Şimdi Ara

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
15
Favori
64.664
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yazanlar yalan söylüyor. Abla migros da çalışıyor yok öyle bir şey. Mal saklanacak olsa hiç tezgahlara getirilmez. Tezgaha getirilip saklanmaz.

• jorge kullanıcısına yanıt

Migros marka sütte gördük bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killforyou1981 -- 10 Şubat 2022; 8:52:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • killforyou1981 kullanıcısına yanıt
    Konuyu bilmiyorum. Ne oldu migros sütte?
    Bi ara migros marka süt zam yapılacağı sıra bulamamıştım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • jorge kullanıcısına yanıt

Şuan değil zamlardan önce 4.75 ken kampanya olunca migros marka rayonda yok oluyodu

• tezgahtan kaldırılan ürünler internet stoğunda gözüküyor normalde belki silebiliyorlardır bilemiyorum, uygulamadan baktım cumhuriyet stokta var, mağazaya gittim tezgahta yoktu kalmadı dediler çıkınca uygulamaya tekrar baktım stokta gözüküyor, uygulamadan 3kg aldım 1 saat sonra da mağzadan teslim aldım...

• bugün migrosa uğradım 150 den aşağı sucuk yoktu 10 şubatta bitmiyormuydu bu kampanya

• stokta olmayan sucuklar nasıl olduysa kampanya bitimiyle beraber dolu dolu stoklara raflara gelmiş. bu ahlaksızlara para kazandırmamak lazım aslında ama hayat şartları işte

• Akhenatonnn kullanıcısına yanıt

9'unda bitiyordu diye biliyorum

• Ben de günlerdir siparişi erteliyorum. En son cumartesi gününe ertelememe izin veriyor. Pazar günü hata veriyor. Stoklar da hala yenilenmedi :(

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Buracat kullanıcısına yanıt
    konu başlığına 4-10 yazmışlar yanıldık

• KARACABEYY K kullanıcısına yanıt

Kesinlikle katılıyorum eski tadı yok ve aşırı baharatlı kolay kolay midem yanmaz ama midem yandı resmen son gün gidip polonez parmak sucuk aldım polonezden çok memnunum

• riddick88 R kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız maalesef inş stok gelir

• 9 şubat akşamı stoklarında olmayan Apikoğlu ve Cumhuriyet sucukları 10 şubat sabahı nasıl oluyorda bir anda stoklarında oluyor bu ahlaksızların

• Tugayy kullanıcısına yanıt
    4 kilo Cumhuriyet almıştım kampanyanın ilk günü, son kullanma tarihine 4 gün kalmıştı iade ettim. Kampanyanın tarihi yakın ürünlerin amacı stoğunu eritmek

• serin_su842 S kullanıcısına yanıt

geçen sene 59.99 du seneye 199.99 olur kilosu. hakkımızda hayırlısı

• Beyler benim aldığım yer stoğa girdi. Eski fiyattan faturalandıralacak değil mi?

• hakkaten de... cebeci migros dediği güçcücük bir yer... şimdi afyon'dan fabrika yemedi içmedi, senin şubeye mi yetiştirdi cumhuriyet sucuğu... bugün çok net belli oluyor uyanık şubeler...

bazı şubelerde kraldan çok kralcı müdürler varsa.. işte ne bileyim ben bu fiyattan sattırmam şu şu markayı dediyse...çalışan da eee müdürüm stok bilgisi n'olcek falan.. ben hallederim vs. vs..

hayır satılsın gitsin nedir yani.. sanki 99,99 tl ucuz bi paraymış gibi.. iki kangal alıyon bi kg zaten...

hakkını teslim edeceğim bir şube ise kesinlikle balgat migros... helal olsun.. ilk gün ne kadar cumhuriyet varsa koydu tezgahın üstüne..hatta ben foto da eklemiştim...

• riddick88 R kullanıcısına yanıt

Aktif siparişiniz varsa evet.

• Johny Constantine kullanıcısına yanıt
    Sağolun Johny. Farklı farklı markalardan apikoğlu dahil almıştım. Şahin kangal hariç diğerleri stoğa girdi. Şahin yok diye muhtemelen arayacaklar. Onun yerine apikoğlu getirin desem 99dan mı fiyatlanır?

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.