Şimdi Ara

3xOCZ Core SSD 60 Gb Raid 0 Test Sonuçları (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
5.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Thule

İşte MFT yaptıktan sonra aldığım ilk sonuçlar..hız gerçekten inanılmaz..

3xOCZ Core SSD 60 Gb Raid 0 Test Sonuçları

dostum sen ramleri sök hddler yeter sana hız cidden çok iyi tebrikler

• DVD rip süresi ne kadar acaba? Bir deneme yapma imkanın var mı acaba?
  • quote:

İşte MFT yaptıktan sonra aldığım ilk sonuçlar..hız gerçekten inanılmaz..

Gaza getirmeyin beni.Zaten daha yeni tonla para harcadık sisteme. Tebrikler gerçekten çok hızlı Neo bile yetişemez.

• Bu SSD' ninde piskopatları varmış

24 SSD ile Raid test yapmışlar. Dosya kopyalama saniyede 2 Gigabit - 18 saniyede 50 program çalıştırabiliyor. Aşagıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Youtube'u açamayanlar C:/WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasını not defteri ile açıp.Bunu yazıp sonra kaydetsinler. "208.117.236.69 youtube.comwww.youtube.com" tırnak işaretleri yok.

http://www.youtube.com/watch?v=mKcSxd_ynsM

• BU NASIL BİR DEĞER SSDLER HDD ÜRETİCİLERİNİ BAYA KIZDIRCAK ANLAŞILAN SAMSUNG SEAGATE ÇOK GIZGIN OLMALI GERÇEKDEN MÜTHİŞ DEĞERLER HDDLER SİSTEMLERİ EN YAVAŞLATAN AZ GELİŞEN FAZLA GELİŞTİRİLEMEYEN PARÇALARDI SONUNDA SSDLER İLE SORUN ÇÖZÜLDÜ GERÇEKTEN SSDLER ÇOK İYİ DEĞERLER 20YADA 40KAT DAHA İYİ
  • Bu test sonuçlarını koyup adamın sinirini bozuyorsunuz. Mahsus mu yapıyor sunuz?

Biz 100mb/sn lerde takılıyoruz. Neyse bizde "Sürat felakettir" diye kendimizi avutalım.

Bu önemli gelişmenin daha çabuk yayılmasını temmeni ediyoruz.

İyi günlerde kullanın.
  • Donanımsal raid kont. farkını belli etmiş ama 3-4 gb oda yaklaşık 24-32gbit/s lik değerler, doğru değerler değil,sata ın bant genişliği 3gbit/s dir, maks, alınabilecek hız sata2 de,375mb /s ye denk geliyor, 8bit=1 byte

Yinede sonuçlar iştah açıcı gözüküyor, sentetik test programları bir yere kadar ölçüyor, asıl hızı veritabanı uygulamalarında denemek lazım
  • yorumlar için teşekkür ederim arkadaşlar..cydonia'nın dediği gibi esas testler applicationlarda belli edecek kendini..onlarla ilgili testleri en kısa zamanda koyacağım buraya..bu arada SSD alacaklara önerim "sakın acele etmeyin"..hala çok sorunu var...
  • Ne gibi sorunlar ? alırken dikkat etmemiz gerekenler ? Bende amerikadaki bir arkadaşıma aldırıp gönderttirecem.Fiyat çok fark ediyor.
  • en büyük sorun defragment problemi..ssd lerin 1-3 ay içerisinde defragment yapılamadığı için yavaşlama,takılma,performans düşüklüğü gibi ciddi problemleri var..hala buna bir çözüm bulunamadı...ayrıca birçok ssd nin birçok anakart ile uyum problemi yaşadığını görüyorum..bunlar ile ilgili somut çözümler sunulmuş değil..
  • Sanırım biraz daha beklemek gerekecek.
  • Sanırım benim Vertex boş bir yatırım oldu

VERTEX

2 x 74GB RAPTOR RAID0
  • @TuVNeRa

Ne kadar harcadın bu diskler için ?
  • Vertex son 1 adet kalmıştı onu da bugün teslim ettiler kargo ile
    690TL
  • ben 2 tane duz SSD alicam 32 gb
    cakicam raidi
    bakicam keyfime

cok fazla kucuk islem yapan islem yaptigim icin os de cok feci performans artisi bekliyorumk kendimde
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sanırım benim Vertex boş bir yatırım oldu

VERTEX

2 x 74GB RAPTOR RAID0

tuvnera boardını yazar mısın?ayrıca ATTO ve hdtune sonuçlarını da görebilir miyim?

• Arkadaşlar bu cihazı iade etmeye karar verdim. Çünkü kurduğum Vista Ultimate64 her defasında çöküyor. Boot ekranı system32.exe hatası veriyor. Kurtarma yapabilmek için DVD yi tak diyor. Takıyorum notmal kurulum ekranında repair system seçeneğine girebiliyorum. Sistemde kurulu tüm harddiskleri ve üzerinde ki işletim sistemlerini gösteriyor. Ama kurtarma yapamıyor. Çünkü bu cihaz üzerinde yazack 1MB lık boş alan bile görmüyor.
    En son bios sürümünü (GA X48-DQ6 anakart için F8C biosu) yüklediğim halde durum değişmedi.
    Biosdan S.M.A.R.T ı kapatınca düzelir gibi oldu. Bu sefer de sistemde normal çalışır vaziyette olan Creative X-Fi Elite Pro ses kartımı görmedi. Kontrol etmek için normal harddisklere kurulu olan vistadan açtım. Sistem sorunsuz çalışıyordu.
    Anlayacağınız yeni ve oturmamış teknoloji, para harcamaya değmez. RAPTOR forever

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 3 Nisan 2009; 18:46:24 >

• Bu 60gb lık ssd ler 90mb/s yazma ve 120mb/s okuma hızı olanlar değil mi

ne 90 ı ne 120 si
    raid olunca mı böyle oluyor ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cüneyt Aykaç

Bu SSD' ninde piskopatları varmış

24 SSD ile Raid test yapmışlar. Dosya kopyalama saniyede 2 Gigabit - 18 saniyede 50 program çalıştırabiliyor. Aşagıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Youtube'u açamayanlar C:/WINDOWS\system32\drivers\etc\hosts dosyasını not defteri ile açıp.Bunu yazıp sonra kaydetsinler. "208.117.236.69 youtube.comwww.youtube.com" tırnak işaretleri yok.

http://www.youtube.com/watch?v=mKcSxd_ynsM

0.8 sn'de dosyayı bir yerden bire taşımak,bir kaç sn'de defrag yapıp yaklaşık 20 tane programı aynı anda çalıştırmak çılgınlık gibi gözüksede videodaki uçuk kişilik bunu başarmış tebrik etmek gerekli

• quote:

Ramdrive yaptıktan sonra 750 mb lık alanda yapmış olduğum testler..

kardeş ramdrive ne demek programmı ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.