Şimdi Ara

4.3.3 -01.59.00 'dan IOS 5 versiyona nasıl geçebilirim???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bende 4.3.1 (8G4) versiyon , 01.59.00 firmware bir IPHONE 4 var. Jailbreak ve unlock edilmiş durumda.

IOS 5'e geçmek istiyorum.

Baseband falan düşürmeden nasıl IOS 5'e geçebilir ve unlock yapabilirim yeniden?

Birde telefon numaralarım falan silinmemesi için ne yapmam gerekir.

Çok teşekkürler.

• Baslikda yazdigin versiyon ile mesaj da yazdigin farkli fakat cozum fark etmeyecektir. ios5 e gecerken baseband korumak icin sn0wbreeze veya redsnow la custom Fw olusturmaniz lazim. ben sn0wbreeze ile yaptim dun gece soylediginiz islemi 4.3.3 1.59 baseband li iphone 4 le ios5 yukleyip unlock yaptim. suan sorunsuz kullaniyorum... sn0wbreeze de butun seceneklerde baseband korunuyor, yanlis yapma ihtimaliniz cok az... fakat ios5 de jailbreak tethered oldugu icin telefon yeniden basladigi zaman bilgisayara baglamaniz gerekiyor... yoksa acilmiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nEO147

Baslikda yazdigin versiyon ile mesaj da yazdigin farkli fakat cozum fark etmeyecektir. ios5 e gecerken baseband korumak icin sn0wbreeze veya redsnow la custom Fw olusturmaniz lazim. ben sn0wbreeze ile yaptim dun gece soylediginiz islemi 4.3.3 1.59 baseband li iphone 4 le ios5 yukleyip unlock yaptim. suan sorunsuz kullaniyorum... sn0wbreeze de butun seceneklerde baseband korunuyor, yanlis yapma ihtimaliniz cok az... fakat ios5 de jailbreak tethered oldugu icin telefon yeniden basladigi zaman bilgisayara baglamaniz gerekiyor... yoksa acilmiyor.

Tethered meselesini çok takmayın kafaya pek sorun olmuyor.
  • Aynı cihaz ve baseband bende de var simkilitli... Şöyle yaptım ve sorunsuz şu anda... Ancak tethered olduğunu unutmayın.

1) Sn0wbreeze son versiyonu indirin
    2) iPhone 4 için yayınlanan iOS 5 ipsw'sini indirin
    3) iPhone'u PC'ye bağlayın
    4) Sn0wbreeze'yi açın ve indirdiğiniz ipsw'yi oraya sürükleyin otomatik görecektir
    5) Cihazınız simkilitliyse Expert Mode'a tıklayın
    6) General kısmında Hactivate bölümündeki ilk yere (SSH'nin üstündeki yere) tik koyun
    7) Next deyin ve custom ipsw'yi tıklayın. İşlem 5-6 dakika sürecektir.
    8) Bittikten sonra masaüstüne snowbreeze_custom_ipsw diye bir dosya atacak. Cihazı DFU moda alın. (DFU'ya almak zorundasınız zaten yönergeler var işlem bitince)
    9) iTunes'u son versiyona güncelleyin
    10) iPhone'u bağlayın ve iTunes'ta Shift+Restore ile masaüstüne olan snowbreeze_custom_ipsw dosyasını gösterin (Aman dikkat orjinal ios5 dosyasını sakın göstermeyin bir daha telefonu kullanamazsınız)
    11) İşlem başlayacak ve bittikten sonra telefon elma şeklinde kalacak.
    12) Yine masaüstüne atılan ibooty diye bir klasör göreceksiniz. Onu açın ve iPhone 4'ü seçin. Start deyin.
    13) Yönergeleri izleyerek DFU moda alın otomatik o kendi açacak
    14) Açıldıktan sonra kurulumunu yapın ve cydia'dan ultrasn0w'u hemen indirin.
    15) Kapatıp tekrar ibooty ile açın telefonu.

İşte bitti

Bir sorun olursa yardımcı olurum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.