Şimdi Ara

4,3 inch'lik güneşte rahat görünen bir navigasyon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yardım ve önerilerinize ihtiyacım var. 4,3 inch'lik ( direksiyonun sol tarafına koyabiliyorum sadece, o bakımdan 5 inch uymuyor) güneşte ekranını görebileceğim bir navigasyon öneriniz var mı? Tercihim IGO'lu (Primo, IGO8, Amigo farketmez) Başarsoft'lu bir ürün.
    Şu anda Tomtom'da çok cazip indirimler var, ekranıda güzel ama Teleatlas hakkında o kadar çok olumsuz şeyler duydum ki, fiyatı çok cazip olmasına rağmen çekiniyorum.
    Istanbul ve Marmara Bölgesinde kullanacağım sıklıkla. BT, FM vs. çok önemli değil. Max.200 TL civarı bir ürün bakıyorum.

Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: balkesli

Merhabalar Arkadaşlar;

Yardım ve önerilerinize ihtiyacım var. 4,3 inch'lik ( direksiyonun sol tarafına koyabiliyorum sadece, o bakımdan 5 inch uymuyor) güneşte ekranını görebileceğim bir navigasyon öneriniz var mı? Tercihim IGO'lu (Primo, IGO8, Amigo farketmez) Başarsoft'lu bir ürün.
    Şu anda Tomtom'da çok cazip indirimler var, ekranıda güzel ama Teleatlas hakkında o kadar çok olumsuz şeyler duydum ki, fiyatı çok cazip olmasına rağmen çekiniyorum.
    Istanbul ve Marmara Bölgesinde kullanacağım sıklıkla. BT, FM vs. çok önemli değil. Max.200 TL civarı bir ürün bakıyorum.

Yardım edebilecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
    TomTom'a IGO yüklenebilse ve BaşarSoft haritaları çalışsa anında alacağım da... Maalesef bunları yapmak mümkün değil.
    4,3" cihazlarla ilgili çok bir tecrübem yok.
    Bu alanda tek (acı) tecrübem SUNNY 4,3" almak oldu, 3 hafta kadar önce 89 TL'ye aldım. MTK işlemcili çok rezil bir ürün. Geçen hafta elden çıkarttım.
    Navitech'in bazı modellerinde ekran parlaklıkları iyi onu biliyorum.
    İşlemci hızı, ekran parlaklığı, IGO ve BaşarSoft deyince NEXT ürünleri çok iyi ancak onların da şu an yeni model 4,3" boyutlu ürünü yok diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulaş-ım -- 9 Ekim 2012; 16:05:43 >

• Kesinlikle sana katılıyorum Tomtom konusunda. Bende geçen hafta Roadstar 4310 aldım, IGO8 yazılımlı. Alet güzel, ama gel gelelim ekranı rezalet ötesi. Sadece gece kullanmak lazım adeta Dün iade ettim, şu ürünü alacaktım (Halen de aklımı gitmiyor değil) Ürünün özellikleri 10 numara, ama işte harita olayı hep bir soru işareti.

http://www.hizlial.com/u22.012.5500.0011/tomtom-start-20-navigasyon-cihazi

Bir de şu ürün var kafamda, ama hiç kullanmadım, kullanan arkadaşım da yok. Ama fiyatı en uygun burada.

http://www.bimeks.com.tr/urun/117188/navitech-qx-b433-4-3--navigasyon-cihazi-bluetooth-.aspx

Nasıl sizce? Şimdilik bu 2 ürünü bulabildim kafama göre...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.