:
Orijinalden alıntı: Smile75
shsh kaydın varsa dönersin bazı sürümlerde shsh kaydı olmadan da dönülebiliyordu ama 5.1.1 onlarda birimi bilmiyorum
Ya o nedir tam bilemiyorum ve nereden bakıcam.
3.1.3 üstüne tanımam
3.1.3 en stabil surumdur. 4.3.3 de gayet iyidir. 5.1.1 de takılmalar baslar ama fazla rahatsız etmez. 6.1.1 de rahatsız edici derecede takılmalar mevcut maalesef.