Şimdi Ara

4:3 formatlı filmler tam ekran izlenmiyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birkaç gündür sinema kanallarında 4:3 formatındaki filmleri geniş ekran olan televizyonuma tam ekran olarak yaymıyor. kenarlarda siyah bölümler kalıyor. ama 16:9 formatında olursa film tam ekran olarak izleyebiliyorum. bilgisi olan varmı?

digiturku aradım ama, sorun yok yayınlar böyle bizdede böyle diyorlar. ama eskiden böyle birşey olmuyordu. 4:3 yayınlar tam ekran oluyordu. yardım lütfen..

• Tv ayarlarından da olabilir. Tv menüsünde mutlaka ekran formatı ayarı vardır. Otomatik seçilmişse bu durum oluşabilir. Oradan "geniş" seçersen düzelmesi lazım...
  • LCD ayarlarında bir sıkıntı yok,
    bu durum kayınpederimde de aynı, yalnız bir arkadaşımda yaklaşık 1 sn içinde tam ekran oluyor..
  • digiturk receiver in genis tam ekran 4 3 pan scan ..vs bolumunde ayar yapmaniz
    lazim .aninda duzeliyor.. bazi film ve dizilerin hd yayinlarinin, sd yayinlarla paralel aktarma durumlarinda
    meydana geliyor bu format karmasasi..
    receiverdan duzeltmek mumkun neyse ki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sugasa

digiturk receiver in genis tam ekran 4 3 pan scan ..vs bolumunde ayar yapmaniz
    lazim .aninda duzeliyor.. bazi film ve dizilerin hd yayinlarinin, sd yayinlarla paralel aktarma durumlarinda
    meydana geliyor bu format karmasasi..
    receiverdan duzeltmek mumkun neyse ki.

oradan denedim ama olmadı, bir daha deneyeceğim ama sanmıyorum çünkü dün çok denedim, digiturk müşteri hizmetlerinide aradım ama nafile
  • Bazı filimler 4.3 oldugundan 16.9 verilince öyle oluyor sorun yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3D için Mp4 mü Mkv mi en iyisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.