Şimdi Ara

[4.0]Huawei İDEOS X5 | Xperia Z Rom | UP.2.1 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
3
Favori
4.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende modunu bekliyeyim öyle kurarım büyük ihtimal biraz daha gelişsin diye bekleyelim. Kolay gelsin size en kısa zamanda bekleriz
  • En kısa zamana güncelleme bekliyoruz kilit ekranı için.
    Bu arada eline sağlık güzel olmuş :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiraiMisa

En kısa zamana güncelleme bekliyoruz kilit ekranı için.
    Güzel olmuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanefeozkan -- 19 Nisan 2013; 17:39:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrNobody

En kısa zamana güncelleme bekliyoruz kilit ekranı için.

Öncellikle teşekürler. Hocam akşam lünüx kuracağım eclips programı bozulduğu için port yapamıyorum 2-3 güne hallede bilirsem paylaşacağım. Bu hafta sınavlarım vardı ondan dolayı pek ilgilenemedim kusura bakmayın.
  • Dostum rom u yükledim gayet güzel görünüyor ama albüm çıkmadı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dikerow

Dostum rom u yükledim gayet güzel görünüyor ama albüm çıkmadı bende.

Hocam mediafirea yükleyip albumun linkini atarım size.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeozkan97

quote:

Dostum rom u yükledim gayet güzel görünüyor ama albüm çıkmadı bende.

Hocam mediafirea yükleyip albumun linkini atarım size.

Hocam upload ettim. Uyardığınız için teşekkürler. Link:http://www.mediafire.com/?1obxr0qo0724yc8
  • Eyvallah hocam sağolasın.Bi arkadaşta söylemiş bazen şifre isim filan girerken beyaz fontun üstüne beyaz yazı geliyor onun dışında bi kez wifi açınca reset attı başka bi sorun göremedim.Emeğine sağlık.
  • quote:

Eyvallah hocam sağolasın.Bi arkadaşta söylemiş bazen şifre isim filan girerken beyaz fontun üstüne beyaz yazı geliyor onun dışında bi kez wifi açınca reset attı başka bi sorun göremedim.Emeğine sağlık.

Hocam ilk güncelleme ile wifi şifre sorununu düzelticem wifi reset sorunu ise genelde olan sorunlardan ayda birkaç kez reset atar o da sıkıntı yaratmaz ama yine de uyardığınız için teşekkürler.
  • her şey güzel ama wifi veri aktarım hızı çok düşük. update 5.0 ile aynı degilmi?
  • rom üzerinde biraz daha çalışmak gerek. mesela ses tuşlarıyla uyanma. arama tuşuyla kilitleme. görsel olarak çok güzel olmuş
  • bence bu hali güzel sadece kilit ekranı xperia gibi olsa birde bazı yerlerde wifi şifresi ve arama butonunda beyaz cıkıyor yazı duzeltildimi harkulade olucak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşref198

her şey güzel ama wifi veri aktarım hızı çok düşük. update 5.0 ile aynı degilmi?

Hocam 5. 0 la aynı. Dediklerinizle ilgilenirim yapabilirsem eklerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yankeeGohome_ -- 20 Nisan 2013; 23:31:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: spongebob35

bence bu hali güzel sadece kilit ekranı xperia gibi olsa birde bazı yerlerde wifi şifresi ve arama butonunda beyaz cıkıyor yazı duzeltildimi harkulade olucak :)

Wifi ve bazı yerlerdeki yazı fontunu nekadar değistirirsem değiştiriyim bi türlü düzeltememedim wifi fontunu siyah yapıyorum.başka yerdeki font okunmuyo ama ufak bi framworm degisikligi ile halledicem yarin upload ederim heralde. Kilit ekraniylada hafta ici ugrasicagim.

• ses tuşuyla uyanma karmadan alınıp bu roma yama yapılabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: egeozkan97

quote:

bence bu hali güzel sadece kilit ekranı xperia gibi olsa birde bazı yerlerde wifi şifresi ve arama butonunda beyaz cıkıyor yazı duzeltildimi harkulade olucak :)

Wifi ve bazı yerlerdeki yazı fontunu nekadar değistirirsem değiştiriyim bi türlü düzeltememedim wifi fontunu siyah yapıyorum.başka yerdeki font okunmuyo ama ufak bi framworm degisikligi ile halledicem yarin upload ederim heralde. Kilit ekraniylada hafta ici ugrasicagim.

teşekkürler hocam kolay gelsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: eşref198

ses tuşuyla uyanma karmadan alınıp bu roma yama yapılabilir

Bende oyle dusunuyorum elimde karma rom yok ondan indirmem lazım.

• Update 1 geldi.
  • hocam updateyi wipesiz mi kuralım yoksa wipeleri yapacakmıyız
  • quote:

hocam updateyi wipesiz mi kuralım yoksa wipeleri yapacakmıyız

Hocam wipesız.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.