Şimdi Ara

3kırmızı benide vurdu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps3e de çok saglam makına diyemeyiz kac arkadasım sarı işik gördü
  • Geçmiş olsun

Atik eletroniğe yaptır daha sonra konsolu soğuta bildiğin kadar soğut sonrası konsolun kendine kalmış ... Yaz ayları girdik ve 3k haberleri artıyor ....
  • ben bi notebook soğutma standı aldım bakalım altına faydası olcak mı bilinmez umutsuz çırpınışlar işte
  • bu sogutma sistemleri işe yarıyomu acaba yaptırayımı diye düşünüyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

Arkadaşlar kusura bakmayın ama kopya kullanıpda microsofta 3k yüzünden kızmayın
    Hem ülkende olmıyan konsolu kaçak alıyorsun üstüne kopya kullanıyorsun sonra 3k var diye microsofta kızıyosun.Oh valla

nie savunuyorsunki microsoft babanin oglumu sanki sen kullanmiyorsun kopya oyun dinime kufreden musluman olsa he sole savuncan ben 3k gordum mu delikanli gibi gorururm konumu acmam ole mi
  • quote:

Orjinalden alıntı: [DMC]

Sat Jasper AL

Jasperler 3K vermiyor mu ? içine soğutma fanları falan konuyor bi işe yarıyo mu onlar
  • Geçmiş olsun da,niye 3K görenler yeni konu açıyor?Yapılacak şeyler belli,bilmeyenler de forumu 5 dakika karıştırsa öğrenir.

@Cod4-tevezgdk-Cod4

Söylediklerine katılıyorum dostum ama kullanıcıların %90 ının kopya oynadığı bir forumda bu söylediklerin çok anlamsız kalıyor.Bir zamanlar ben de senin gibiydim,linç etmek için sıraya giriyorlardı hemen:)

Çünkü bizim milletimizde enteresan birşey var;kopya kullanmanın tamamen yasal olduğunu zannediyorlar:)Abartmadan konuşursak,en azından buna hakları olduğunu düşünüyorlar.Sonra da 3K gören 360 kaka oluyor.Pardon Microsoft kaka oluyor,360 kopya oynatıyor çünkü:)

Ben 3K sorunun bilinçli yapıldığını ciddi ciddi düşünmeye başladım.FW yaptırmazsan 3 yıl garanti veririm diyor çünkü.Kafası biraz çalışan oyuncu da garanti için orjinal oyun alıyor,bu kadar basit.Deli gibi her yeni çıkan oyunu ÇEKECEĞİNE,adam gibi oyunları alıyor sadece.Veya 1 ayda 15 tane oyun oynamalıyım mantığından kurtulup,1 ayda 1 oyun veya 2 oyun oynuyor.Parasına göre tabii,çünkü bir oyun konsoluna 500-700 TL arası para veren herkesin durumu orjinal oyun almaya müsaittir.Gerisi bahanedir,kimse kusura bakmasın.

Türkiye'ye gelirse,insanımız kopya oyunlara resmen aşık olduğundan,tabii ki orjinal oyun almayacak.Oyun satamadıktan sonra Microsoft un Türkiye de işi ne?Zaten bu saatten sonra gelirse de gelecek nesile hazırlık olsun diye gelecektir.Bir nevi reklam,tanıtım gibi.Çünkü gelecek nesilde büyük ihtimal PS3 gibi olacaktır,kopya oynatmayacak bir konsol yani.

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: BDK36

quote:

Hem ülkende olmıyan konsolu kaçak alıyorsun üstüne kopya kullanıyorsun sonra 3k var diye microsofta kızıyosun.Oh valla

nie savunuyorsunki microsoft babanin oglumu sanki sen kullanmiyorsun kopya oyun dinime kufreden musluman olsa he sole savuncan ben 3k gordum mu delikanli gibi gorururm konumu acmam ole mi

Hee billgatesde evde alem yapıyoruz birazdanda paris hilton gelcek takım tamamlancak
    Ayrıca 3k gördümmü microsoftu sövmem.Çünkü hakkım yok.Kaçak olarak aldığım konsolda bide kopya kullanıyorum.Sonra 3k görürsem niye kızıyım.Microsoftu arasam 3k görüp neden böyle dandik konsol yaptın diye hem kaçak hemde kopya kullandığım için bana banane kardeşim almasaydın benmi sana dedim hem kaçak kullanıyosun hemde kopya ohhhhhhhhh sonrada 3k görünce microsoft suçlu dese ne diyebilirim adama

bluelabel=Aynen neyse biz oyunumuza bakalım ne kadar anlatsanda boş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 16 Haziran 2009; 0:40:24 >

• Öncelikle geçmiş olsun.Yaklaşık 2006'dan beri her yaz 3k gördüm tarzı başlıklar açılır,forumda başlık kirliliğini önlemek açısından yöneticiler böyle tarz problemler için üst konu açmıştır probleminizi o başlıklara yazarsak hem forum kirlenmemiş olur hem de xbox 360 a önyargılı bakan bazı arkadaşların ağızlarına laf vermemiş oluruz.Sorunuza gelirsek jasper boardlar tamir ediliyor mu bilmiyorum tamir edilemez hale gelinceye kadar tamire göndermek lazım diye düşünüyorum.
    Yapılan yorumlarıda daha yeni okuma imkanım oldu.3k bizim ülkemizde büyük bir sorundur açıkcasi resmi bir satışı olmayan bir ürünü alıpta arıza çıkardığı zaman Microsoft'a kızmaya tüketicinin hakkı yok diye düşünüyorum.Hele ki sen sırf korsan için xbox360 ı kral konsol ilan etmişsen,korsanın suyunu çıkarmışsan böyle sonuçlarınada katlanacaksın.Sen kayıtdışılığın,korsan oyunun tavanına vurmuşsun adam neden sana resmi olarak bu ürünü sağlasın ki.Arkadaşlar bence artık korsan sevdanızdan vazgeçin,Sony bunu daha önceki 2 konsolunda korsan oyun oynattırdı,ismini yaptı,3ncü konsolunda korsanı kaldırdı.Microsoft'ta aynısını yapacak yani diğer jenerasyonda büyük ihtimal 3-5tl'ye oyun oynamak sadece rüyalarda olacak.

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: BDK36

quote:

Hee billgatesde evde alem yapıyoruz birazdanda paris hilton gelcek takım tamamlancak
    Ayrıca 3k gördümmü microsoftu sövmem.Çünkü hakkım yok.Kaçak olarak aldığım konsolda bide kopya kullanıyorum.Sonra 3k görürsem niye kızıyım.Microsoftu arasam 3k görüp neden böyle dandik konsol yaptın diye hem kaçak hemde kopya kullandığım için bana banane kardeşim almasaydın benmi sana dedim hem kaçak kullanıyosun hemde kopya ohhhhhhhhh sonrada 3k görünce microsoft suçlu dese ne diyebilirim adama

bluelabel=Aynen neyse biz oyunumuza bakalım ne kadar anlatsanda boş

onceden ps3 faniydinda dedim noldu seni bu kadar cezbeden bu xboxta bende kopya falan sanmistim pardon megerse siz alem bile yapiyormussunuz
    tabiki kopya kullanin hakki yok konsolu suclamaya ama ole bir giris attinki hani bilemiycem artik he ben kopyayida savunmuyorum zaten xboxim yok ps3 hepsi orjinal oyunlarimin biraz arkadasida anla can havliyle acmis konuyu 3k midir neyse artik bole uzerine gidersen benimde cevabim bu olurdu yani ates dustugu yeri yakarmis

• bugün fw güncelleme işini kendim yapmaya karar verdim ve söktüm aleti, ilk defa yakından görme ve inceleme imkanım oldu xbox 360'ı, resimlerde gördüklerimizden veya bize anlatılanlardan daha da kötüymüş durum, hayatımda gördüğüm en anlamsız soğutma sistemini üretmişler, sistem demek bile hata olur
    fw işlemi sırasında bile cpu bloğu nerdeyse soğuk iken gpu bloğu cayır cayır yanıyordu, bir de üzerine dvdrom kapamışlar, arkaya koydukları 2 adet fan cpu-gpu bloklarından havayı çeksin diye koydukları beyaz plastik kapak ise tam fiyasko, sağı açık solu açık altı açık, bloklara tam teması yok...

soğutma için kurdukları düzenekte dünya kadar hata var, artık ben kasıtlı olarak böyle yaptıklarına inanıyorum
    yeni alanlar mümkünse güvenilir firma veya kişilere soğutmayla ilgili modifikasyon yaptırsınlar, ben zamanım olunca
  • ilgilenen herkese teşekkür ediyorum.sizlerden aldıgım bilgilere dayanarak tamir ettirip sogutma sistemi yaptırcam gittigi yere kadar kullanırım artık. konuyu kilitleyebilirsiniz yönetici arkadaslar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ceoole -- 16 Haziran 2009; 20:44:03 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ceyhung

bugün fw güncelleme işini kendim yapmaya karar verdim ve söktüm aleti, ilk defa yakından görme ve inceleme imkanım oldu xbox 360'ı, resimlerde gördüklerimizden veya bize anlatılanlardan daha da kötüymüş durum, hayatımda gördüğüm en anlamsız soğutma sistemini üretmişler, sistem demek bile hata olur
    fw işlemi sırasında bile cpu bloğu nerdeyse soğuk iken gpu bloğu cayır cayır yanıyordu, bir de üzerine dvdrom kapamışlar, arkaya koydukları 2 adet fan cpu-gpu bloklarından havayı çeksin diye koydukları beyaz plastik kapak ise tam fiyasko, sağı açık solu açık altı açık, bloklara tam teması yok...

soğutma için kurdukları düzenekte dünya kadar hata var, artık ben kasıtlı olarak böyle yaptıklarına inanıyorum
    yeni alanlar mümkünse güvenilir firma veya kişilere soğutmayla ilgili modifikasyon yaptırsınlar, ben zamanım olunca

Sakın yanlış anlama dostum,ama senin gibi bu işte profesyonel olmayan birinin bile farkettiği şeyi Microsoft mühendisleri nasıl farkedemez???Tamamen kopya oyunla mücadele için yapılmış bir tuzak bu 3K olayı:)

3K görülme ihtimali %33 diye hatırlıyorum.3 te 1 ihtimal bana göre kesin gibi birşey:)Kopya oynamazsan değiştiririm demek de,kopya ile mücadelede çok akıllıca valla:))Kopya oynayan arkadaşların kızmaya hakkı yok.Benim gibi orjinal oynayan arkadaşların da sadece garantili satışı yok diye kızmaya hakları var ki onun da sebeplerini söyledim daha önce....

Saygılar..

• quote:

Orjinalden alıntı: bluelabel

quote:

Orjinalden alıntı: ceyhung

bugün fw güncelleme işini kendim yapmaya karar verdim ve söktüm aleti, ilk defa yakından görme ve inceleme imkanım oldu xbox 360'ı, resimlerde gördüklerimizden veya bize anlatılanlardan daha da kötüymüş durum, hayatımda gördüğüm en anlamsız soğutma sistemini üretmişler, sistem demek bile hata olur

Sakın yanlış anlama dostum,ama senin gibi bu işte profesyonel olmayan birinin bile farkettiği şeyi Microsoft mühendisleri nasıl farkedemez???Tamamen kopya oyunla mücadele için yapılmış bir tuzak bu 3K olayı:)

3K görülme ihtimali %33 diye hatırlıyorum.3 te 1 ihtimal bana göre kesin gibi birşey:)Kopya oynamazsan değiştiririm demek de,kopya ile mücadelede çok akıllıca valla:))Kopya oynayan arkadaşların kızmaya hakkı yok.Benim gibi orjinal oynayan arkadaşların da sadece garantili satışı yok diye kızmaya hakları var ki onun da sebeplerini söyledim daha önce....

Saygılar..

bu fikir ilgimi çekti doğrusu..yani bu tuzak olayı.olabilir gibi geliyor.bende arkadaşa geçmiş olsun diliyyoırum,elite almasını tavsiye ediyorum.bende 2 senedir kullanıyorum makinemi sorunsuz bir şekilde

• quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

ben bi notebook soğutma standı aldım bakalım altına faydası olcak mı bilinmez umutsuz çırpınışlar işte

benimde makinenin altına laptop soğutucu var ilk alındığında koslturk soğutma sistemi yapılmış makine yeni iken ben birde 120lik hdd aldım ve cihazı ups bağladım 2saatten fazlada çalıştırmıyorum bakalım bu şekilde ne kadar gidecek makine daha ne yapalım bu makineyeher türlü gönlü hoş yani
  • @Cod4-tevezgdk-Cod4

xbox360'ın Türkiyeye gelmesi için çözüm söyler misin?
  • quote:

Orjinalden alıntı: powerring

@Cod4-tevezgdk-Cod4

xbox360'ın Türkiyeye gelmesi için çözüm söyler misin?

X360ın Türkiyeye gelmemesi için 2 sebep var.1i kopya diğeride oyun konusunda bilgisizlik.
    Kopya olarak şuan ülkemizde ps3 sahipleri dışında herkes kopya kullanıyor.Konsol eğer baştan kırılmasaydı ülkemize gelirdi.Sony akıllılık etti konsolunu kırdırtmadı yoksa ps3 çıktığı an kırılsaydı şuan yine ülkemizde çok az kişi orjinal kullanırdı.Şuan x360 trye gelse hem çok pahalı olur hemde çok az kişi orjinal kullanır.
    Ayrıca bir diğeri oyun konsolunda bilinçsizlik.Şuan dışarıda birine x360 aldım desem çoğu kişi o ne diye soruyor.Bende ps3 benzeri diyorum.Ve oyun konusunda okadar kalıplaşmışızki futbolda pes,araba yarışında nfs,fpsde counter strike ve knight online.Başka oyun yok büyük bir kısım için.İnternet kafelere bile pes cafe deniliyor.Playstationa bile pes makinesi gözüyle bakanlar var.
    Ben microsoft olsam şu 2 sorun düzelene kadar yeni xboxıda Türkiyeye getirmezdim

• quote:

Orjinalden alıntı: moorsay

quote:

Orjinalden alıntı: ceoole

nerde tamir ettiriyosun.ben atik ten aldım makıneyi eger yaptırırsam gene oraya giderim en azından güvenilir diye düşünüyorum.sunaki güncell oyunların %90 nı oynadım zaten genelde pes oynuyorum bu aralar ps 3 alırsam sadece pes oynarım artık :)

atik 120 çekti...konsolu syd den almıştım...tanıdık oldugundan biraz da indirim yaptı 70 e verdim..+ fw ile 90 a anlaştık...

Vaay, sende mi SYD'cisin
  • SYD forever
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.