Şimdi Ara

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
593
Cevap
15
Favori
64.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konyada apikoğlu hiç yok. Apikoğlu tam sarı etiket mi en iyisi yoksa beyaz üstü sarı olan mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Adaletli Türk kullanıcısına yanıt

Bildiğim kadarıyla sarı.

• Konu Apikoğlu nasıl bulunur ve Evet Apikoğlu bulabilenlerin taht savaşına dönmüş.Alt tarafı sucuk ya indirim varsa biri yoksa diğerini alın geçin işte.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TiLtay T kullanıcısına yanıt

Alt tarafı sucuk ama Nisan ayında kilosu 300 TL olunca anlayabilirsiniz...

• Vay be indirimli halini bile alamiyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polonez kasap sucuk aldım sanaldan.
    Hayvanı canlı canlı paketlemişler. O kadar ıslak ki yarı yarıya fire verir kilosu bana 198 tl ye gelmiş oldu.

• Polonez özel lüks sucuk nasıl?

• yirthan kullanıcısına yanıt

Hocam sucuklar max %30 civarı su kaybeder diye biliyorum. Yukarıda bir arkadaş tavsiye etmişti isterseniz hemen bitmeyecek kadarını dondurucuya kaldırın tüketeceğiniz kadarını çıkarır çıkarır yersiniz diye.

Fakat bir konuda haklısınız bunu polonez özellikle yapıyor geçen sene sadece polonez almıştım dediğiniz gibi diğer sucuklar hafif fermante olmuş kurumaya başlamışken polonez fabrikadan dün gelmiş gibi yamyaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msb_bjk -- 5 Şubat 2022; 11:28:26 >
  • Migrosa üç kağıt yapanlara alıp kullanıp birazını yiyip iade edenlere ayıp diyordum ama hakediyorlar, şeytan diyo ver saçma, olmayan bi yere sipariş sonra da haberim yok de gitsin dolansınlar hava alsınlar…

• Polonez Özel lüks ve Dana Kasap çeşitlerini tattım bu sabah.Ozel lüks baton serisi daha az baharatlı Daha et tadı baskindi.Dana kasap ise baharat ve yağ oranı daha kıvamlı ve fazla geldi.İki üründe güzeldi ancak Dana kasap bana daha lezzetli geldi.Alacak arkadaşların bilgisine

• Denemek için polenez, şahin ve başyazıcıdan birer adet parmak sucuk aldım. Başyazıcı gerçekten açık ara en kötüsü çıktı, hiçbir lezzet yok, hiç baharat yok, eti ağızda ufalanıyor, et gibi lastik hissiyat yok,yutamadım tükürdüm, bir de etin kesitinden de görüleceği gibi çok yağlı. Aslında hiç biri güzel değil ama Şahin parmak yine içlerinde iyisiydi.

• Acik kangal sucugun hazirana kadar stt olmasi normal mi ?

• bsm248 B kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 kg aldım ve çok beğendim. Diğerlerini denemedim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • KISKANIYORLAR K kullanıcısına yanıt
    Yiyebileceğin en dandik en tadı ve kalitesi berbat sucuk tur. Bimin markalarıyla aynı kalite.

• 1kg Şahin parmak yapıştırdık. Teşekkürler

• sukruciger S kullanıcısına yanıt

Arkadaşlar! Mağaza çalışanlarının yaptıkları bu ve benzeri ahlaksızları Migros'a eposta ile iletebilirsek bir farkındalık yaratmış oluruz.

Adresler: _migrossanalmarketmusteriiliskileri@migros.com.tr

iletisim@migros.com.tr

Gerekli Bilgiler: Mağaza adı, sipariş numarası, ahlaksızlığa konu olan olay (çalışanların malları saklaması vs.)

Ben kendi durumumu ilettim.

• erenafl E kullanıcısına yanıt

Her sene şikayetler edilir ancak hiçbir işe yaramaz. Migros'ta bu konuda eski kurumsallığından eser yok.

• guclu81 kullanıcısına yanıt

Elbette her sucuğu kalite olarak farklıdır ama böyle bir sucuk satıp şikayetime cevap vermeye bile tenezzül etmedi Başyazıcı. Şikayetvar bu sucuğun (Başyazıcı nostaljik) şikayetleriyle dolu.

Marketten alıp buzdolabının 0°C şarküteri rafına koydum. STT de yakın değil daha yeni üretilmiş, bir hafta sonra sucuğu küf sardı kapalı pakette.

Dışındadır belki diye paketi açtığım gibi bütün evi korkunç bir koku sardı, komple küflenmiş pamuksu bir doku oluşmuş. Biyolojik atık resmen. 3 kat poşete sarıp öyle attım çöpe.

Kilosu 10₺ de olsa Başyazıcı sucuk almam bu sucuktan sonra. 2 ay sucuk yiyemedim 4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl 

4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl
    4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl

• getirde sucuklar ucuzdur bakın bölgenizde ne var mesela

apikoğlu 340gr 80 tl

şahin 350 gr 100 tl

160/40 kupon verir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 5 Şubat 2022; 14:37:19 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.