< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (16. sayfa)
-
-
paket kaç gr lık ?
-
Evlik Fermente olan var bildiğim kadarıyla. Diğerlerinde fermente yazmıyor. Yazmayanlar fermente midir bilmiyorum. Önceden altın kesim almıştım, onda da yazmıyordu. Aradım Şahin'i sordum, ısıl işlem demişlerdi. Geri iade etmiştim.
Arayıp sorabilirsiniz ya da ürüne fiziki olarak bakma şansınız varsa üzerinde yazıyordu. Hiç bakmadan internetten alacaksanız riski var.
-
Merhabalar ben aldım Derince kupadan toplam 8 kg 6 kg apikoglu ,2 kg cumhuriyet
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sipariş verirken sepette benzer ürün tercihi kısmından beni arayın seçeneğini seçin ki ürün yoksa arayıp bilgi versinler. Bu seçeneği seçtiğiniz halde aramadan iptal ettilerse büyük yanlış yapılmış demektir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazadan teslim Apikoğlu siparişi vermiştim görevli arayıp Apikoğlu yok Polonez vereyim isterseniz dedi kabul ettim. Mağazaya gidip reyona bakayım dedim şarküteri reyonunda görevlinin yanında Apikoğlu vardı. Sanalmarket görevlisini çağırdım bir şey diyemedi. Olayın büyüyeceğini anlayınca mağaza müdürüne söyledi. Sonra ürünler yeni geldi hemen verelim size dedi. Suç üstü yakalanınca ne yapacaklarını şaşırdılar
-
Ondan da aldıydım hocam baska adrese bakalım göndereceklermi
-
Fermente sucuk;
Kıyma haline getirilen kırmızı etin, belli oranda hayvanın yağı ve baharatlarla karıştırılmasından ve bu harcın hayvan bağırsağına doldurulması sonucu minimum 30 gün boyunca olgunlaştırılmasıyla elde edilen bir üründür. Bu aşamada yapılan işleme fermente adı verilir. Bu aşamada sucuk, baharatlar ve yağ ile mayalanır. Böylelikle lezzet kazanır. Fermente sucuk yöntemi, aslında olması gerekendir...
Isıl işlem görmüş sucuk ise;
Aşama olarak fermantasyon yöntemi ile aynı işlemleri görür. Yine kıyma haline getirilen et, baharat ve belirli aroma katıcılar ile harç haline getirilir ve hayvan bağırsağına doldurulur. Fermente sucuktan ayrılmasının nedeni bekleme süresidir. Olgunlaşma süreci son derece kısadır. Kısa sürede sucuğun olgunlaşması için fazla ısı ve nem işlemi uygulanır. Böylelikle 2 günde sucuk olgunlaşmış hale gelebilir.
Isıl işlem görmüş sucukların fiyatları fermente sucuklara göre daha ucuzdur, lezzet bakımından farkı anlamak pek mümkün değildir. Ancak uzmanlar tarafından fermente sucuk daha sağlıklı olarak adlandırılır ve tavsiye edilir.
Fermente sucuk, ısıl işlem görmüş sucuklara oranla daha kurudur.
Isıl işlem uygulanan sucuklarda, salmonella bakterisi varlığı korur çünkü ortaya çıkan nem ve ısı buna sebep olur.
-
Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar. Ne almalı? Neyi kesinlikle almamalı?
-
Şahin parmak tercih edilebilir 👌
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Başyazıcı ve Şahin dışındakilere 99 lira vermeye dahi değmez, bu ikisini alabilirsiniz.
-
Ben online siparis ile gece 1 de sipariş verdim sabah saat 14de apikoglu 2 kg ve 1 baton polonez geldi eksiksiz.
Hepsi 16 nisana kadar S.K. tarihli. Zaten kampanya suresince hep kisa süreli son kullanması olan sucuklar rafa konuyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vampirelf -- 4 Şubat 2022; 15:0:59 >
Erşan' ı bilmediğiniz belli...
-
polonez sucuklarım geldi 2998gr olarak 25 krş iade etti migros :)
-
Biliyorum ve beğenmiyorum kendi adıma.
Öve öve bitirelemeyen apikoğlu hakkında ekşi sözlükteki yorumları okuyabilirsiniz , önceki mesajlarımda da dediğim gibi yine böyle bir migros sucuk kampanyasından aldığım apikoğlunu bende beğenmemiştim ,hiçbir ekstra lezzeti yoktu ve ağzıma sert kemiksi parçalar gelmişti ;
-
Saat 17:00-19:00 teslimat olan Apikoğlu sucuklar için aradılar:
"Klasik sarı etiketli hiç kalmadı, siz alternatif istemiyorum demişsiniz de o yüzden aradım, dilerseniz Apikoğlu' nun yeni sürümü olan beyaz üzerine sarı etiketli olanı gönderelim"
deyince "Siparişin tamamı Apikoğlu olacaksa sorun değil" dedim.
Göndereceklerini söyledi...
-
Aynen fermente yazdıklarına aldanmayın arkadaşlar ısıl işleme göre biraz daha sert ve kuru oluyor fermente dedikleri
-
Namet aldım tadı leş gibiymiş ya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X