Bildirim
4-1 kazanmış bir takım varken GS'yi Katarlılar alsın kulüp batıyor muhabbeti yapmak
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Oradaki palyaçoları geçinde bu Levent Nazifoğlu ilk kongrede üyelikten ihraç edilmelidir -
Yahu ben 10 seneden fazladır dh forum kullanıyorum. Ama senin 1 haftada açtığın konu sayısı kadar konu açmamışımdır.
Konuya gelecek olursak adamlar böyle konularla prim yapıyorlar. Şahsen ben gülmek için izliyorum. Programın süresinin %15 bilemedin 20'lik kısmı futbol kalanı goygoy. -
quote:
Orijinalden alıntı: mr.chucky
Yahu ben 10 seneden fazladır dh forum kullanıyorum. Ama senin 1 haftada açtığın konu sayısı kadar konu açmamışımdır.
Konuya gelecek olursak adamlar böyle konularla prim yapıyorlar. Şahsen ben gülmek için izliyorum. Programın süresinin %15 bilemedin 20'lik kısmı futbol kalanı goygoy.
Sürekli transfer geldi ve #bugüngünlerdengalatasaray bu yüzden.Ayrıca bir an 666 mesaj benim 130 senin sandım.666'da bırakabilirsin değişik efsunlu bir rakam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Ağustos 2017; 1:12:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X