Şimdi Ara

3gs genpa yolcusu!! ( daha 1 aylık!! )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 1 ay once aldıgım 16gb siyah 3gs telefonumu yaırn genpaya goturecegim..sorunum telefonun kendi kendine kapanması..durduk yere kapanıyor..arama gelince mesgule veriyorum ve telefon pat diye kapanıyor..bugun de caldıgında acarken kapandı..e 5 ocakta aldım ben bu cihazı...daha çizik bile yok ama sorun bu..

sizce bu cihazı tamir etmeleri mumkun mu? sorunu nasıl bulacaklar ki? kapanıyor telefon durduk yere...değişim yaparlar diye dusunuyorum ben...daha once cihazı değiştirilen arkadasların bir sikayeti var mı? verdikleri cihazlar arızalı olarak toplanıp onarılan cihazlar mı var mı fikri olan??? verdikleri cihazın sonucta kutusu falan olmuyor, üzerinde cizik falan olablr mi bu cihazların??

• Restore ettiniz mi ? Etmediysenz bi restore edin duzelmezse verirsnz degisim olur buyuk ihtimalle. Gelen urunler oyle onarilan urunler felan degil zaten o sekilde onarilan urunler bestbuy da felan ayri bolumde daha ucuza satiliyor. Genpadan aldigin cihazda en ufak cizik olamaz alirken bakarsin varsa degistirirler yine. Genpa zaten onarim yapamiyor ki sana verdikleri urun onarilmis olsun. Kutudan cikandan farki yok emin ol yoksa bende degistrmzdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F93BE544A

Restore ettiniz mi ? Etmediysenz bi restore edin duzelmezse verirsnz degisim olur buyuk ihtimalle. Gelen urunler oyle onarilan urunler felan degil zaten o sekilde onarilan urunler bestbuy da felan ayri bolumde daha ucuza satiliyor. Genpadan aldigin cihazda en ufak cizik olamaz alirken bakarsin varsa degistirirler yine. Genpa zaten onarim yapamiyor ki sana verdikleri urun onarilmis olsun. Kutudan cikandan farki yok emin ol yoksa bende degistrmzdim.
    ben pilin çabuk bitmesi şikayetiyle göndermiştim. restore edip gönderdiler. 3.1.3'ü de yüklemişler hatta :) kullanımla ilgili bilgi eksiklerim de var heralde..sen de bi restore edip tekrar kullanmayı dene arkadaşım,yine yaparsa o zaman verirsin servise.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

ben pilin çabuk bitmesi şikayetiyle göndermiştim. restore edip gönderdiler. 3.1.3'ü de yüklemişler hatta :) kullanımla ilgili bilgi eksiklerim de var heralde..sen de bi restore edip tekrar kullanmayı dene arkadaşım,yine yaparsa o zaman verirsin servise.

Alıntıları Göster
    arkadaslar yaptım restore ama daha 1 saatini doldurmadan yeniden kapandı...neden oluyor bir turlu cozemedim..kafasına gore kapanıyor...yarın bir gotureyim bakalım ne yapacaklar..umarım cok uzun süre kalmaz serviste..degişim işini uzatmazlarsa iyi...ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlarla da ugrasmam umarım değişirse...

• eğer yapabilecekleri bişeyse uzun kalmaz iphonelarda ortalama servis süresi max 2 hafta deniyor. ki ben 6 günde aldım telimi.

quote:

Orijinalden alıntı: sercanm

arkadaslar yaptım restore ama daha 1 saatini doldurmadan yeniden kapandı...neden oluyor bir turlu cozemedim..kafasına gore kapanıyor...yarın bir gotureyim bakalım ne yapacaklar..umarım cok uzun süre kalmaz serviste..degişim işini uzatmazlarsa iyi...ışık sızması, ölü piksel gibi sorunlarla da ugrasmam umarım değişirse...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluerdem

eğer yapabilecekleri bişeyse uzun kalmaz iphonelarda ortalama servis süresi max 2 hafta deniyor. ki ben 6 günde aldım telimi.

quote:

Orijinalden alıntı: sercanm

Alıntıları Göster
    Bende 6 günde teslim aldım, gelen cihazlarda ışık sızması ölü piksel sorunları yaşamazsınız belki olur oda şans yine verirsiniz değişim olur, genpadan gelen cihazlar sorunlu yada tamir edilenler değil kutuya konan cihazla aynı kalitede merak etmeyin...

• quote:

Bende 6 günde teslim aldım, gelen cihazlarda ışık sızması ölü piksel sorunları yaşamazsınız belki olur oda şans yine verirsiniz değişim olur, genpadan gelen cihazlar sorunlu yada tamir edilenler değil kutuya konan cihazla aynı kalitede merak etmeyin...

Alıntıları Göster
    Talihsiz bir durum arkadaşınki büyük ihtimal değişim yapacaklardır ücretsiz. hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: cosef

Talihsiz bir durum arkadaşınki büyük ihtimal değişim yapacaklardır ücretsiz. hayırlı günlerde kullanmanızı dilerim

Alıntıları Göster
    benım ekran camının sol tarafı yarım mm kadar kalkık duruyor hafıf bastırınca ıcıne gocup normal yerıne oturuyor ekran. acaba bende gotursemmı bır genpaya bır faydası olurmu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: iatros

benım ekran camının sol tarafı yarım mm kadar kalkık duruyor hafıf bastırınca ıcıne gocup normal yerıne oturuyor ekran. acaba bende gotursemmı bır genpaya bır faydası olurmu.

Alıntıları Göster
    O sorun iphone'larda genelde var, telefon size bakarken sağ üst köşe dıştaki metal çerçeveye göre daha içerde duruyor...Yine telefon size bakarken sol üst köşeyi bastırdığınızda içeri giriyor bırakınca yine metal çerçevenin hizasına geliyor...16 GB 3G'si olan arkadaşımın iphone'u sadece ekranın sağ üst köşesi içerde diye genpaya verdik, üstelik cihazı alalı 14 ay olmuştu değişim oldu 1 hafta içerisinde

• quote:

O sorun iphone'larda genelde var, telefon size bakarken sağ üst köşe dıştaki metal çerçeveye göre daha içerde duruyor...Yine telefon size bakarken sol üst köşeyi bastırdığınızda içeri giriyor bırakınca yine metal çerçevenin hizasına geliyor...16 GB 3G'si olan arkadaşımın iphone'u sadece ekranın sağ üst köşesi içerde diye genpaya verdik, üstelik cihazı alalı 14 ay olmuştu değişim oldu 1 hafta içerisinde

Alıntıları Göster
    Yarın Konya Genpa ya götürücem bakalım ne dıyecekler. Değiştirirlerse beyaz verırlermı acaba :D

• İphone U yapmışlar degisim olmadı:)
  • Hadi bakalım hayırlı olsun yapmışlar ya :)
  • Bahsettigim sorunu yapacaklarini sanmiyorum buyuk ihtimal aynen gelir sizde geri gonderin zaten 3. seferde degisim olur.
  • quote:

Bahsettigim sorunu yapacaklarini sanmiyorum buyuk ihtimal aynen gelir sizde geri gonderin zaten 3. seferde degisim olur.
    su an o cıkıntı yok olmus fakat dedıgınız gıbı cokme devam edıyor hafıf. sanırım bızım cıhaz degısecek enınde sonunda.
  • Biraz kullanin yine goturun zamanla eski haline geldi diyin ya tamir olur ya degisim
    olur 1 yil icinde degistrmk zorundalar zaten.
  • quote:

Biraz kullanin yine goturun zamanla eski haline geldi diyin ya tamir olur ya degisim
    olur 1 yil icinde degistrmk zorundalar zaten.
    VAlla yazık yaa o kadar para verilip alınıyor bu aletler şu problemlerle doğru düzgün ilgilenseler birde keşke..
  • quote:

Orijinalden alıntı: pascal2121

VAlla yazık yaa o kadar para verilip alınıyor bu aletler şu problemlerle doğru düzgün ilgilenseler birde keşke..

Alıntıları Göster
    Ben Cuma öğlen verdim cihazı. 1 gün gibi bir sürede yani bugun öğlen gidip teslim aldım cihazı değiştirdiler.
    Bu arada Genpa 10 numara gerçekten 1 gün ne demek ya :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aliadar -- 13 Şubat 2010; 20:26:41 >

• Ellerinde hazir cihaz varsa hemende verebilirler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliadar

Ben Cuma öğlen verdim cihazı. 1 gün gibi bir sürede yani bugun öğlen gidip teslim aldım cihazı değiştirdiler.
    Bu arada Genpa 10 numara gerçekten 1 gün ne demek ya :)

Alıntıları Göster
    aliadar,

sizdeki sorun neydi de hemen değiştirdiler? nerdeki servise verdinz?

ben de yogunluktan dolayı verememistim cihazı..pzt verecegim..umarım sizinki gibi hemen degistirirler..

olmadık yere kapanıyor cihaz..restoredan baska yapacakları bir sey yok..ben zaten defalarca restore ettm ama sonuc aynı, kapanıyor..bakalım ne olacak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sercanm -- 13 Şubat 2010; 21:16:48 >

• Ya yenimi fark ettim bilmiyorumda karanlık ortamda ustteki hoparlörün icinde yuvarlak Işık olan bir yer var sizdede varmı bu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.