Teşekkürler, peki bu linkteki şahin fermentemi acaba? |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (14. sayfa)
-
-
Vakumlu ise dolabın alt kısmında da bir şey olmaz ancak siz yine hepsini buzluğa atın. Buzlukta da çok uzun süre durmaması lazım aslında yani son kullanma tarihi örneğin buzlukta geçen üründe de gitgide sertleşiyor.
Tek seferde kullanmak istediğiniz parçalara bölüp buzdolabı poşetine koyup hepsini atın buzluğa.
-
evet, fermente
-
Geçen sene istediğim hiçbir sucuk gelmeyince dersimi aldığım için bu sefer eve söylemedim. Sabah mağaza teslim aldım ve sorun çıkmadı neyse ki. Apikoğlu, cumhuriyet vs alacaksanız eve söylemeyin gelme ihtimali %10 falan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2 kg Şahin parmak aldım teslim edildi bu yılı kapattım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yakın zamanda 300/50 MIGROS50 vardı kampanya bitti mi ne oldu
-
Az önce arayıp Apikoğlu yok dediler. Ben de mecbur iptal edip Polonez siparişi verdim hepsini.
Edit: Bunlar gelmiş inşallha tatları iyidir. 2,5 kg verdim 2 kg geldi bir de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 4 Şubat 2022; 12:1:13 > -
Cumhuriyet aldım 6 kg fakat, son kullanma tarihi 8 şubat iade mi etsem bilemedim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
O ne ya o kadar yakın nasıl olabiliyor 2023 olmasın hocam?
-
Ben de geceden 2kg polonez lüks siparişi vermiştim az önce geldi. ürün fermente. kesip buzdolabı poşetlerine koyup attım derin dondurucuya.
Yok hocam 2022
2023 olmaz. O kadar uzun süre olmuyor.
yine parası olmayan milletimiz çullanmış
-
Arama motorunda insan gibi aratırsanız bi sorun olacağını sanmam.
https://www.helalplatform.com/helal-haram/polonez-sucuk-domuz-eti-iceriyor-mu-helal-mi/4393/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atom-karınca -- 4 Şubat 2022; 12:1:39 > -
3 kg Apikoğlu siparişim geldi biraz önce. Son tüketim tarihi 15 Mart yazıyor. Stok yok derlerse siparişinizi erteleyin elbet bir gün stoklara giriyor tekrar.
mantıklı parçalara bölüp koyursam her seferinde hepsini çıkarmamış olurum.. teşekkürler
-
Afiyet olsun, iyi cikar umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam o kişiye özel çek yani sizin de yazdığınız gibi 200/40 çek ama çok az hesaba tanımlanmış.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 4 Şubat 2022; 12:15:58 >
O pek de öyle olmuyor diye biliyorum, ertelense bile stokta yoksa ve hala gelmediyse iptali cakiyorlar.
Uygulamadan kendiniz erteleyin, onlara bırakmayın yani. Daha önce başıma geldi kampanya bittikten 1 hafta falan sonra getirdiler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X