Bildirim
4.2.1 V jailbreak üzerine yeni versiyon yüklemek
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
şu an 4.3.3 yüklemen imkansız -
apple sitesinden indirip yükleyemezmiyiz? -
quote:
Orijinalden alıntı: woyager
apple sitesinden indirip yükleyemezmiyiz?
kardeşim şu an en son sürüm 4.3.5 yani apple bir tek buna izin veriyor. sen ki başka bir siteden 4.3.3 fw indirip yüklemeye çalışırsan itunes hata verecektir. amma velakin istersen 4.3.5 yükleyebilirsin. uygulamalarını da "transfer purchaces" (yanlış yazdım galiba :D) seçeneğiyle pc'deki itunes'ına aktarıp sonra 4.3.5'li telefonunda tekrar kullanabilirsin. ha unutmadan, 4.3.5 için sadece tethered jailbreak mevcut. -
4.3.3 için SH kaydın yoksa yukleyemezsin -
4.2.1 deyken 4.3.3 shsh kaydı aldıysa geçemez mi şimdi 4.3.3 e? -
quote:
Orijinalden alıntı: turuncum
4.2.1 deyken 4.3.3 shsh kaydı aldıysa geçemez mi şimdi 4.3.3 e?
SHSH kaydın varsa tabi ki geçebilirsin de 4.2.1'de 4.3.3 shsh'si alabiliyor muyuz ? -
quote:
apple sitesinden indirip yükleyemezmiyiz?
Hayır ama internetde çok çok çoook uğraşırsan bulabilirsin -
421 deyken 433 çıktıktan sonra shsh aldığında 433 kaydi otomatik alınıyor. Ben su an 433 üm, 435 den 50b3 e kadar shsh kaydı dolu ortalık.
Edit:http://appldnld.apple.com/iPhone4/041-1011.20110503.q7fGc/iPhone3,1_4.3.3_8J2_Restore.ipsw
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 17 Ağustos 2011; 17:29:13 > -
tiny umbrella kurup save shsh diyerek bakmak lazım hangilerini aldığına -
Valla bi soru sordum ama konu beni aşmış durumda... Şimdi bu dediğim şeyi yapabilirmiyim? yapabilirsim adım adım ne yapmam gerekiyor? (kusura bakmayın, iş yoğunluğu dolayısıyla uzun uzadıya araştırma fırsatım yok... bir kardeşimiz şifa niyetine yardım ederse memnun olurum...) -
Bilgisayarınızda belgelerim klasorunde .shsh adlı bir klasor olması lazım. Onun icinde görebilirsiniz tüm shsh kayıtlarınızı. Ya da myfranconun dediği gibi tinyumbrella yukleyerek (http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ ) görebilirsiniz en hangi versiyonun shsh kaydı olduğunu.
4.3.3 kaydınız varsa 3 mesaj yukarıda verdigim linkteki dosyayı indirmeniz gerekecek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Bilgisayarınızda belgelerim klasorunde .shsh adlı bir klasor olması lazım. Onun icinde görebilirsiniz tüm shsh kayıtlarınızı. Ya da myfranconun dediği gibi tinyumbrella yukleyerek (http://thefirmwareumbrella.blogspot.com/ ) görebilirsiniz en hangi versiyonun shsh kaydı olduğunu.
4.3.3 kaydınız varsa 3 mesaj yukarıda verdigim linkteki dosyayı indirmeniz gerekecek.
Daha önce 4.3.3 yüklemedim, dolayısıyla shsh kaydı yoktur heralde... dolayısıyla da bu dediğimi yapamayacağım anlaşılıyor...
-
quote:
quote:
Daha önce 4.3.3 yüklemedim, dolayısıyla shsh kaydı yoktur heralde... dolayısıyla da bu dediğimi yapamayacağım anlaşılıyor...
yav arkadaşım denemende fayda var. isteyenin bir yüzü kara vermeyenin iki kara
mesela ben de 4.3.3 oldup yükseltmediğim halde shsh'ler arasında 4.3.4 ve 4.3.5 de gözüküyor.
-
Laf olsun diye mı acmıştınız konuyu? -
Dostum tel madem jbli gir cydia ya shsh hangi versiyonlar yazıyorsa hepsine sorunsuz geçebilirsin
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: anubis2005
Dostum tel madem jbli gir cydia ya shsh hangi versiyonlar yazıyorsa hepsine sorunsuz geçebilirsin
+1
bende geçmediğim halde 4.3.3 4.3.4 'ün falanda shsh kaydı var. illa yüklemeniz şart değil. -
Tekrar merhaba arkadaşlar, tinyumbrella ile baktım "472597660493-iphone3,1-4.3.4.shsh" adlı bir dosya var... bununla ilgili bişey yapabilirmiyim... Yani 4.3.4 versiyonunu yükleyip JB yapabilirmiyim? teşekkürler. -
quote:
Tekrar merhaba arkadaşlar, tinyumbrella ile baktım "472597660493-iphone3,1-4.3.4.shsh" adlı bir dosya var... bununla ilgili bişey yapabilirmiyim... Yani 4.3.4 versiyonunu yükleyip JB yapabilirmiyim? teşekkürler.
4.3.4 için de 4.3.5'te olduğu gibi tethered jailbreak var. bir şey farketmez. untethered için ios5'i bekleyin.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X