Şimdi Ara

4+1 ses sorunu 2 uydu çalışmıyor(hoparlör) artık çalışıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
525
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • CREATIVE INSPIRE 4400 4+1 SPEAKER alan bir arkadaşım var daha yeni açtı kutuyu bu gün sadece hışırtı geldiğini söylüyor
    eskş kullandığı hoparlörlerle böyle bir sorunla karşılaşmamış amaşimdi bir hışırtı duyuyor sadece acaba ses kartıyla alakalı mıdır bu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 11 Ocak 2007; 17:47:02 >

• edit:sorun çözülemedi çözdük sanmıştık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 11 Ocak 2007; 16:42:29 >
  • yakari bende bugun gordum o sistemi ve almayı planladım ama sesi nasıl bilmiyorum guclu bi sesimi var yoksa fazla iyi deıl mı ??
  • ben de kullanıyorum kardeş aynı ses sistemini o paraya alacağın en iyi ses sistemidir o 4+1
    yalnızca son seste bas boğuk çıkabilir ekolayzırdan güzel ayarlarsan sorunla karşılaşmazsın tavsiyem al pişman olmayacaksın
  • saol arkadasına hayırlı olsun
  • arkadaşlar olmamış sorun çözülmemiş
    jagdan da değilmiş acaba ses kartından olmasın sorun bakın bi ya
    sorun açıkça şööyle yeşil kabloları takılıyken iki hoparlörden ses geliyormuş şu anda diğerlerinide takınca boğuk bir ses çıkıyormuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 11 Ocak 2007; 16:41:59 >
  • kabloları doğru bağladınıza emin misiniz? yeşil ön çıkışlar, siyah arka çıkışlar olmalı...
    sadece yeşil takılıyken ön 2 hoparlörden ses gelir, diğerinin de arka çıkışa bağlanması gerekli. belki diğer jackı sub/center çıkışına bağlamış olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HDMI Ses Sistemi ve 5+1
    geçen yıl açıldı
    TV 2+1 SES SİSTEMİ YARDIM.
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tamam arkadaşlar oldu bana getirdi kolonları yaptık sağolun
    yanlış jag almış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakari_ -- 11 Ocak 2007; 17:34:09 >
  • bende de 4+1 Creative var.Ses açma düğmesi bozuldu :( ne yapabilirim,servisi bulamıyorum..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.