Şimdi Ara

4.3.3 Facetime Sorunu Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
826
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle Konuyla alakalı bir suru sey mevcut forma bakdım ama bulamadım cozumu
    bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim

Sorun = At&t sim kilitli iphone geveyle kullanıyorum versiyon 4.3.3 baseband 04.10.01
    Facetime aktivasyonu yapıldı ilk çalışmasında sorunsuz bi sekildede kullanıldı sorun bundan sonra başlıyor cihazı kapatıp açtıkdan sonra facetime araması yaptımda facetime araması başarısız oldu diyip direk kendini kapatması bunu ne yaptıysam cozemedim cozebilen arkadaşlar varsa paylaşırsa sevinirim şimdiden çok tşkler saygılar

• karşı tarafın facetime'ı kapalı veya wireless'ı olmadıgı zaman bu sekilde sonuclanıyor genelde.Ama sordugunuza göre karsı tarafta aktif ve wireless olduguna eminsinizdir?
  • cihazıların ikiside elimde aynı wifide delircem :) diğer cihaz sim kilitsiz sorunsuz ilk restoreden sonraki goruşme yapılıyor zaten ne oluyorsa ondan sonra başlıyor cihazı kapatıp açtıkdan sonra 2 dk once goruşme yapılan cihazla baglantı başarısız durumu çözemedim yapmadım sey kalmad sam vs cydiada ki butun dosyalarıda denedim ama sonuç husran acaba bu sorun genelmidir sadece bendemidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yerinde -- 16 Haziran 2011; 14:15:23 >
  • bende aktif değil hocam aktif olsa deneyelim derdim.Her restore'dan sora para gidiyo kullanmıyorum diye kapatmıstım.Aktif olan biriyle deneme yapın isterseniz forumdan birde.
  • eywallah aktif cihaz var elimde iki iphone var yanyana cihazların biri diğerini ne yaptıysam ilk tanıtımdan sonra arayabiliyor sorunsuz ama cihazı kapatıp açtıkdan sonra sorun başlıyor problem geveyden mi içindeki bi dosyadan mı onu anlamaya çalışıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iOS 16 [ ANA KONU ] 16.8
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.