hafta sonu 1 kangal almıştım yaptım yedim hoşuma gitti,bugün 1 kangal daha aldım |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (26. sayfa)
-
-
Bölgemdeki migrosta klasik sucuklar(namet torku vs.) Vardi.
Herkesin aradığı sucuklar yoktu ara ara kontrol ediyorum bugün cumhuriyet denk getirdim 3 kg kangal 2 kilo parmak sipariş verdim parmak kalmamış kangal geldi 3.250 olarak skt 6.ay.ara ara bakın sizde bence uygulamadan kampanya bitene kadar birde apik denk getirirsem tamamdır
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar kayaşehir avm migros da cumhuriyet var. Yakın olan baksın diyeceğim ama dağ başı burası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İstanbul Anadolu yakasında cumhuriyet denk gelen var mı?reyondaki görevli ısrarla ikbal önerdi almadım ama bulamazsam alsam mı bilemedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kartal sahil Migros'ta stok gözüküyor, mağazada var mı bilmiyorum.
Ankara çoğu mağazada torku, namet, polonez, erşan vs var. İkbal, apik, cumhuriyet rastlanmadı :D
-
1-2 saat önce Bilkent 5M'de Apikoğlu beyaz kangal ve parmak vardı. Şu anda kangal stokta gözüküyor.
Teşekkürler
Ümraniye canpark.
dün akşam vardı, başyazıcı da mevcuttu.
bu arada, pek arananlar listesinde olmasa da polonez de bu senenin iyilerinden. şans verilebilir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler uğramaya çalışacağım
kangal sucuklarla parmak arasında ne fark oluyor bilen var mı acaba
-
Tat ve lezzet olarak çok fazla fark olmaz (eskiden parmak sucuklar daha yağlı ve daha baharatlı olurdu) şeklinden dolayı mangalda,ızgarada falan yapmak için idealdir...
-
parmaklar acılı oluyor diye biliyorum.
ANKARA Bilkent 5M 4 KG Apikoğlu beyaz etiket aldım, bayağı vardı reyonda.
-
kamyon lastiği kocaman sucuk yapıyorlar almadım,tanesi 1 kilodan fazla.zaten yaş sucuk ağır olur biraz kurusun alırız
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahin aldım fakat hiç memnun kalmadım baharat tadından sucuğun tadını alamadım içindekiler listesini araştırıncada e450 için hiç iyi yorum yok internette, alacağınız markayı iyi seçin
Maret ve ikbal nasıl?
Polonez, Torku, başyazıcı, Ersan var stoklarda sadece..
Kayseri sucuklarından hoşlanıyorsanız başyazıcı alın. Zaten diğerlerine 99 lira da değmez.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X