< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (25. sayfa)
-
-
Aynı yorumlari yazacaktım Polonez özel serisi aldım çok da memnun kaldım az Baharat var , çok güzel yerinde bir aroma , yedikten sonra midede herhangi bir yanma ekşime de yapmadı , ilk defa aldım çok memnun kaldım , Polonez özel seri , ısrarla tavsiye edilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robot216 -- 6 Şubat 2022; 16:39:46 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Afiyet olsun hocam, bizim buralara uğramıyor maalesef Apikoğlu, Polonez özel, Cumhuriyet falan.
-
Şahin sucuğa tarçını basıyor. Katiyen yiyemiyorum. Cumhuriyetin yanından bile geçmez.
Kesinlikle. Bedava verseler yenmez. Sucuk değil tarçınlı et mübarek.
Polonez nasıl
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Antlaya 5M migros mağaza teslim beyaz etiket apikoğlu almıştım.Cumartesi teslimdi.Bügun aradılar,gelebilirsiniz diye.Gitmeye üşendim.Baska marka aldığım için iptal ettirdim.Apikoglu isteyenler 5m migrosa uğrayabilir.
Mağaza teslimi olunca hazır diye mesaj gelmedi.Siparis detayında da hazırlanıyor da kalmıştı.Bende mesaj gelmediği için ve hazırlanıyor kısmı kaldığı için gitmemiştim.Belkide cumartesi hazırdı bilmiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KISKANIYORLAR -- 6 Şubat 2022; 21:7:23 >
-
Belki de uzayda hayat var...
Bu indirim sonrası sucuk ihtiyacı olanlar için Ankara beğendik markette kendi meşhur kayseri sucukları var.
149 lira ve her hafta sonu %25 indirime giriyor. Ayrıca online da ilk siparişe 200/40 indirim var. Bu şekilde 90 liraya geliyor.
Daha baharatsız sucuk isteyene ardasan balkan sucukları var.
Kangal fermente 132, indirimler ile 80 liraya geliyor.
Parmak acılı 118 lira, indirimler ile 71 liraya geliyor.
Ayrıca tavsiye etmem ama bozbeyoğlu sucuk var 90 lira inidirmler ile 54 liraya geliyor.
Beğendik sucuk
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sırf meraktan bir kaç tane polonez marka sucuk alayım dedim. Bu kampanyalardan apikoğlu-cumhuriyet-şahin harici bir şey almamam gerektiğini bana hatırlattı.
-
Yağ oranının değişeceğini sanmıyorum. Paketli sucukların büyük çoğunluğu 100 gr. sucukta 40 gr. yağ şeklindedir. "En fazla %40 yağ" yazar lakin yağı %20'ye düşrüp 20 gram daha et atmazlar yani, bilemedin, %38-39 yağ olur. (Özellikle "düşük yağ oranı" vb. ibare yok ise.)
-
İkbal fermente nasıldır
Paylaşmayın böyle resimler... İnsanın canı çekiyor; bak bu resmi görmeyene kadar canımın aklının ucundan sucuk dahi geçmiyordu
-
Afyon tipi sucuk seviyorsanız dahi tercih edilmemesi gereken marka
Hazır inidirmde patlat gece gece kolesterolü be hocam
Bu kampanyada Ataşehir bölgesi resmen kurudu...Apikoğlu,Şahin,Cumhuriyet ara ki bulasın...Bol bol Polonez,İkbal,Erşan,Namet,Maret,Başyazıcı var...
-
Geçen seneden buzluğunda sucuk kaldıysa önce onları hızlı tüket hocam, buzlukta sucuk sertleşiyor ve yapısı bozuluyor uzun süre kaldığında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X