Aldık bunları da nasıl muhafaza etcez kısa zamanda bitmez. Buzluğa atılır mı ? |
4-10 şubat migros sucukta tek fiyat 99.99 tl (20. sayfa)
-
-
Nametin tadında bir ekşilik oluyor tavsiye etmem. Polonez idare eder kısmen. Apikoğlu sanıyorum güzel ama o da çok tuzlu oluyor.
-
Hocam buzluğa atarsanız uzunca süre dayanır ve ilk gün ki tazeleğini korur şimdiden afiyet olsun.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Benim siparişler yarın olduğu için aranmadim.Yarın Kipa ve 5m migrosa gideceğim.Bakalim burada var mı...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1 kg başyazıcı 1 kg şahin 1 kg’da polonez almıştım. Reyondaki arkadaş polonezin baharatının yoğun olduğunu söylemişti. Siz de söyleyince iade mi etsem acaba. Yarım kilosunu da hediye etmiştim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kipada yok hocam apikoglu. Ben bugün 12 gibi 5mden mağaza teslim 2kg apikoglu siparis verdim saat 15'de gittim magazada apikoglu kalmamış ama benim siparişi ayırmışlar. 3 kangal 1.65kg olarak teslim aldim. İptal olmadıysa ayirmislardir sizinkini de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 5 Şubat 2022; 0:8:43 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Apikoglu haric hepsi cop. Nedense migros apikoglu sucuklari saklamis
Baharattan kastım acı değil kekiği kimyonu bi de farklı bi baharatı fazla çemensi bi kokusu var beğenmedim başıma gelecekleri tahmin ediyorum o koku sizden de çıkmaya başlayacak vücudun atması en az bir ay o kadar söyleyeyim
Acı önemli değil yedikten sonra akşama kadar rahatsız edecekse hiç gerek yok. Burada arkadaşlar övünce denemek için almıştım. İade edeyim hocam o zaman. Eyvallah.
Mediamarkta gidecektim.Tekrardan bakarım.Siz 5m den beyaz etiketlimi almıştınız ?
evet sarı hiç yoktu zaten, muratpaşa mağazalarında stokta gözüküyordu onlar
-
Buzdolabı poşetleriyle güzelce paketleyin ağzını bağlayın ve buzluğa atın hiçbir şey olmaz, yalnız çıkarırken biraz dikkatli olalım çözülmeye başlayınca ıslaklığını sürekli alalım kalmayınca dolaba koyalım sonra yaşlık varsa en azından bir 12 saat falan bir yerde asılı kalsın sonra keyfince tüket.
Bu arada gerçekten sucuğu yedikten sonra gün boyu ağza gelmesi kötü bir şey sanıyorum burada maldaki kalite eksikliğini gizlemek için basılan baharattan dolayı oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MühendisMurat -- 5 Şubat 2022; 2:5:24 > -
Apikoğlu sarı etiketli için mağaza teslim tüm İstanbul a baktım bulamadım. Apikoğlu beyaZ etiket, cumhuriyet ve Şahin buldum. Bunlarda da 1 tane almaya izin veriyor. Sabah mağazalara gidip kaldıysa alıcam. Bunlar arasından hangisi sizin öneriniz ? Tost için kullanacağım. Pişirmede vedatbey sucukları kullanıyorum. Onun fiyatı 185 TL olunca 1 Kangal sucuğu 3 haftada yemeye başladık :)
Bende iptal ettim , tesekkurler deneyımınızı paylaştıgınız ıcın
-
çok fark var . her cumhuriyet cumhuriyet değildir 2-3 farklı marketten aldıktan sonra fark ediyorsunuz. ben tek bir yerden alıyorum aynı tat var antalya alya market. başka markada yenmiyor hepsi lezzetsiz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azazel Geri Dönüyor -- 5 Şubat 2022; 5:18:0 > -
apikoğlu adana'da da hiç bir şubede yok reyondaki görevli gelmiyor dedi ama bilemiyorum
-
Ben buzlukta 6 ay saklıyorum tadı değişmiyor.
Hocam herkesin damak tadıdır ama çok iyi bir sucuk azıcık alıp deneyin.
apikoğlu yok dediler gelince getirin dedim. müşteri hizmetlerini arayıp her yıl aynı şeyin olduğunu, online ve mağaza stoğunun ayrı tutulması gerektiğini, bunu yılda bir kaç kez kendilerine söylediğimi anlattım. kayıt açtı. sonra bir baktım siparişi erteleyin dememe rağmen iptal etmişler. ben de aylık bin liradan fazla alışveriş yaptığım 9 yıllık hesabımı kapattırdım. tamam adamların umrunda olmaz ama bu zihniyete para kazandırmamış olurum en azından.
ek: gıcıklık değil mi thh'ye başvurdum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endero -- 5 Şubat 2022; 9:32:5 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X