Şimdi Ara

3K Yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar makinam falcon ntsc u go pro paketi ..
    oynayacağım oyunları hdd ye atıp oynuyorum ..
    genelde de 2-3 saatin üzerine çıkmıyorum ..
    bazı arkadaşlar 3k alabileceğimi söyledi sizce bu sistemle kaç saate 3k alabilme riskim olrur ?
    ve son olarakta bu piyasada xbox soğutucuları var onlardan alsam sizce sonuç ne denli olur ?

• sen o makinaya haydi bastır yapacaksın takma kafana bunları 3k falan kendini yiyip durma keyfine var çıkacaksa çıkar çıkmazsada zaten sorun yok sadece çok uzun saatler yüklenme alete yeter soğutma modu falan hikaye bak keyfine
  • Piyasadaki soğutucular derken, intercoolerlardan bahsediyorsan onların xbox'a daha çok zarar verdiği söyleniyor. Bu biraz da şans işi, 3 senedir hergün saatlerce oynayıp, hor kullanıp 3k alan da var, 6 ayda alete gözü gibi bakmış olmasına ve günde en fazla 1-2 saat oynamasına rağmen 3k alan da var.
  •  3K Yardım

bunu diyorum işte faydası varmıdır sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dalakada -- 4 Şubat 2009; 11:46:57 >
  • Hiç bir soğutucunun faydası yok hele bunların hiç yok...Su soğutma bile uygulandığında 3k alabiliyorsun...bu konular bir yerde toplansın diye bi başlık açmıştık oradan daha detaylı bilgi alabilirsin...

http://forum.donanimhaber.com/m_29332500/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendomi

sen o makinaya haydi bastır yapacaksın takma kafana bunları 3k falan kendini yiyip durma keyfine var çıkacaksa çıkar çıkmazsada zaten sorun yok sadece çok uzun saatler yüklenme alete yeter soğutma modu falan hikaye bak keyfine

Soğutma Mod u Hikaye Mi
    Lehimler Isınınca Yerlerine Oturmamızlık Yapıyo Ve Bu Nedenle 3k Veriyor..
    Sence Bu Durumda Soğutma Mod U Hikaye Mi ?
  • yanlış bilgi lehimler ısınınca yerine oturmamazlık gibi brşey yapmaz lehimler ısınınca daha iyi bağlantı yapar ama aşırı ısınma sonucu lehimlerde herkesin dedği gib gümüş oranı az ise ayaklar kopabilir anakart üzerinden ancak ben bu kadar adi bir lehim göremedim makinada ama anakart biraz kötü ısınmadan dolayı genleşiyor gpu altında kalan kısım hafif bombe yapıyor ama bir sorun yok gibi daha fazlasında belkide olur birde bu fanlar çok dandik önemli olan fanın ne kadar hızlı döndüğü çektiği hava miktarı birde bunlar egsoz fanları kapatıyor resmen yapacaksan 8cm bir fan bul 2500rpm hızında 12v adaptörle bağla fanı kasanın arka tarafına koy gpu tarafına ve bak kasayı açıp heatsinklere elini sür özellikle gpu'ya fandan önce elin yanarken fandan sonra istersen 1 saat tut hiçbirşey olmuyor içine konan fanlar bi naneye yaramıyor yana falanda aynı hikaye sadce bu şekilde işe yarıyor oda gpu heatsink sıcaklığı düşüyor görünen şey bu ha verirmi yine verebilir 3k

• soğutma kulllanma usb den bağlanıyor zarar verebilir hiç gerek yok..bir stand yapıcaksın,xbox ı yatay ve havada tutucak yerden 15cm yukarda...arkası önü sağı solu bomboş olucak konsolun.adaptörüde havadar yerde kullanıcaksın.başka birşeye gerek yok.ama arkası önü kapalı kullanırsan 3k alırsın kesin
  • Önüm arkam sağım solum söbe. Saklambaç oynuyoruz sanki
  • Her kafadan bir ses çıkıyor artık bu forumda ya. Bilende bilmeyende yazıyor, hangisi doğru karar veremiyoruz. Tadı kaçmaya başladı buranın. Burada yazanlar yanlış anlamasın üzerine alınmasın sakın. Lafım size değil. Öyle içimi dökmek istedim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FReeStyLeMaSTeR

Her kafadan bir ses çıkıyor artık bu forumda ya. Bilende bilmeyende yazıyor, hangisi doğru karar veremiyoruz. Tadı kaçmaya başladı buranın. Burada yazanlar yanlış anlamasın üzerine alınmasın sakın. Lafım size değil. Öyle içimi dökmek istedim.

+1
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.