|
AMD ve Intel, ekran kartları için 12V-2x6 PCIe testlerine başladı
-
-
Trafoya bağlanabilirse daha stabil olabilir 🙃
-
AMD'nin RDNA4 mimarili Navi 41'i tasarlamayacağı ve üst segment'i bıraktığı haberi yapılmıştı, 600 Watt'lık 12VHPWR güç girişine neden ihtiyaç duysun. Intel de aynı şekilde, tasarladığı GPU'lar 4090 - 5090 seviyesinde değil.
-
Maksimum 600W sanırım o. Bendeki güç kaynağında da bu kablodan var ve 450W güç ile sınırlı.
-
AMD'nin leadership tasarımına ne oldu da vazgeçti dalga geçiyorlardı?
Yoksa nvidia gibi pcb'yi küçültüp soğutma alanını artıramadılar mı? demek ki 12vhpwr o kadar da kötü bir şey değilmiş değil mi AMD?
-
Intel'in rakip olduğu segment kartlara karşı çok fazla güç tüketim dezavantajı var, hatta kartlar boşta 40-50w çekiyorlar. Bir sonraki seride de bunu çözemezlerse havlu atarlar.
-
İstedikleri şeye başlasınlar! 7800XT satıp 4090 aldım, ohhh ve dünya varmış dedim! AMD işlemci olarak ok ama ekran kartı Nvidia'nın yanına yaklaşamaz!
-
7800xt zaten 4090 ın rakibi değil ki. clio satıp bmw aldım oh rahatladım demek gibi bi şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodofran -- 20 Ekim 2024; 10:43:17 > -
-
Klasik güç soketi devam etmeli!.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloody Roar -- 7 Aralık 2024; 22:25:6 >
-
20 bınlık kartı satıp 80 bınlık kart alınca mı dünya varmış AMD kötüymüş dedınız? :D Aynı fıyata 4070 var ancak. Hatta 4070 %10 falan daha pahalı sayılır.
Onunla da karşılaştırınca, 25 oyun ortalamasında hemen hemen aynılar. Bazılarında 7800XT %10-15 daha önde, bazılarında 4070. Hatta çoğunlukla 7800XT daha önde ama watt kullanımı olarak da 4070 çok daha düşük tüketıyor.
-
4070i satıp 4090a geçseniz de oh dünya varmış derdiniz. 4090 rakipsiz bir ekran kartı uzun bir süredir.
-
Tabi canım çok güzel bir kart ama 4070'ten de geçmem açıkçası. Son çıkan oyunların alayını 4K full ayarlarda zaten oynuyorum, 4090 önceliğim değil şu an, önce bi Mac Stüdyo'yu yenilemem lazım. 👍
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X