artık şu versiyonun unlock'ı olsada kullansak şu teli yaw sabırsızlıktan olucem
Sen yine bzden daha iyisin bir grup hala operatorlerı beklıyor.. i4 elimizde bile değil daha..
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetjanx
Sen yine bzden daha iyisin bir grup hala operatorlerı beklıyor.. i4 elimizde bile değil daha..
Alıntıları Göster
telefonda shsh kayıtlarını cydia nerede tutuyor?
ver:4.0.1
quote:
Orijinalden alıntı: elnino21
artık şu versiyonun unlock'ı olsada kullansak şu teli yaw sabırsızlıktan olucem
4.1 iniyor. Aktivasyon nasil yapilio??
quote:
Orijinalden alıntı: ahmetjanx
Alıntıları Göster
cihaz olupta kullanamamak daha acı geliyor bana :)
quote:
Orijinalden alıntı: mcff
telefonda shsh kayıtlarını cydia nerede tutuyor?
ver:4.0.1
Alıntıları Göster
Cihazı amerikadan gelenler shsh kaydınız olsa dahi 4.0.1 e geri dönersiniz ancak unlock'u kaybedersiniz. 4.1 ile baseband versiyonu yükseliyor çünkü o yüzden uzak durun
Dusunsenize, bir urun aliyorsunuz (Iphone 3GS mesela) 2009 Haziran. Ve telefonun belli ozellikleri var diyelim.
Uzerinden 1 yil geciyor, size hicbir sekilde soz verilmemis soylenmemis ozellikler bedava telefonunuza ekleniyor. Uzerinden 2 ay daha geciyor, yine yepyeni ve hic soz verilmemis ozellikler telefonunuza ekleniyor. Ve tamamen bedava!
Bilen biri şu yeni versiyonun download linkini verse de biz de denesek...
Oyle boyle ama vallahi her kurus helal olsun sonuna kadar..adamlarin fiyatlari aslinda o kalitede bir urun icin cok uygun..bizi dudukleyen ulkemizin somurucu tekeli...
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Bilen biri şu yeni versiyonun download linkini verse de biz de denesek...
İndirdim ama uzantısı ipsw olduğu için çalıştıramadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Centauri
Apple'i gercekten cok seviyorum ya...
Dusunsenize, bir urun aliyorsunuz (Iphone 3GS mesela) 2009 Haziran. Ve telefonun belli ozellikleri var diyelim.
Uzerinden 1 yil geciyor, size hicbir sekilde soz verilmemis soylenmemis ozellikler bedava telefonunuza ekleniyor. Uzerinden 2 ay daha geciyor, yine yepyeni ve hic soz verilmemis ozellikler telefonunuza ekleniyor. Ve tamamen bedava!
Tum elektronik sektorunde, boyle birsey yok.
iphone'un pazarlama stratejilerinden bir tanesi bu. gerekli özellikleri zamanla aktifleştiriyorlar. diğer markalar öyle değil neyse o. mesela ben iphone dan önce nokia telefon kullandım onlar yazılım desteğini maksimum 1 sene verirler ve yazılım güncellemesinde de öyle ahım şahım bişey olmaz yani. kronik bir sorun varsa onu düzeltirler.