Şimdi Ara

4+1 KURULUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • creative ınspıre m4500 4+1 ses sistemi aldım fakat kurulumunu beceremedim sanırım.tek bir hoparlarden ses geliyor sadece .Sorunu nasıl çözebilirim?

• bende aynısından kullanıyorum hocam iki jack vardır bunları tak o/b ses kartının 8 kanallı olması lazım yani 7+1 desteği olması lazım en azından 5+1 yoksa kullanamazsın zaten

bunların olduğunu varsayarsak

siyah jack arkada siyah girişe yeşil jack yeşil girişe ve siyah jack ı takınca pc de ses kartının programı açılır önce üsttaraftan 4 channel seç ve siyahı takınca açılan pencereden arka hoperlor çıkışı ( rear speaker out) seç yeşili takınca ise ön hoperlor çıkışı ( front speaker out) seç sonra resimdeki her hoperlöre tıklayarak seslerini dene ve yerleşimini yap
  • bunun hoparlörden olduğunu pek sanmıyorum ses kartını ayarlamak gerekiyo sanırsam
    ses kartının programı varsa ordan halledebilirsin
  • üstadım çok sağol ayarladım tmm.Ama bu ayarları yapınca subwoofer da aktif olur dimi.Yani onun ayrı bir ayarı yoq ?
  • yok kardeşim onun için ayrı bi ayar yapmana gerek yok
  • yaf 2 sşnden ses geliyor dier 2 sinden ses alamıyorum help pls
  • Pc ye giren yeşil kabloyu çektim ses gitti.siyahı taktım bi deişiklik olmadı.Sanırım siyah kablo ile yada onun ayarları ile ilgili bir problem var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1.1.1.1 DNS güvenli mi?
    7 ay önce açıldı
    Creative 4.1 kurulum
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yada siyah kablo arızalı diyelim
  • arızalı deildir yaw yeni aldım .Vardır bi çözümü bunun.Araştırdım baya kişi var sadece 2 tane hoparlör
    çalışan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.