telefonuma hiç jb yaptırmadım.yeni aldım sayılır telefonu ve 4.3.3 ten 4.3.5 e yükselttim.okuduguma göre 4.3.5 unthereted olarak jb yokmus o yüzden 4.3.3 e geri dönmek istiyorum. forumda o kadar bakmama rağmen bulamadım.nasıl yapacağım konusunda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.şimdiden çok teşekkür ederim
sanırım olmaz sizin olay,ama yinede tam emin değilim
pardon
Eğer shsh kaydı yoksa beklemen gerekiyor.
İyi forumlar.
Ben de olmaz diyeyim, benim neyim eksik
bekleyin çıkar yakında. Telefonun zevkini çıkarın, jb olmadan kullanılmaz diyenlere aldanmayın. öyle de güzelce kullanılıyor.
evet shsh kaydin olmadan imkansiz madem jb yapmican (yani hic yapmamissin ya o bakim dan e birak kalsin hem son versiyon baya saglam formu takip et goreceksin
Bende 4.1 den 4.3.5 yükseltim... Jb te yaptım.. İlk çıkan geveyle kullanıyorum.. Ama her kapanmada jb tekrar yapmam gerekiyor.
Sorum söyle 4.2.1 shsh kaydım var.. Tumbirella programında start server bölümü aktif deyil.. Başka nasıl geçebilirim yada Tumbirella programında start server neden aktif degil..
arkadaşlar ben ipad 2 kullanıcısıyım. ilk aldığımda 4.3.1 yukluydu jb yapmıstım. daha sonra 4.3.5'e yukselttım ve gordum kı jb bu surum ıcın gecerlı degıl nasıl 4.3.3'e donebılırım ve shsh kaydımın olup olmadıgını nasıl anlarım ? tinyumbrella 'da General sekmesi altında 4.3.3 ve 4.3.5 shsh 'ler var fakat Log sekmesi altında artık çok gec oldugunu soyleyen bir uyarı var hangisi doğru ?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme