creative ınspıre m4500 4+1 ses sistemi aldım fakat kurulumunu beceremedim sanırım.tek bir hoparlarden ses geliyor sadece .Sorunu nasıl çözebilirim?
bende aynısından kullanıyorum hocam iki jack vardır bunları tak o/b ses kartının 8 kanallı olması lazım yani 7+1 desteği olması lazım en azından 5+1 yoksa kullanamazsın zaten
bunların olduğunu varsayarsak
siyah jack arkada siyah girişe yeşil jack yeşil girişe ve siyah jack ı takınca pc de ses kartının programı açılır önce üsttaraftan 4 channel seç ve siyahı takınca açılan pencereden arka hoperlor çıkışı ( rear speaker out) seç yeşili takınca ise ön hoperlor çıkışı ( front speaker out) seç sonra resimdeki her hoperlöre tıklayarak seslerini dene ve yerleşimini yap
bunun hoparlörden olduğunu pek sanmıyorum ses kartını ayarlamak gerekiyo sanırsam ses kartının programı varsa ordan halledebilirsin
üstadım çok sağol ayarladım tmm.Ama bu ayarları yapınca subwoofer da aktif olur dimi.Yani onun ayrı bir ayarı yoq ?
yok kardeşim onun için ayrı bi ayar yapmana gerek yok
yaf 2 sşnden ses geliyor dier 2 sinden ses alamıyorum help pls
Pc ye giren yeşil kabloyu çektim ses gitti.siyahı taktım bi deişiklik olmadı.Sanırım siyah kablo ile yada onun ayarları ile ilgili bir problem var