Şimdi Ara

[4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1 (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: muhlis bey

Google arama ve sesli arama calismiyor. Map yok walkman ve album dahili olarak gelmeli. Sonradan ekledigim albumde duvar resmi secince kapaniyor.

Google sesli arama çalışmıyo demişsiniz bende çalışmakta başka arkadaşlardada böyle bir sıkıntı varsa ilgilenirim. Map yok demişsiniz onun içinde orjinal romlar dışında hiçbi romda maps görmedim daha. Walkman i update 2 de ekledim. Albümdede oyle bi sıkıntı bende yasamaktayım ilgileneceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben update 2 kurdum ama içinde ne walkman.apk buldum nede galeri acaba ben mi yanlış yükledim yoksa update 2 kuran herkesin böyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KfY_

Ben update 2 kurdum ama içinde ne walkman.apk buldum nede galeri acaba ben mi yanlış yükledim yoksa update 2 kuran herkesin böyle mi?

Ayni sorun bendede var yeni kurdum wifi acilmiyor aciliyor deyip oyle kaliyor 2 sefer kurdum ayni cozum?

• quote:

Orijinalden alıntı: sile

quote:

Ben update 2 kurdum ama içinde ne walkman.apk buldum nede galeri acaba ben mi yanlış yükledim yoksa update 2 kuran herkesin böyle mi?

Ayni sorun bendede var yeni kurdum wifi acilmiyor aciliyor deyip oyle kaliyor 2 sefer kurdum ayni cozum?

Simdi Mediafire a attığım dosyayı indirdim içinde dediğiniz gibi walkman apk yok. Upload ta bir sıkıtı olmuş sanırım bi daha upload edicem.

• quote:

Orijinalden alıntı: egeozkan97

quote:

quote:

Simdi Mediafire a attığım dosyayı indirdim içinde dediğiniz gibi walkman apk yok. Upload ta bir sıkıtı olmuş sanırım bi daha upload edicem.

wifi de açılmıyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: egeozkan97

quote:

quote:

wifi de açılmıyor?

Wifi yıda 2.1 de düzeltim ama bende sıkıntı olmadığı için düzelip düzelmediğini bilemiyorum sizden ricam bunuhttp://www.mediafire.com/?adabv55vcq59ncj kurup denermisiniz? Bide arkadaşlar evde internetim yok 3g modemim var oda upload'ta sıkıntı çıkırıyor dosyanın içinde system klasöründeki app klasöründeki semcmusic.apk nın ve album.apk nın olup olmadığına bakarmısınız.

• Yükledim. Sonuç aynı

• quote:

Yükledim. Sonuç aynı

Wifi sıkıntısı yaşayan başka arkadaşlar varmı

• 2.1 i yukledim değişen birşey yok hala aynı hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

2.1 i yukledim değişen birşey yok hala aynı hocam

Sizde mi wifi sıkıntısı yaşıyorsunuz?
  • wifi şifresi girdigimiz markette arama butonun oldugu yerler beyaz yazı fontuda beyaz yazdıgımı sey gorunmuyor resimleri paylaşmıstım aynı zamanda diger eklentilerde gelmiyor

wipe işlemlerini yaparak kurdum yine aynı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spongebob35 -- 29 Nisan 2013; 15:10:07 >
  • Wifi açılmama sorunu sadece bendemi var acaba ?yüklemeyimi yanlışyaptım acaba şimdi düşünüyorum yükleme sıralamasını tekrar edermisiniz ben karıştırdım herhalde.
  • quote:

Wifi açılmama sorunu sadece bendemi var acaba ?yüklemeyimi yanlışyaptım acaba şimdi düşünüyorum yükleme sıralamasını tekrar edermisiniz ben karıştırdım herhalde.

Sıkıntı yüklemede değil benim updatelerde sıkıntı yakında yeni versiyon yayınlayıcam.

• Güncel versiyon geldimi?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.