Şimdi Ara

4.3.5 jailbreak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • cihazımı 4.3.5 e yukselttım fakat sadece tethered jb cıkmıs.arkadaslar tethered cıktıysa untethered de cıkar mı dersınız ve tahmınen ne zaman cıkar

• iOS 5 geleceği için yakında buna untethered gelmez diye düşünüyorum.
  • yanı benım ıpodum hep bu surumde mı kalacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: elajas

yanı benım ıpodum hep bu surumde mı kalacak

Yeni sürüm çıktımı güncelleyebilirsiniz ona, eğer SHSH kaydınız varsa sürüm düşürebilirsinizde.
  • Shsh kaydım yok maalesf.
    ama bı gun mutlaka yenıden jaılbreak yapabılırım dı mı :D
  • quote:

Shsh kaydım yok maalesf.
    ama bı gun mutlaka yenıden jaılbreak yapabılırım dı mı :D

O halde yeni çıkacak sürüme güncelleyebilirsin ancak. Bundan sonra yeni sürüm olarak iOS 5 çıkacak, ona da JB çıkar İnşallah.
  • :( ah ben sansıma
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İos 6.1.3 wifi
    12 yıl önce açıldı
    iPhone 6 Plus 8.2 Şarj
    10 yıl önce açıldı
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

:( ah ben sansıma

Niye guncellediniz ki? Ne getirisi var yani? Mesela ben 4.3.3 kullanıyorum, 4.3.5 daha fazla ne vaadediyor?
  • quote:

:( ah ben sansıma

iOS 5 e güncellersiniz neden dert ediyorsunuz ki? o JB olduğunda ona yaparsınız
  • daha once guncelledıgımde sarj sıkıntısında ıyılesme gormustum ve bunda da onun olabileceğini düşünerek yükselttim.

ben de iOS5i bekleyecem,mecburen.Pek sıkıntı da cekmıyorum sımdılık
  • quote:

cihazımı 4.3.5 e yukselttım fakat sadece tethered jb cıkmıs.arkadaslar tethered cıktıysa untethered de cıkar mı dersınız ve tahmınen ne zaman cıkar

Official olarak 4.3.5 yaptım fakat JB yapamadım.

uyumlu olan Snow programı varsa paylaşabilir misin ?
  • Sadece tethered JB cıktı , buna katlanabilecek misin ki ? untethered henuz yok
  • quote:

Sadece tethered JB cıktı , buna katlanabilecek misin ki ? untethered henuz yok

yukarıdaki yazından tethered JB'nin kötü olduğunu anladım yüzden bekleyelim ...
  • ben ipod u yeni aldım , geldiğinde içinde 4.3.5 sürüm vardı, jailbreak için sürümü düşürebilirmiyim ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: to_se

ben ipod u yeni aldım , geldiğinde içinde 4.3.5 sürüm vardı, jailbreak için sürümü düşürebilirmiyim ??

Düşüremezsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilgehankalkan

quote:

Orijinalden alıntı: to_se

ben ipod u yeni aldım , geldiğinde içinde 4.3.5 sürüm vardı, jailbreak için sürümü düşürebilirmiyim ??

Düşüremezsiniz.

peki 4,3,3 versiyonuna sahip bi arkadaştan bu shsh dediğimiz kaydı alma şansım var mı?

not ipod da yeniyim soru biraz abesse kusura bakmayın
  • SHSH kaydını kendi cihazınız için almalısınız her cihazın UDID numarası farklı çünkü.
  • Merhaba arkadaslar ben yaklasık 1.5 ay önce felan aldım ipod tocuh4. Aldıgımda 4.3.1 vardı ve hiç güncellemedim. Jb de yapmadım. Jb yapmayı düşünmeye baslamısken 4.3.5 versiyonu cıktıgını gördüm. sizce bu versiyonda kalıp jb mi yapıyım. yoksa 4.3.5'e yükseltiyimmi? Bide bu shsh hakkında detaylı bilgiyi nerde bulabilirim??
  • quote:

Orijinalden alıntı: panzercan

Merhaba arkadaslar ben yaklasık 1.5 ay önce felan aldım ipod tocuh4. Aldıgımda 4.3.1 vardı ve hiç güncellemedim. Jb de yapmadım. Jb yapmayı düşünmeye baslamısken 4.3.5 versiyonu cıktıgını gördüm. sizce bu versiyonda kalıp jb mi yapıyım. yoksa 4.3.5'e yükseltiyimmi? Bide bu shsh hakkında detaylı bilgiyi nerde bulabilirim??

4.3.3 JB yükleyin
  • şu an itunes de 4.3.5 versiyonuna yükselt yazıyor. Ayrıyetten iPod4,1_4.3.3_8J2_Restore adlı bi dosya indirdim 650mb lık ama bunu nasıl ipoda yönlendirecegim. Bu işlerde yeniyim biraz kusura bakmayın :). Veya yanlıs dosya ise dogru dosya linki verebilecek var mı. Şimdiden teşekkür ederim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.