Şimdi Ara

3x1W Power Led Ampul

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
3.251
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3x1W Power Led Ampul E27 duy, Starter bacaklı ve İğne bacaklı

http://www.ledpasaji.com/c/4471589/1/led-ampul.html

3x1 Watt
    280 lümen
    Starter bacaklı duy
    240 Volt/AC
    Hz50 hz
    Açı 45 derece
    12V 50W halojen ampul muadili

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onuruaes -- 28 Ocak 2013; 10:10:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: onuruaes

3x1W Power Led Ampul E27 duy, Starter bacaklı ve İğne bacaklı olarak yılbaşına kadar kampanyaya girmiştir.

3x1 Watt
    280 lümen
    Starter bacaklı duy
    240 Volt/AC
    Hz50 hz
    Açı 45 derece

Salonumun içinde yuvarlak kolon var.Bu kolonun kartonpiyer ile tavan arasına gizli ışık koymak için ne tavsiye edersiniz? bu ışık sadece gece loş aydınlatması için kullanacağım.

• yahu bu starter bacaklı olanı babam dün karaköy de seyyar da görmüş adam 1tl den satıyormuş ama nereye nasıl takılır starter bacağın ne işi var orda diye almamış..
    tabii ki bu linkdeki fiyat yüksek manasında yazmadım 5tl ye led ampul bulamazsınız normalde.. osram lar kampanyada 9.9tl den satılmıştı bir aralar..
  • iğne bacaklılar için fiyat iyi,
    biraz daha araştırıp almayı düşünüyorum, kargo kafama takılıyor...
  • bunlar için herhangi bir adaptör gerekiyor mu yoksa direk 220V'a bağlayabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barakuda1

quote:

3x1W Power Led Ampul E27 duy, Starter bacaklı ve İğne bacaklı olarak yılbaşına kadar kampanyaya girmiştir.

3x1 Watt
    280 lümen
    Starter bacaklı duy
    240 Volt/AC
    Hz50 hz
    Açı 45 derece

Salonumun içinde yuvarlak kolon var.Bu kolonun kartonpiyer ile tavan arasına gizli ışık koymak için ne tavsiye edersiniz? bu ışık sadece gece loş aydınlatması için kullanacağım.

gizli aydınlatma için şerit led öneririz. Loş bi ışık olur tek çipli alırsanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: SaintFaithless

iğne bacaklılar için fiyat iyi,
    biraz daha araştırıp almayı düşünüyorum, kargo kafama takılıyor...

kargo ücretimiz 8 adete kadar 5,7 TL'dir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Şarjlı led lamba. Yardım.
    7 yıl önce açıldı
    Power Led'li Lamba Yardım
    geçen hafta açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

bunlar için herhangi bir adaptör gerekiyor mu yoksa direk 220V'a bağlayabiliyor muyuz?

bunlar 220V dur direk. Ama isterseniz 12v da vardır aynı ürünlerin.
  • hocam bu ampulleri 12 V 20w halojen ampul ile çalışan vizede kullansam verim alırmıyım?
    Salon aydınlatması için kullanıcam ve 8 adet iğne bacak girişi var avizenin yani 8 taneye kadar kullanbilirim.
    bu ürünümü yoksa baska urunmu önerirsiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yibis

hocam bu ampulleri 12 V 20w halojen ampul ile çalışan vizede kullansam verim alırmıyım?
    Salon aydınlatması için kullanıcam ve 8 adet iğne bacak girişi var avizenin yani 8 taneye kadar kullanbilirim.
    bu ürünümü yoksa baska urunmu önerirsiniz?

çok daha iyi verim alırsınız yuksek lumenlidir ve ömrü daha yuksektir. bu ürünü öneririm çok sattıgımız ve begenilen üründür. Size uygun olan üründür.
  • quote:

quote:

quote:

3x1 Watt
    280 lümen
    Starter bacaklı duy
    240 Volt/AC
    Hz50 hz
    Açı 45 derece

tek çip derken anlamadım.
    Yaklaşık 1,5 mt almak gerekiyor kolon çevresine gerekiyor bunu direk mandallı fiş alıp kabloyamı bağlayacağız?

• quote:

quote:

quote:

quote:

3x1 Watt
    280 lümen
    Starter bacaklı duy
    240 Volt/AC
    Hz50 hz
    Açı 45 derece

tek çip derken anlamadım.
    Yaklaşık 1,5 mt almak gerekiyor kolon çevresine gerekiyor bunu direk mandallı fiş alıp kabloyamı bağlayacağız?

evet fişiyle beraber baglayacaksınız. tek çipli ve üç çipli şerit led vardır. üç çiplide bir ledin içerisinde 3 led vardır ve 3 katı ısık verir.

• Dostum birkaç sorum olacak
    Günışığı renk 4000 k falan mı bunlarda yani sarıları 2700 k oluyor tasarrufu ampullerin bunlar beyaza mı yakın
    Benim koridorlarda ve salonda starterle çalışan bu 2 iğne ayaklı ampullerden var bunların duy kodunu bilmiyorum onları çıkarıp aynen starterle mı kullanılacak yoksa starter sökülecek mi
    Ben tüm gece yanması için alacağım sizinkiler kümen değerinden anladığımkadarıyla tasarrufu ampullerden yüzde 40 kadar daha verimli açma kapama ömrü ampul ömrü nasıl onlara kıyasla
    Birde bu lehlerin yüksek aydınlatma gücü olanlar ne zaman ucuzlar felaket pahalı çünkü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: id850520

Dostum birkaç sorum olacak
    Günışığı renk 4000 k falan mı bunlarda yani sarıları 2700 k oluyor tasarrufu ampullerin bunlar beyaza mı yakın
    Benim koridorlarda ve salonda starterle çalışan bu 2 iğne ayaklı ampullerden var bunların duy kodunu bilmiyorum onları çıkarıp aynen starterle mı kullanılacak yoksa starter sökülecek mi
    Ben tüm gece yanması için alacağım sizinkiler kümen değerinden anladığımkadarıyla tasarrufu ampullerden yüzde 40 kadar daha verimli açma kapama ömrü ampul ömrü nasıl onlara kıyasla
    Birde bu lehlerin yüksek aydınlatma gücü olanlar ne zaman ucuzlar felaket pahalı çünkü

ürünler 3000K dır. duyları GU10 duydur eger starter bacaksa. direk starter olarak kullanabilirsiniz. yüzde 40 dan daha fazladır tasarrufu ve ömür çok daha uzundur. yüksek aydınlatma ürünleri derken hangi ürünlerden bahsediyoruz? ürünler yeni ürün cıktıkca ucuzlar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: id850520

Dostum birkaç sorum olacak

ürünler 3000K dır. duyları GU10 duydur eger starter bacaksa. direk starter olarak kullanabilirsiniz. yüzde 40 dan daha fazladır tasarrufu ve ömür çok daha uzundur. yüksek aydınlatma ürünleri derken hangi ürünlerden bahsediyoruz? ürünler yeni ürün cıktıkca ucuzlar :)

Hım anladım renk bayağı sarı o zaman
    Büyükten kastım ge 24 w tasarrufu 1750 lumen aydınlatıyor mesela o ayarda led 50 100 lira falan şu an için hiç cazip değil yani o ampulleri değiştirmek
    Sizin 3 wat 280 lumenmiş benim 10 wat lar 650 lumen o hesapla yüzde 40 kadar daha verimli demiştim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• http//www.goldled.net

3x1 power led spot led ampul

270 lümen

e27 duy

gu.10 duy

240 volt ac

hz 50 hz

ışık açısı 45 derece

12V 50W halojen ampul

fiyat: 4.75 tl
  • Arkadaşlar bundan alacağım ama şu anda olanlar eski model iğne uçlu halojen spotlardan ; bunun için adaptörmü olması gerekiyor ?
  • Led spot
  • quote:

Orijinalden alıntı: edra

Arkadaşlar bundan alacağım ama şu anda olanlar eski model iğne uçlu halojen spotlardan ; bunun için adaptörmü olması gerekiyor ?

ekli resim hata veriyor.
  • Saolasın . Aldım montajını yaptım sorunsuz tavsite ederim 25 w lık halojenden fazla ışık verdiği kesin philips 1*4w Ledt spot 19.90 fiyatı 3 tlde onun kendine ait duyu var 23 TL / gerçek gün ışığı .
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.