Şimdi Ara

3kırmızı benide vurdu (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cod4-tevezgdk-Cod4

quote:

Orjinalden alıntı: powerring

@Cod4-tevezgdk-Cod4

xbox360'ın Türkiyeye gelmesi için çözüm söyler misin?

X360ın Türkiyeye gelmemesi için 2 sebep var.1i kopya diğeride oyun konusunda bilgisizlik.
    Kopya olarak şuan ülkemizde ps3 sahipleri dışında herkes kopya kullanıyor.Konsol eğer baştan kırılmasaydı ülkemize gelirdi.Sony akıllılık etti konsolunu kırdırtmadı yoksa ps3 çıktığı an kırılsaydı şuan yine ülkemizde çok az kişi orjinal kullanırdı.Şuan x360 trye gelse hem çok pahalı olur hemde çok az kişi orjinal kullanır.
    Ayrıca bir diğeri oyun konsolunda bilinçsizlik.Şuan dışarıda birine x360 aldım desem çoğu kişi o ne diye soruyor.Bende ps3 benzeri diyorum.Ve oyun konusunda okadar kalıplaşmışızki futbolda pes,araba yarışında nfs,fpsde counter strike ve knight online.Başka oyun yok büyük bir kısım için.İnternet kafelere bile pes cafe deniliyor.Playstationa bile pes makinesi gözüyle bakanlar var.
    Ben microsoft olsam şu 2 sorun düzelene kadar yeni xboxıda Türkiyeye getirmezdim
    aynen katılıyorum , çevremdekiler xbox ne diyorlar, ps3 benzer bişey die geçiştiriyorum ,tek bildikleri oyun knight online, CS 1.6

• Geçmiş olsun demeye girmiştimi yorumları okudukça keyfim yerine geldi, herkes ban çekmiş bende ban çekem
  • quote:

quote:

@Cod4-tevezgdk-Cod4

X360ın Türkiyeye gelmemesi için 2 sebep var.1i kopya diğeride oyun konusunda bilgisizlik.
    Kopya olarak şuan ülkemizde ps3 sahipleri dışında herkes kopya kullanıyor.Konsol eğer baştan kırılmasaydı ülkemize gelirdi.Sony akıllılık etti konsolunu kırdırtmadı yoksa ps3 çıktığı an kırılsaydı şuan yine ülkemizde çok az kişi orjinal kullanırdı.Şuan x360 trye gelse hem çok pahalı olur hemde çok az kişi orjinal kullanır.
    Ayrıca bir diğeri oyun konsolunda bilinçsizlik.Şuan dışarıda birine x360 aldım desem çoğu kişi o ne diye soruyor.Bende ps3 benzeri diyorum.Ve oyun konusunda okadar kalıplaşmışızki futbolda pes,araba yarışında nfs,fpsde counter strike ve knight online.Başka oyun yok büyük bir kısım için.İnternet kafelere bile pes cafe deniliyor.Playstationa bile pes makinesi gözüyle bakanlar var.
    Ben microsoft olsam şu 2 sorun düzelene kadar yeni xboxıda Türkiyeye getirmezdim

kopya konusuna kesinlikle katılmıyorum ilk xbox360 2005 de çıktı.Çıktğı gün kopya mı vardı hayır.2004 yılından itibaren servisler yapılıp getirebilirlerdi

• quote:

quote:

quote:

@Cod4-tevezgdk-Cod4

kopya konusuna kesinlikle katılmıyorum ilk xbox360 2005 de çıktı.Çıktğı gün kopya mı vardı hayır.2004 yılından itibaren servisler yapılıp getirebilirlerdi

2005 yılında Trye getirdiklerini düşün.Çoğu kişi yüzüne bakmazdı bu ne derlerdi.Çünkü bilmiyorlar.Konsol şuan hiç kırılmasaydı belki Trye gelirdi.Ama konsol kırıldı.Yada şöyle diyim Microsoft kırılmasını istedi.Yani şu an yıl 2009 ve xbox 360 gelse çoğu kişi bu ne der.Satıcı adama sorduğunda satıcı adam bile ps3 benzeri der.Yani biraz bilinçlenmemiz lazım.Ayrıca bu vakitten sonra gelse pek satmaz.Alan kişilerin çoğu kopya kullandığı için ve çok daha ucuza tahtakale vs yerlerden alabileceği için resmi ürüne bakmaz.
    Yeni xbox hiç kırılmassa Trde adam gibi tanıtılıp reklamları Tvde oynatılırsa yeni Xbox Türkiyede iş yapar.
    Çünkü Ps3ile orjinal oyun kullanımı Türkiyede arttı ve bu saatten sonra çıkan yeni Xbox kırılmassa Trdede baya ilgi görür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atatürk_1881 -- 18 Haziran 2009; 13:08:25 >

• bi konsol da kırılıversin ya nolcek biz düşük bütçeliler de oyun oynayabilelim dimi ama ..ms de memnun halinden zaten uyandrmayın devi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

bi konsol da kırılıversin ya nolcek biz düşük bütçeliler de oyun oynayabilelim dimi ama ..ms de memnun halinden zaten uyandrmayın devi

çok doğru söylüyorsun

benimki daha 6 aylık inşallah patlamaz

forever xbox teşekkürler microsoft

• quote:

Orjinalden alıntı: swat882

quote:

Orjinalden alıntı: Jokerguy

bi konsol da kırılıversin ya nolcek biz düşük bütçeliler de oyun oynayabilelim dimi ama ..ms de memnun halinden zaten uyandrmayın devi

çok doğru söylüyorsun

benimki daha 6 aylık inşallah patlamaz

forever xbox teşekkürler microsoft

Allah korusun,3K görürsen son cümleni unutma dostum:)

Şaka bir yana,çoğumuzun sevemediği PS3 kopya ile mücadelede çok önemli adımlar attı.Neredeyse 3 sene olacak çıkalı ve hala kırılamadı.Yiğidi öldür,hakkını yeme:)Bu sayede gelecek nesilde XBOX mutlaka Türkiye'ye gelecektir.Hep söylediğimiz gibi,360'ın bu saatten sonra gelmesi sadece 3.konsola hazırlık için olacaktır.Benim hiç inancım kalmadı gerçi 360'ın geleceğine:)

Saygılar...

• ps3 boş ver hiç tavsiye etmem çok gıcık bi alet oyuna verdiğim paralarla yeni bi ps3 alırdım hak yemeye (korsana) karşıyız tabiki ama yuhhhhh artık bu ne ya en ucuz aldığım oyun 115 tl yeter eneyi gibi hissediyorum kendimi işten eve dönüşte 2-3 saat eğlence için çok tuzlu hele şu natal projecti duydum ya, ps3 ü satıyorum arkadaşa xbox alacam bende temiz iş 3 değil 33 kırmızıda verse de oyun masrafı ile zaten amorti ediyo kendini internetten bile inidrip dvd ye yaza biliyosun oyunları masrafı ne 1 tl ortalama bir ps 3 oyunu bu nun 135 katı belki 2 sene sonra filan alabilirim tekrar ps 3 ü
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.