Şimdi Ara

3gs garip bir durum??-??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde 3gs yurtdışı cihazım var kayıtdışı olmuştu 31 aralık günü imei sorgulamaya baktığımda yolcu beraberinde getirilen cihaz yazıyordu ve kaydı gerçekleşti pasaportuma.fakat avea hattımda hala servis yok?? turkcel takıyorum full..aradım aveayı inceleyip dönecez 48 saat içnde dediler hala bir haber yok?? neden olabilir yardımcı olabilen olursa sevinirim.yalnızca aveada şebeke yok.bilgi teknolojileri kurumunu aradım cihazın kaydı sorunsuz dediler..saygılar

• avea hat takılıyken restore yapın
  • hala aynı :s başka bir çözüm yolu varmı??

yokmu bir bilen insan?..??
  • avea kartiniz bozulmus olabilir mi
  • hayır bşka bir sürü avea ile denedim sonuç aynı
  • ARKADAŞIM AYNI SORUN BENDEDE VAR :s :s AYNISIII FORUMDAN Bİ ARKADAŞTAN ALDIM 3 GS İNGİLTEREE CIKKIŞLI FABRİKA UNLOCK YANİ KİLİTSİZ 2 GUN ONCE PASAPORTA KAYIT YAPTIM HEMEN AKŞAMI AÇILDI TURKCELL CEKİYOR ÇALIŞIYOR AMA AWEA ÇALIŞMIYOR ????? KARTIMI YENİLEDİM YİNE SONUC AYNI NEDEN OALBİLİR ???? TELEFONUN BOZUK OLDUGUNU DÜŞÜNMEYE BASLADIM
  • ARKADAŞIM BEN SORUNU BULDUM MERAK ETMEE KAYIT OLDUGU YAZISINA BAKMA BÜYÜK İHTİMALLE SENDE BENIM GİBİ TÜRKCELL TİMDE KAYIT ETTİRDİN VE SADECE TÜRKCELL 1 NUMARA İLE EŞLEŞTİRİDİĞİ İÇİN NRMALDE O NUAMRAYLA ÇALIŞMASI GEREKİYOR AMA BÜTÜN TÜRKCELLERLE ÇALIŞIYOR BENDEKİ.. SORUNA GELİNCE BUNLAR DOSYALARI MCK YA CUMARTESDİDEN CUMARTESİNE YOLLUYOLARMIŞ VE ONLAR KOTROL YAPTIKTAN SONRA KOMPLE AÇLIYOLAR YANİ TÜRKCELLDE YAPILAN İŞLEM O GÜNDE HEMEN AÇILIYOR AMA SADECE ÜTRKCELL İÇİN.... BENIM NE VODAFONE NEDE AWEA ÇALILŞIYOR SADECE TURKCELL.. 10 GÜN SÜRERMİŞ DİĞER HATLARADA AÇIOLMASI İÇİN.. VE SUNUDA UNUTMADAN SADECE TEK NUMARA İLE EŞLEŞMİŞ DEİĞİM YABANCI PASAPORT İLE OLUYORMUŞ EĞER TÜRK PASAPORTU İLE KAYIT EDİLDİĞİ ZAMAN İŞTE BU YAŞADIKLARIMIZ GEİÇİÇİ OLARAK YASANIYOR SONRASINDA HALLEDİLİYOR... BEN GİTTİĞİMDE ABANA DAHA MCK YA DOSYANIZ GÖNDERİLMEDİ BİLE DEDİ.. UMARIM YARDIMCI OLABİLMŞİMDİR. NESEKİ BEN 10 GÜN BEKLEMEMEK İÇİN TURKCELE GEÇTİM... AYNI AVANTAJMIŞ AWEA İLTE GENÇ TARİFE..

• beklemedeyim...hala sorun devam ediyor..turkcell full..aveada kartı takınca önce şebeke geliyor 2saniye sonra servis yok yazıyor..kaydı avea bayisinde yaptırmıştım..
  • sadece telefonu kaydettirirken verdigin numarayla calısır diye bişey yok. Ben 2 ay once vodafone hattımla kaydettirdim ama telefonu turkcell ile kullanıyorum. O sadece kayıt yaptırdıgınız yerin size kayıtla alakalı bilgi mesajı gondermesiyle ilgili.
  • sorun çözülmüştür..dün gece aveayı aradım bağırdım çağırdım halledin kullanamıyorum 1 haftadır yeter artık hızlandırrıyoruz işlemi dediniz geri dönüş yapmadınız dedim sabah hattımı taktığımda açılmıştı :) bir sıkıntı yokmuş biraz beklemek gerekiyormuş fakat fazlada beklemeyin sallıyorlar çünkü 1haftadan fazla beklemeyin..ilgilenenlere..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.