Şimdi Ara

3gs recovery mode --YARDIM--

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
686
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cihaz 3gs restore problemim var, içeriği ile ilgili (versiyon vs.) hiç bir bilgim yok. cihaz bana geldiğinde sadece itunes e bağla ekranındaydı.

Itunes'e bağlıyorum ip recovery modda restore etmelisin uyarısını veriyor.

Restoreye başlıyorum, Restore and update... extracting software... verifying iphone restore with apple... vs vs devam ediyor normal birşekilde son olarak restoring firmware... bitiyor ve AN UNKNOW ERROR OCCURED (1015)
    hatasını alıyorum.

1015 hatasını apple bu şekilde tanımlıyor:
    Error 1015: This error is caused by attempts to downgrade the iPhone, iPad, or iPod touch's software. This can occur when you attempt to restore using an older .ipsw file. Downgrading to a previous version is not supported. To resolve this issue, attempt to restore with the latest iPhone, iPad, or iPod touch software available from Apple. This error can also occur when an unauthorized modification of the iOS has occurred.

Sizden ricam biraz detaylı tarif ederseniz sevinirim Teşekkürler.

• BU arada cihazınız yurdışı simkilitli mi simkilitli değilse aşağıdaki talimatları uygulayın
    öncelikle 4.3.3 versiyonuna yükseltmek istiyorsunuz sanırım.
    Eğer bilgisayarınızda c:windows kullanıcılar system32 drivers etc host dosyasının içine girin orada tiny umbrella ile ilgili bişey varsa silin
    gs.apple. ile ilgili satırları silerek restore yapmaya çalışın.

itunes son sürüme güncelleyin ve dfu modda restore yapmayıda deneyebilirsiniz ireb gibi programlar otomatik dfuya alıyor

kendinizde ilk önce home ve pwer 10 saniye sonra powerdan elinizi çekip home tuşuna 15 saniye basılı tutup dfu ya sokabilirsiniz(telefon kapalı halde iken yapmanız lazım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 15 Haziran 2011; 23:12:03 >
  • Yüksek ihtimal ile benim kişisel tahminim telefonun basebandi 06.15.00. Ipad basebandine yükseltilmiş. O yüzden restore yaparken baseband yükselmediği için sonda 1015 hatası veriyor. Endişe edecek bir durum yok, redsn0w rc16 ile jb yaptığınız zaman işlem tamamdır. Redsn0wu açınca firmware dosyasını isteyecek. 4.3.3 fwyi ister yeniden çekersiniz, ister dosyaları görünür yapıp c:\user\appdata\roaming\apple içindeki fwyi gösterirsiniz. Windowsda *.ipsw diye aratınca çıkar firmware dosyası.
  • Teşekkür ettim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Yüksek ihtimal ile benim kişisel tahminim telefonun basebandi 06.15.00. Ipad basebandine yükseltilmiş. O yüzden restore yaparken baseband yükselmediği için sonda 1015 hatası veriyor. Endişe edecek bir durum yok, redsn0w rc16 ile jb yaptığınız zaman işlem tamamdır. Redsn0wu açınca firmware dosyasını isteyecek. 4.3.3 fwyi ister yeniden çekersiniz, ister dosyaları görünür yapıp c:\user\appdata\roaming\apple içindeki fwyi gösterirsiniz. Windowsda *.ipsw diye aratınca çıkar firmware dosyası.

redsn0w rc16 yı bulamadım link verebilirmisiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: meegi

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Yüksek ihtimal ile benim kişisel tahminim telefonun basebandi 06.15.00. Ipad basebandine yükseltilmiş. O yüzden restore yaparken baseband yükselmediği için sonda 1015 hatası veriyor. Endişe edecek bir durum yok, redsn0w rc16 ile jb yaptığınız zaman işlem tamamdır. Redsn0wu açınca firmware dosyasını isteyecek. 4.3.3 fwyi ister yeniden çekersiniz, ister dosyaları görünür yapıp c:\user\appdata\roaming\apple içindeki fwyi gösterirsiniz. Windowsda *.ipsw diye aratınca çıkar firmware dosyası.

redsn0w rc16 yı bulamadım link verebilirmisiniz.

win için

Os x için

• Bu arada bildiğiniz gibi rc 18 yayında. Onun linkini verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.