Şimdi Ara

4-1 kazanmış bir takım varken GS'yi Katarlılar alsın kulüp batıyor muhabbeti yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne bileyim golleri futbolu oyunu konuşursun bu gece.
    Rok sabahtan beri batsın Katarlılar alsın falan diyor.
    Bu Beyaz TV ne amacı ne ? Erto'dan dolayı izlemiyordum zaten tamamen sildim kanalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Ağustos 2017; 1:4:38 >

• Oradaki palyaçoları geçinde bu Levent Nazifoğlu ilk kongrede üyelikten ihraç edilmelidir
  • Yahu ben 10 seneden fazladır dh forum kullanıyorum. Ama senin 1 haftada açtığın konu sayısı kadar konu açmamışımdır.
    Konuya gelecek olursak adamlar böyle konularla prim yapıyorlar. Şahsen ben gülmek için izliyorum. Programın süresinin %15 bilemedin 20'lik kısmı futbol kalanı goygoy.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.chucky

Yahu ben 10 seneden fazladır dh forum kullanıyorum. Ama senin 1 haftada açtığın konu sayısı kadar konu açmamışımdır.
    Konuya gelecek olursak adamlar böyle konularla prim yapıyorlar. Şahsen ben gülmek için izliyorum. Programın süresinin %15 bilemedin 20'lik kısmı futbol kalanı goygoy.

Sürekli transfer geldi ve #bugüngünlerdengalatasaray bu yüzden.Ayrıca bir an 666 mesaj benim 130 senin sandım.666'da bırakabilirsin değişik efsunlu bir rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi strong mind strong body -- 15 Ağustos 2017; 1:12:59 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.