Şimdi Ara

[4.2.1] Atom Rom V1.0 & Atom Kernel - General Mobile Discovery (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
4
Favori
5.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: burakgon

quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: burakgon

Bu ulkede herkes muhendis, herkes doktor, herkes avukat, herkes gelistirici, herkes linux ve android ustası. Ama ortada icraat yok. İcraat olunca ortaya cıkıyor bu kisiler. Bu forumda ozellikle bol bol mevcut oldugundan buralari onlara biraktim. Paylaşımları forumumuzdan takip edebilirsiniz

diyorum ama bu arkadaş eleştiriyi kabul etmiyor
    Burak Senin yaptığın Romlar Tanrı Yapısımıdırki Hata var şu yanlış şura olmamış deyince İlla tersini iddaa ediyorsun veyada böle kaçıp gidiyorsun ?
    bunu yapıcaksın neden gelip konu açıyorsun
    Kernelden 20.000 Kod sildim diye yazıyorsun adama sorarlar neden sildin neyi sildin nasıl sildin veya sildiğin tüm kodları saydınmı diye
    bunu yazmak yerine Kerneli Optimize ettim Stabilite sağlandı vs yazsan bu kadar kafan ağrımazdı :)

Herkes senin düşündüğün gibi davranmıyor. Sen bu işten anlayan biri olarak beni eleştirirsin. Sorun varsa log alır gönderirsin. Kaynak kodunu aldığım kişiler paylaşmamı istemiyor. Bu yüzden paylaşamıyorum. Kısacası budur. Bunu daha fazla kurcalamanın bir gereği yok. XDA'da yayinlanmis 6589 kernel kaynaklarini compile edebilen kimse yok henuz. Bu config dosyalari yardim aldigim ekip ve bize ait. (Bu ekip Mediatek islemciler uzerine calisiyor.) Eğer GPL hakkinizi ariyorsaniz bunu cihaz ureticinize bildirin. Ben sadece paylasiyorum guvenmeyen kullanmasin.

Bunun yari amator bir calisma olup hobi amacli yapildigini unutmayin. Profesyonel yardim istiyorsaniz log gonderin, ona gore sorun. Bu yazilimlari isin ozunde kendi kullanimim icin duzenliyorum. Bu nedenle gercekten yeniliklere ve bug fixlere ihtiyaci olanlar bir sorun var ise onun nedenini logunu hatta var ise cozumunu paylasmali. Ornegin senin mesajlar arayuzunu duzeltip paylasman onurlu bir davranis bu konuda. Bunu daha fazla insan yapmali. Turkiye'de iş yapan ve eleştiren oranı cok dengesiz. Buna dikkat cekmek istedim.

Sen beni hala anlamıyorsun
    bu işi yapıyorsun emegini kimse inkar etmiyo
    ama eleştirilere sakince cevap versen bi şey olmayacak
    kaynak kodu verip vermemen sana kalmış
    şu bu boş sorun senin eleştiriye açık olmaman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefona bluetooth ile bişey yollamak istediğimde(bilgisayardan) veya bilgisayardan telefona atmak istediğimde Viper4AndroidFX durdu hatası veriyor ve göndermiyor, var mı sorunun çözümünü bilen ?
  • rom yapılıyor da ne kadar test ediliyor? İnsanların test ögesi olduğu gibi bir gerçek çıkıyor ortaya sanki? Ben bu romları kendim için yazıyorum dileyen kullansın dileyen kullanmasın. Oh ne ala memleket. O zaman gönüllü bul kendine denensin uzun süre stabil olduğunu gördüğünde yayınla insanların hayatlarına bu derece müdahil oluyorken onları (kobay) salak yerine koymak da farklı bir bakış açısı doğrusu... Eleştiriye kapalı olmanın dışında kernel yazanlardan en öncü kişi olan Gökhan Moral'ı örnek gösteririm ben. S2 zamanında kendi elleriyle kernel yazan androide çift rom desteği sunan yegane kişidir kendisi. Her yaptığını hem sitesinde hem de xda sitesinde paylaşır kaynak kodu da verir destek de verir destek de alır. Bu tür durumları görünce keşke GMD kullansaymış diyorum açıkcası... Bu insanların öğrenecek çok şeyleri var diye düşünüyorum... Linux felsefesi android kernel konularında... herkese iyi forumlar...

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.