Şimdi Ara

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
593
Cevap
15
Favori
64.684
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    aynen güzel sucuk ama geçen yıl aldığım başyazıcı çok daha iyiydi bu yıl çok yaş ve yağa boğulmuş geldi. özellikle apikoğlu çok kötüydü 500 gr kadar tadımlık aldım, iyice bozmuş.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apikoğlu sarı olanlar inanılmaz yaştı yeni üretilmişler , özel üretim olabilirler. 1 tane polonez kasap aldım kuruydu ve fermente yazıyordu üzerinde

• Sucuğun skt 09.02.2022 diyor aynı durumda olan var mı? bunu nasıl iade edebiliriz?

• Yumurta ile tam olması gereken yağ oranı gibiydi zaten hiç yağ olmazsa kuru olur çok yağ koysalar ağır kokulu olurdu

A101 den aldığım işte bol yağlıydı

Yazıcı kangal daha önce hiç almamıştım.

Apik eskiden kangal almıştım efsaneydi parmak bana bol baharatlı geldi bu işte de çok faktör var hayvanın cinsi beslenme türü yetiştiği bölge var da var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apikoglu tuketim suresi 4 aymis, polonez lux skt temmuz yaziyor uretim tarihi yazmiyor, kasap olan da uzun tuketim suresine sahip, belki de polonezde sucuk ekstra vakumlu posette satildigi icin daha uzundur, bilemedim.

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sailor24 -- 5 Şubat 2022; 20:14:46 >
  • 5,5 kg apikoglu aldık buzluğa attık 4 ay yeter sanırım
    Aslinda buzluğa atmadan kahvaltı bölümünde de açık halde bırakıp kurutulabbilir iyice fermente olur sertleşir benim dolapta aylarca kalsa açıkta sucuk bozulmuyor
    Aksine sertleşip tam fermente olup tazeliğini koruyor küf vs bir durumla. Hiç karşılaşmadım.
    Poşet içerisinde kalırsa ekşime yapıyor 3 kg sucuğu çöpe atmışligim var cumhuriyet bu nedenden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar evde sucuk yapımı ile alakalı yeni konu açmak istiyorum. Katılım olurmu merak ediyorum. Dışarıdan alacağınız en ucuz sucuk bu konuda belki ama bu bile pahallı gelmeye başlamış. Tarım kredi kg ı 100 liradan antrikot satışına başlıyormuş. Eşimin amcası orada çalışıyor haber verdi. Şu n satışta değilmiş ancak satışa açılacakmış. Düşünün 140 150 tl kilo fiyatı olan ürünü sen sucuk olarak 100 tl olarak görmek istiyorsun. Bir yerde birşeyler atlanıyor.

Bknz kilosu 100 tl olsa etin
    10 tl baharat
    5 tl bağırsak
    5 tl sarımsak desen

Sana minumum 120 tl ye patlıyor. Yani firma eti işliyorsa hakkıyla kar ederek 240 tl ye satması lazım. Bu konuda apikoğlu bence örnek. Aynı kalitede ürünü kendimiz yarı fiyatına yapabiliriz. Bu yüzden görüşlerinizi bekliyorum. Koruyucu ve katkılı ürünlerden uzak durmakta fayda var.

• Polonez kasap'ın kimyon oranı fazla geldi banada biraz daha az olsa kıvamında olacak yoksa yağ oranı güzel , lezzeti güzel

• Ben sero B kullanıcısına yanıt

Deneriz hocam en kötü ne olabilir :D Aylar önce trendyoldan sucuk yapma seti aldım işte bağırsak baharat falan vaktim olmadı bir türlü :D

• msb_bjk kullanıcısına yanıt

Hocam ben yaptım öylesine dün streçledim bağırsak yapmadım. Maksat hobi olsun. Zaten fermante olmadan sucuk olmaz ben denedim sucuk tadı verdi çok ilginç. Ancak çiğ yenmiyor. Sucuk dedin mi zaten bağırsak veya bez lazım. Konuya bakın hocam millet baharattan çokça şikayetçi. Demek ki kendimize göre ayarlamamız gerek. Mesela ben 1kg ete internetteki tariflere göre baharat attım bana kıvamı yoğun geldi. Özellikle reflü vs... gibi mide rahatsızlığı olanlar baharat dengesini kendisi ayarlaması gerek. Burada bence et önemli her neyse..

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    Dıştaki bağırsağını soyup mu attınız hocam? Yoksa soymadan direk mi buzluğa koydunuz?

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

bagırsagı soy hocam.

streç filmle at buzluğa

• ilginç bir şekilde bugün ankara Çağdaş market'te de bütün sucuklar 99,99'a fikslenmişti.

• filantedivinita kullanıcısına yanıt

Cumhuriyet?

• Ben sero B kullanıcısına yanıt
    Arada yapıyoruz, sizin yaptığınız gibi strece sarıp buzluğa atıyoruz.
    Biraz köfteye benziyor. Uğraşıp baharat oranını tutturmak lazım.
    Hiç yoktan doğal diyerek çocuğa yediriyoruz.

YouTube ta Refika nin tarifi var onu uyguluyoruz. Çok fazla baharat var içerisinde.

Konu açılıp, uygulayıp memnun olunan tarifler paylaşılabilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CattishTurtle C kullanıcısına yanıt
    Bana aynı tarihli denk geldi, iade ettim kasadan

• ulan adamlar iyilerini kendilerine saklayıp nerde satılmayan dandik sucuk varsa indirim diye reyona koymuşlar!

• mustalation kullanıcısına yanıt

11 Şubat'ta belli olur.Belkide sucuk kampanyası için yeni tarihli sucuk urettirmis olabilirlerdi...Yeni sucuk yaş olur ağır çeker.

• Şok larda Beşler fermante satılıyor deneyebilirsiniz

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl

• Thekanarya kullanıcısına yanıt

Ben her yıl kampanyadan alıp buzluga 2-3 e bolup koydum.bagirsagini hiç soymadim.bir sorun da olmadı.

• 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.