Şimdi Ara

3gsiz Tablete Sim Takılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet soru başlıkta teknoloji bu kadar ilerledi mi usble sim kart takabiliyormuyuz tablete? Maksadım teldeki interneti tablette kullanmak amma tablette sim girişi yok. Telden mobil ap açıyordum ama 5 dkde %10 şarj gidiyor bir çözüm değill yani.
    Ne yapabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu gun turkcelle sordum. normal sim kart internet vın internetten daha pahalı. taşınabilir wifi wın modemler var. sim kart yerine bunu kullanarak wifiden hem tel hem tablet ile internete girebilirsin. teldeki int iptal edip ikisindede cihazla kablosuz wifiden girebilirsin. 5 gb 12 ay kontratlı turkcell 35 tl aylık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rhodium

bu gun turkcelle sordum. normal sim kart internet vın internetten daha pahalı. taşınabilir wifi wın modemler var. sim kart yerine bunu kullanarak wifiden hem tel hem tablet ile internete girebilirsin. teldeki int iptal edip ikisindede cihazla kablosuz wifiden girebilirsin. 5 gb 12 ay kontratlı turkcell 35 tl aylık.

Yokartık kardeş evde zaten var internetim ne 35i? 1 gb konuşma mesajlaşma dahil 19 tl.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usb sim falan yok mu beyler mobil apsiz nasıl paylaşabilirim interneti?

• 2 seceneğin var usb 3g modem (vınn vesaire) gibi birşey yada arkadaşın dediği gibi bir 3g modem.
  • O zaman ucuz yollu 2. el vb bir dokunmatik olmayan sarji uzun giden wifisi olan philps bb vb bir tel al. usb den bagla al sana usb sim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rhodium

O zaman ucuz yollu 2. el vb bir dokunmatik olmayan sarji uzun giden wifisi olan philps bb vb bir tel al. usb den bagla al sana usb sim.

Sim karti usb olarak mi takıyoruz hocam anlamadım
    Ayrıca ucuz bir çözüm arıyorum tel falan olmaz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TABLETE USB SİM KART TAKILIRMI
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: legendofbedwyr

2 seceneğin var usb 3g modem (vınn vesaire) gibi birşey yada arkadaşın dediği gibi bir 3g modem.

otg ile her tablete vınn vesaire takılıyor mu? yoksa destekleyen tablet modelleri mi var ya da androidde açılmayı destekleyen vınn modelleri mi var bu olayı tam çözemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.