Şimdi Ara

4.3 ve valorlar ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar 4.3 patch ile var olan valorlar silinecekmi yoksa kalacakmi ?

• As we near the release of 4.3 we’ll be posting everything you need to know about the Valor to Justice down-conversion process, so stay tuned.

Bu cümleden Valorların justice'e döneceğini anladım.
  • Mantıken baktığınızda silinmesi gerekiyor zaten.
  • %97 silinir.
  • Her patchte olduğu gibi siliniyor.
  • Bu patch silinmeyebilir.

Valor puanlar ile set item alma artık olmayacağı için, ufak bir olasılıkta olsa silinmeyebilir görüşündeyim.
  • patch ne zaman gelir, 378 lvl boe 1hand caster silahı var da 20k civarı verip almayayım dimi
    yeni patchde daha iyileri gelir boe sekilde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: arguem

Bu patch silinmeyebilir.

Valor puanlar ile set item alma artık olmayacağı için, ufak bir olasılıkta olsa silinmeyebilir görüşündeyim.

Setler yine valorla alınabilecek ama bu patch'de leg ve omuzluklar token ile alınabilecek.Bu yüzden silinir görüşünü sürdürmekteyim

@fod
    Hocam daha yeni PTR açıldı.2-3 ay sürebilir gelmesi.Gelene kadar şuan ki patchi bitir derim.Ama illa ki boe almana lüzum yok FL bossları nerf yedi çıtır çerez gibi gidiyorlar.Boss drobu al paran cebinde kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Blonde -- 9 Ekim 2011; 19:15:48 >
  • Genelde PTR ilk çıktıktan 4-5 hafta sonra oyuna dahil oluyor. 2 haftayı geride bıraktık, en az 2 reset daha var diyebiliriz rahatlıkla. 1 aydan daha uzun sürmez.

quote:

As you acquire Valor you'll want to spend it, and vendors will be offering a wide range of items to equip you to take on the Dragon Soul raid encounters, including cloaks, rings, ranged weapons, necklaces, trinkets, chest pieces, helms, gloves, bracers, boots, and belts, all of which are ilvl 397.

Set item olacağı yazmıyor. Büyük ihtimal ile bahsettiği chest helm ve glove set dışında itemlar olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

quote:

Bu patch silinmeyebilir.

Setler yine valorla alınabilecek ama bu patch'de leg ve omuzluklar token ile alınabilecek.Bu yüzden silinir görüşünü sürdürmekteyim

@fod
    Hocam daha yeni PTR açıldı.2-3 ay sürebilir gelmesi.Gelene kadar şuan ki patchi bitir derim.Ama illa ki boe almana lüzum yok FL bossları nerf yedi çıtır çerez gibi gidiyorlar.Boss drobu al paran cebinde kalsın

setler kesinlikle alınmayacak falan yazdılar kaç tane blue postta hepsi tokenla gelecekmiş
    yine de silinmesi lazım ama valorların

• quote:

Orijinalden alıntı: Annihilan

%97 silinir.

hayran kaldım.
  • quote:

quote:

Bu patch silinmeyebilir.

@fod

ya hocam ara vermistim 1 ay oldu acalı bwd bot tamamladım item level da 367 oldu ama korkuyorum hala girmeye
    taktikleri filan nerden okuyayim
    tabi bir de hep achivement istiyor puglar nedir sizce cözüm ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fod -- 9 Ekim 2011; 22:16:37 >

• @fod
    367 item level olduysa FL'a girememen için hiç bir sebep yok.Çok rahat kaldırır tank/heal/dps farketmez.
    2 çözümü var.Birincisi kendine bir karakteri armory olarak benimse(rastgele FL achiev'i olan tabii :) istediklerinde söylersin böyle böyle şu realmde karakterim var bakabilirsin,istersen login olayım diye yağla balla :)
    İkincisi yeni kurulan guildlerde kendine yer bulmaya bak.Bu çözümü daha çok öneririm.4.3 içinde hazırlık olmuş olur.
    Bende Temmuz ve ağustos'ta ağırlık verdim oyuna,yeni karakter yaptım.Şuan FL hc deneyen ve 1/7 achiev'e sahip olan guildde melee spotunu kimseye kaptırmıyorum :)
    Yukarıda yazdıklarım tabiki skill ile birleşmeli.Yoksa ilk wipe'da kick yersin söyliyeyim..
  • Dediğine katılıyorum. Arkadaşlarımla aynı guildde olmama rağmen ağustos ve eylül ayında oyuna ara verdim geçen hafta tekrar açtım bu yüzden. Tank spot'umu kaptırdım. Pekte hevesli değilim aslında 6/7 HC FL olarak gitmişler ben daha FL nin yüzünü göremedim. Dün konuştum Guildde hiç WL yokmuş diye WL ihtiyacımız var dediler anında WL mi 85 Yaptım guild'e sokacağım. Hiç olmazsa ilki ben olurum zaten palayı genelde sadece pvp için ve achiv mount vs eksik olan birşeyi olmasın diye oynuyorum. Ama malesef vazgeçemiyeceğim 7 yılımı charım üzerine harcadığım tek class'ımdır.
  • yeni patch gelince tüm valorlarımız justice olcak. zaten justice pointle 378 ilvllık eşya alcaz.
    valorla hiç bir set parçası alınmayacak. başka itemlar alınacak, özellikle zor düşen slotlar (başlık, omuzluk gibi)
  • bu oyunda kazanılan hiçbirşey silinmez, dönüşür.
    sadece sezon başlarında arena ratingleri sıfırlanır ki bu da istisnai ve kendi sistemi içinde mantıklı bir durumdur.
  • Kısaca ve akılda kalıcı şekilde özetlersek;

Valorlar Justice'a, Justicelar paraya, paralar itema, dönmeli charıma...

Arkadaşlar her patchde olduğu gibi valor malor kalmaz yeni patchde. 0'dan başlar kasarız. Yoksa millet aç gibi ilk haftadan 2-3 tane yeni itemlardan toplar. Zaten artık tier itemda vermeyeceklermiş ama yelpaze genişleyecekmiş VP itemlarda. Yani sadece yüzük müzük değil daha farklı set olmayan itemlar alacağız. Doğrusu da bu bence tier raid yapanların olmalı ama raid yapamayanlarda en azından aynı item lvla ulaşabilmeli. Birde yeni dungeonlardan setler düşecekmiş. Set bonusu olur mu bilmem (ki olmalı bence) ama en azından üst başta eksik olanları tamamlar ahali.
  • quote:

@fod
    367 item level olduysa FL'a girememen için hiç bir sebep yok.Çok rahat kaldırır tank/heal/dps farketmez.
    2 çözümü var.Birincisi kendine bir karakteri armory olarak benimse(rastgele FL achiev'i olan tabii :) istediklerinde söylersin böyle böyle şu realmde karakterim var bakabilirsin,istersen login olayım diye yağla balla :)
    İkincisi yeni kurulan guildlerde kendine yer bulmaya bak.Bu çözümü daha çok öneririm.4.3 içinde hazırlık olmuş olur.
    Bende Temmuz ve ağustos'ta ağırlık verdim oyuna,yeni karakter yaptım.Şuan FL hc deneyen ve 1/7 achiev'e sahip olan guildde melee spotunu kimseye kaptırmıyorum :)
    Yukarıda yazdıklarım tabiki skill ile birleşmeli.Yoksa ilk wipe'da kick yersin söyliyeyim..

armory taktigi güzelmis
    türk guilde girdim öyle artık hardcore pve guild bizden gecti öyle muhabbet olsun arada raidlere pug ile gireyim modundayım
    mezun da olduk işe girdim 6da kalkmam gerekiyor 12de yatsam bile uykumu alamıyorum o yüzden öyle guildler bana uygun değil
    bu arada karakterim holy priest, bazı tipler geliyor disc daha iyi diyor hatta özeniyorum 130k manaları görünce ama 6 yıldır holyim degismem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.