Şimdi Ara

[4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
4.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    not: hocam hala aynı şifre yazdıgımız veya arama yaptıgmız kutucuk beyaz yazdıgımız yazıda beyaz gözükmüyor hiçbişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob35 -- 23 Nisan 2013; 14:39:28 >
  • hani nerde up.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

teşekkür ettim deniyorum hemen :)
    not: hocam hala aynı şifre yazdıgımız veya arama yaptıgmız kutucuk beyaz yazdıgımız yazıda beyaz gözükmüyor hiçbişey

Hocam cidimisiniz ben kurdum bende düzgün başka bir arkadaşta deneyebilirmi. Ss geliyo birazdan.
     [4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankeeGohome_ -- 23 Nisan 2013; 21:05:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karmadaki ses tuşuyla uyanma ve karşı taraf telefonu açtığında titreme özelliği eklenirse çok iyi olur.
  • Bunu forumber in T.M.C nin üzerine kursak çalışır mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Bunu forumber in T.M.C nin üzerine kursak çalışır mı?

Kurulur hocam sıkıntı çıkarmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: koagulant

karmadaki ses tuşuyla uyanma ve karşı taraf telefonu açtığında titreme özelliği eklenirse çok iyi olur.

Hocam şimdi ses tuşlarıyla uyanmayla uğraşıyorum karma romdan portluyacam.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeozkan97

quote:

Son bi soru daha peki bu bi rom mu yoksa launcher gibi bişey mi yani telefondaki bilgiler uygulamalar mesajlar vs kaybolur mu?
  • quote:

quote:

quote:

Son bi soru daha peki bu bi rom mu yoksa launcher gibi bişey mi yani telefondaki bilgiler uygulamalar mesajlar vs kaybolur mu?

Hocam tam rom değil görsel değişiklik var x5 için en stabil rom olan aurora tabanlıdır mesaj kaybolma wipe işlemlerinin dışında olmaz. Hocam 2 haftadır okulda sınavlarım var. Bu hafta bitecek emin olun cok daha geliştireceğim.

• hocam az önce aldım bu resimleri
     [4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1 [4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1

• quote:

hocam az önce aldım bu resimleri

Akşam bir update daha geliyo halledicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankeeGohome_ -- 24 Nisan 2013; 23:42:09 >
  • quote:

quote:

hocam az önce aldım bu resimleri

Akşam bir update daha geliyo halledicem.

Hocam bide şunu denermisiniz.http://www.mediafire.com/?79p9wy9u6cxddda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankeeGohome_ -- 24 Nisan 2013; 23:35:22 >
  • update 2 yi yukledim hocam sonuç hala aynı

[4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1 [4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1 [4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1

• quote:

update 2 yi yukledim hocam sonuç hala aynı

Hocam bu sorunu bi anlamadım gitti ne yapsam aynısını yapıyo hafta sonu büyük update ve mod bekleyen arkadaşlar için romun mod u gelecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankeeGohome_ -- 25 Nisan 2013; 21:56:09 >
  • Kilit ekraninida ekler misin hocam simdiden cok tesekkurler

• quote:

Kilit ekraninida ekler misin hocam simdiden cok tesekkurler

Ekliyeem hocam uğraşıyorum.

• quote:

Hocam bu sorunu bi anlamadım gitti ne yapsam aynısını yapıyo hafta sonu büyük update ve mod bekleyen arkadaşlar için romun mod u gelecek.

Ben update 1 i yükledim şifre ekranlarındaki update sorunu düzeldi şu an gayet iyi.hatta normalde aurorada şarjım çok az gidiyordu bunda gayet iyi gidiyor.launcher az şarj harcıyor galiba anlamadım.ama iyi yani memnunum eline sağlık dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

quote:

Ben update 1 i yükledim şifre ekranlarındaki update sorunu düzeldi şu an gayet iyi.hatta normalde aurorada şarjım çok az gidiyordu bunda gayet iyi gidiyor.launcher az şarj harcıyor galiba anlamadım.ama iyi yani memnunum eline sağlık dostum

Dostum çok teşekkürler. Memnun kaldıysanız benim için ne mutlu.

• Orijinalden alıntı: egeozkan97

update 2 yi yukledim hocam sonuç hala aynı

Hocam sizde bi hata oluşmuş sanırım çünkü bi arkadaşta sıkıntının düzeldiğini yazmış. Önemli dosyalarınız gitmeyecek ise update 2 yi wipe işlemlerini yaparak kurarmısınız.(Kesin değil ama muhtemelen düzelir.)
  • Google arama ve sesli arama calismiyor. Map yok walkman ve album dahili olarak gelmeli. Sonradan ekledigim albumde duvar resmi secince kapaniyor.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.