Merhabalar.. Manisa da kamu kurumunda mühendis olarak çalışmaktayım.4.000 ytl peşinat ve 400-500 ytl arası senetli taksitlerle 9.000-12.000 ytl arasında opel astra hatchbak 1.6 GLS ,honda civic 1.6 ies veya ie , en son olarakta hyundai accent 1.5 GLS tercihimdir.Bu şartlarla araba alabileceğim bildiğiniz galeri varmı ?Ben en çok astrayı istiyorum.Siz ne önerirsiniz ? Bu şartlarla araba alabileceğim bildiğiniz galeri varmı ? tel 0505 465 71 01
bu şartlarda galeriler 10.000 YTL lik aracı 13-14e verirler ayrıca onalrda kredi kullandırırlar
en iyisi tüketici kredisi çekerek nakit araç almandır böylece istediğin araç için pazarlık şansın olur..
Eswod a katılıyorum. Farkını git tüketici çek, hem pazarlık şansında olur. Galeri değil sahibindende alabilirsin. Bunu zaten seninde biliyor olman lazım. Bankayla ilgili sıkıntın yoksa en mantıklısı bu...
evet kredi kullan devlet memuru isen kesin verirler zaten senetle uğraşma
BİR BANKAYA TÜKETİCİ KREDİSİ TAKSİDİM OLDUĞU İÇİN BANKALAR KREDİ VERMEDİ.HAZİRANDA BİTİYOR SON ÖDEMEM.O ZAMANA KADAR BEKLEMEK İSTEMEMİŞTİM
quote:
Orjinalden alıntı: Eswod
bu şartlarda galeriler 10.000 YTL lik aracı 13-14e verirler ayrıca onalrda kredi kullandırırlar
en iyisi tüketici kredisi çekerek nakit araç almandır böylece istediğin araç için pazarlık şansın olur..
evet zaten galerici nakit versen bile 10 milyar lık arabayı 12 ye veriyor.Daha altına vermez