Şimdi Ara

4.0.2.A.0.62 root nasıl yapabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba arkadaşlar konu başlığında da belirttiğim gibi son güncelleme yuklu ve telefonumu root etmek istiyorum ve bootloder kilidini açmak istiyorum bana yardımcı olurnusunuz? SE Arc telefonum şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalandunya -- 16 Nisan 2012; 16:52:26 >

• o sürüme yok şuan root
    cihazı 42 sürümüne alıp bootloader klidini kırabilrisin ama root yapabilirsin anlatımlar forumda var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 16 Nisan 2012; 17:41:46 >
  • peki eski surume nasıl geri dönebiliriz ustam cepten girdiğim için soruyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

o sürüme yok şuan root cihazı 42 sürümüne alıp bootloader klidini kırabilrisin ama root yapabilirsin anlatımlar forumda var

root için .42 e alması gerekiyor

bootloaderı istediği sürümde açabilir
  • işte cepten girdiğim için ancak sizlerin vereceği linklere tıklayarak ulasabilirim :| sadece istediğim eski surume nasıl donebilirim ve bootloder nasıl acabilirim lütfen yardımcı olurmusunuz?
  • Wotanserver paralı olduğun downgrade flashtoll ile yapıcaksın veya bootloader klidini direk kırıp Rom atıcaksın ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 16 Nisan 2012; 17:43:10 >
  • aslında boot kilidi kıracaksa geri dönmesine gerek yok fastboot tan recovery boot edip rootxperia.zip i yükler .62 e root yapar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB 3.0 ı 2.0 da kullanmak?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynen Kendisi bilir ama wotan paralı oldu o kötü oldu :)
  • quote:

Aynen Kendisi bilir ama wotan paralı oldu o kötü oldu :)

aslında bütün xperiaların tr rom larını arşivlesek herkes yararlansa neo_v için .62 var bende de .42 yi indirmek aklıma gelmemişti
  • O kolay işde Bu Bootloader klidini kapatmak için Anlatım lazım hiç bir yerde bulamadım garantiye yollarken gerekli olucak herkese
    konuyuda sohbete çevirdik ama Bende Wotanın Orginal 62 LWW romu var da bunu Wotan haricinde Flashtool atabilirmi Acaba ???
  • quote:

O kolay işde Bu Bootloader klidini kapatmak için Anlatım lazım hiç bir yerde bulamadım garantiye yollarken gerekli olucak herkese
    konuyuda sohbete çevirdik ama Bende Wotanın Orginal 62 LWW romu var da bunu Wotan haricinde Flashtool atabilirmi Acaba ???

wotan imajları sadece wotan çalışıyor malesef özel paketlenmiş xda dakilerin söylediğine göre

kilidi kapatmak kolayhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1134334

şurdaki dosyayı flashtoola telee atacaksın kilid kapanacak ama önemli olan kısmı telde stock kernel yüklü olsun bootloop olabiliyor yoksa

• Stock kernel nerde hiç bi yerde yok :) yoksa kernel ROm ilemi değişiyor benim bildiğim boot.img ile değişiyor
  • quote:

Stock kernel nerde hiç bi yerde yok :) yoksa kernel ROm ilemi değişiyor benim bildiğim boot.img ile değişiyor

.62 bütün dünya rom larında aynı kernel var birini indir kernel.sin dosyasını flashtoola yada fastboot la atabilirsin

romunda .62 olması gerekiyo rom neyse ona göre kernel atılıyor.

xda da konusu burda :http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1531449
  • sonuç itibarı ile ben geriye dönemiyorum değilmi ustalar kötü oldu ya keşke dönebilmesem en azından geriye yani 42 olan roma ona donebilsem süper olacak bootloder acar robotlar ve cutom rom yuklerdim :'( of of

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalandunya -- 16 Nisan 2012; 19:29:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalandunya

sonuç itibarı ile ben geriye dönemiyorum değilmi ustalar kötü oldu ya keşke dönebilmesem en azından geriye yani 42 olan roma ona donebilsem süper olacak bootloder acar robotlar ve cutom rom yuklerdim :'( of of

loaderı açman için 42 dönmen gerekmiyor kilidi açabilir istediğin romu .62 kullanırken yükliyebilirsin

unutma kilidi açınca DRM keyleri siliniyor trackid ve facebook like çalışmıyor hiç çalışmaz geri dönüşü yok trackid gene bi yerden bulunup yüklenince çalışıyorda bunları unutma genede
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

quote:

Stock kernel nerde hiç bi yerde yok :) yoksa kernel ROm ilemi değişiyor benim bildiğim boot.img ile değişiyor

.62 bütün dünya rom larında aynı kernel var birini indir kernel.sin dosyasını flashtoola yada fastboot la atabilirsin

ingilizcem çok iyi değil ne yazıkki
    ne yapacağımi şaşırmış bir haldeyim

• quote:

quote:

sonuç itibarı ile ben geriye dönemiyorum değilmi ustalar kötü oldu ya keşke dönebilmesem en azından geriye yani 42 olan roma ona donebilsem süper olacak bootloder acar robotlar ve cutom rom yuklerdim :'( of of

loaderı açman için 42 dönmen gerekmiyor kilidi açabilir istediğin romu .62 kullanırken yükliyebilirsin

unutma kilidi açınca DRM keyleri siliniyor trackid ve facebook like çalışmıyor hiç çalışmaz geri dönüşü yok trackid gene bi yerden bulunup yüklenince çalışıyorda bunları unutma genede

işte bbootloder linki varsa çok sevinirim evimde net yok cepten giriyorum ve facebook ve track id hiç kullanmiyorum sizlerden tek istediğim gerekli linkleri verebilirmisiniz rica etsem lütfen üstadlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

işte bbootloder linki varsa çok sevinirim evimde net yok cepten giriyorum ve facebook ve track id hiç kullanmiyorum sizlerden tek istediğim gerekli linkleri verebilirmisiniz rica etsem lütfen üstadlar

bir de unuttum söylemeyi kilidi kapatmadan sony programı ile bir daha güncelleme yapamazsın bilgin olsun

burdaki işlemleri yap senin tele de uyar
    http://forum.donanimhaber.com/m_57719264/tm.htm

• quote:

quote:

rom 58 iken Booatloaderi açtım Ama Cihazın Üzerinde 062 tabanlı Kernel Ve Rom Bu Sorun Çıkarırmı Yoksa Cİhaza Yeniden 062 orginal Rommu atıcam ???
    Bundan kafam Karıştı Kernel.sin Ve gerekli dosyaları foruma EKlersen Çok Faydalı Olur XDA detaylı Anlatım Bulamadım Walkman Live için

birde bu kafama takıldı facebook like ne işe yarıyor facede Beğenmek için eklentimi ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 16 Nisan 2012; 21:26:06 >

• quote:

quote:

quote:

rom 58 iken Booatloaderi açtım Ama Cihazın Üzerinde 062 tabanlı Kernel Ve Rom Bu Sorun Çıkarırmı Yoksa Cİhaza Yeniden 062 orginal Rommu atıcam ???
    Bundan kafam Karıştı Kernel.sin Ve gerekli dosyaları foruma EKlersen Çok Faydalı Olur XDA detaylı Anlatım Bulamadım Walkman Live için

birde bu kafama takıldı facebook like ne işe yarıyor facede Beğenmek için eklentimi ???

kernelini sony yaptıysa yani başkasının kerneli yoksa cihazda sürümü önemli değil loaderı istediğin gibi kapatabilirsin

rom önemli değil kernel stocksa salla gerisini

facebook like aynen beğenme olayı

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.