Şimdi Ara

3way sli ve sorunlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Nezamandır foruma bakıyordum. Videoları izliyordum ama üye olmamıştım. Kısmet buguneymiş.. Neyse sorunuma gelelim. Simdi pc mi yeniliyorum. Pcmde su sogutma sistemi mevcut anakartım striker 2 nse islemcim intel core 2 quad q6600 2.4 ghz ramlerim kington 2*1 * 2 toplam 4 gb 1800 mhz kasam da thermaltake xaser 6 ha buarada su sogutucu bigwater 780e. Simdi sorunum ekran kartlarıyla ilgili. Ekran kartı olarak 3 way sli yapmak istiyorum fakat hangi ekran kartı oluyor tam olarak bilgim yok. Ekran kartına da su sogutma sistemi istiyorum ekran kartının asus olmasını istiyorum aquatank diye bi model buldum fakat turkiyede satısını yapan bi yer sanırım ki yok. Acaba 9800 gtx su sogutma ve 3way sli yapılıyor mu diye merak ettim yada yine asus tan 3 way sli ve su sogutma olabilen ekran kartı var mı acaba onerilerinizi bekliyorum. Bu sistemi kendim toplamadım bilgisayarcımla beraber topladık onunla bu 3way konusunda cok net bilgisi yok onun icin bilen birilerinden yardım almam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum tesekkurler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rx 580 ısınma ve fan sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.