Şimdi Ara

4.3 güncellemesi gelmiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Samsung Galaxy S4 kullanıcısıyım. Arkadaşın S3'üne bile 4.3 güncellemesi geldi. Ama benim S4 hala güncelleme almadı sebep ne olabilir? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Niberke

Arkadaşlar,

Samsung Galaxy S4 kullanıcısıyım. Arkadaşın S3'üne bile 4.3 güncellemesi geldi. Ama benim S4 hala güncelleme almadı sebep ne olabilir? Teşekkürler.

Selamlar CSC kodunuz nedir..? yani kies e baglayinca tr, thr ,afr gibi ne yaziyor ..?

4.3 güncellemesi gelmiyor
  • byaahmet kullanıcısına yanıt
    THR yazıyor.

PDA:MG9

PHONE:MG9

CSC MG9 (THR)
  • Hayirli geceler,..? teliniz iran yani Tahran kodludur..?Şuan telinize 4.3 güncellemesi kies gelmemiştir..? buradan bakabilirsinizhttp://www.sammobile.com/2013/10/18/samsung-releases-official-android-4-3-update-for-galaxy-s4-gt-i9500/
    Öncelikle ilginize teşekkür ederim. Sizce firmware i TUR olarak değiştirmem bir işe yarar mı? Yani daha iyi olur mu? Daha önce oğlumun bozduğu telefonuna böyle bir yazılım atabilmiştim. Ya da beklesem mi? Ne dersiniz?
  • Evet yarar tr için 4.3 güncellemesi mevcut kies ile güncelleme yi otomatik yuklersiniz..?Şuan 4.3 ile ilgili sarz ve de bazi program hatalarini samsung s4 forum ana sayfasından bakabilirsiniz..?ilk kez yapiyorsaniz bekleyin..? çünkü 4.3 den memnun kalmazsaniz 4.2.2 sürüme döndüğünüzde knox sayaci arttiriyor(su anlik bu sayaç sifirlanmiyor) ve de teliniz garanti dişi kaliyor..? bence bekleyin en son alsaniz bile bütün hatalar düzeltilmiş olur yani geç ama stabil bi 4.3 güncellemesi almis olursunuz..?II geceler..?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 13 Şubat 2014; 2:14:19 >
    Çok teşekkür ederim. 1 gün sonra gördüm ama iyi geceler.... :-)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.