Şimdi Ara

4.1.1 sonrası ekran problemi...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhabalar. Kies yoluyla jb yaptıktan sonra ilginç bir şey oldu arkadaşlar başına gelen var mıdır bilemiyorum. Ana ekrannda iken ekran parlaklığını en üst seviyeye çekiyorum ve güç tasarruf modu kapalı haldeyken en üst siyah satır sanki ışığı çok açılmış kalitesiz lcd tvlerdeki gibi beyazlaşıyor. Yani siyah ile beyaz arasındaki o net ayırım yok. Griye çalıyor siyah renkler. İcs deyken böyle bir durum yoktu arkadaşlar. Aynı durumda olan var mı acaba yoksa ben mi evham yaptım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer üstteki notification bar dan bahsediyorsan onun rengi yeni update ile siyah yerine gri oldu zaten. Ama o değilse ss koyarsan daha iyi anlarız sorununu.
  • Evet bahsettiğim durum notification bar ile ilgili. Teşekkür ederim içim rahatladı. Ama yine de böylre olması hoş olmamış siyah renk daha asil duruyordu...

• quote:

Orijinalden alıntı: Tosunpasha26

Evet bahsettiğim durum notification bar ile ilgili. Teşekkür ederim içim rahatladı. Ama yine de böylre olması hoş olmamış siyah renk daha asil duruyordu...

Haklısın bence de gri gri biraz siritmis. Ama o kadar hızlanmaya azıcık çirkinlik kabul edilebilir

• Evet gayet güzel hızlı çalışıyor diyebilirm.Neyse dediğiniz gibi nazarlık olsun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.