Şimdi Ara

[4.4.4] Galaxy S3'e kolay yoldan saf Android Kitkat yüklemek (CyanogenMod) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
5
Favori
36.405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    çok çok teşekkür ederim :)
  • -forumber- kullanıcısına yanıt
    huawei g301 içinde böyle bir konu açarsanız çok seviniriz g301 kullanıcıları olarak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizin verdiğiniz mod m8 sürümü m9 çıktıda bi baktım verdiğiniz gibi paket değil onları nasıl paket haline getirebileceğim acaba??
    .md5 şekline getirmem gerekiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goztepeleee -- 6 Ağustos 2014; 18:20:12 >
  • telefonun hoparlor sesini arttırmanın bir yolu varmı romu kurdum ama ses çok kısık geldi bana?
  • Sa kardesim ya benimkini odin görmüyor ne yapmalıyım Windows 7 starter bilgisayarda hatta başka bilgisayarlardada denedim olmadı telefon acikken göruyor okuyor ama download modda okumuyor

• evrencaca E kullanıcısına yanıt
    hocam bu romu yükledim ağ kullanılamıyor hatası verdi nasıl düzelteceğim
  • Aylardır üşengeçliğime kızıyorum.
    Dün yükledim sayenizde ve sanki farklı bir telefon kullanıyorum şuan.
    Başlıkta emeği geçenlere saygılar...
  • Guzel bir anlatim olmus. Lollipop'uda paketleseniz olur aslinda

• emeği geçen herkese çok teşekkürler anlatım güzel olmuş dediğiniz gibi yaptım işlemi herşey yolunda
  • Arkadaslar emegi gecenlerin eline saglik. Yuklemeyi sorunsuz bir sekilde yaptim ama sebeke uzerinden goruntulu arama yapamiyorum. Nasil cozecegimi bilen var mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • srbyoztrk kullanıcısına yanıt
    cm de sebeke uzerinden gorusme yapamazsiniz. skype tictoc vs. programlara yonelmeniz gerekir

• quote:

Orijinalden alıntı: KoşanBalık

cm de sebeke uzerinden gorusme yapamazsiniz. skype tictoc vs. programlara yonelmeniz gerekir

Tesekkurler.
    O zaman baska roma gecmem gerekecek.
    Oneriniz var mi acaba?
    Benim icin sebeke uzerinden goruntulu gorusme olmazsa olmaz...

• srbyoztrk kullanıcısına yanıt
    orjinal samsung romu disinda goruntulu gorusme desteklenmiyor diye biliyorum.custom romlarin boyle bir destegi olmuyor.

yanlissam arkadaslar duzeltir :)

• KoşanBalık kullanıcısına yanıt
    Hocam port samsung romlarında da mevcut görüntülü görüşme özelliği. Örnek verirsek Blekota romları mesela.

• android 4.3 sürümüne tekrar geçiş yapacağım fakat dosyayı indirmek için tıkladığımda 404 found çıkıyor acil bilgi verebilir misiniz ?

• teşekkürler, odinle hemen kurdum daha sonra cm nin kendi programıyla güncel versiyonunu kurdum. imeil değişme veya ağ bağlantısı yoktur gibi bir sorunla karşılaşmadım.
  • Arkadaşlar bende MAC OS var. Windows olmadan nasıl yapabilirim?
  • Ben bişey soracaktım hocam cm 11i silmeden cm 12 ye geçiş için bir rehber yokmu yani cm 11 silmeden cm12 ye geçiş yapmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. :)
  • rootladım telefonum acılmıyor samsung logosu cıkıyor takılı kaldı öyle napmam gerek yardım
  • wpx232 W kullanıcısına yanıt
    http://www.sammobile.com/firmwares/download/26622/I9300XXUGNB6_I9300OJVGNB3_TUR/
    Bu linkdeki Stock ROM u indir telefonu Download moda alıp odinle yükle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.