Şimdi Ara

4.5 Dönümlük Tarlada Para Getirisi Olacak İş Tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
10.374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz ceviz bahçesi yapmayı düşünüyoruz ama varsa önerileriniz lütfen söyleyin güz sonu ağaç dikimleri yapılacak önümüzdeki 5 yıla kadar meyve verebilecek bişeyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EmiciAdam -- 2 Eylül 2014; 17:50:16 >

• Hint keneviri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdiGe38

Hint keneviri

o nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmiciAdam

quote:

Hint keneviri

o nedir?

pilotluk belgesi gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: Constanza

quote:

Orijinalden alıntı: EmiciAdam

quote:

Hint keneviri

o nedir?

pilotluk belgesi gibi bişey

saol knk
    http://www.uludagsozluk.com/k/hint-keneviri/

• Böcek üretim çiftliği. Geçen haberini okudum bayağı gelir kaynağı varmış. Ciddiyim araştır bir bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garp the Fist

Böcek üretim çiftliği. Geçen haberini okudum bayağı gelir kaynağı varmış. Ciddiyim araştır bir bunu.

eyv bakarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Çilek ekin. Abd ile Rusya arasında çıkan anlaşmazlık ve kavga sebebiyle Avrupanın en çok çilek üreten ülkesi İspanya Rusya'ya çilek ve benzeri malları göndermiyor. Hayliyle bir çok malı bizden, Türkiye'den alacaklar. 20 dönümlük yerden 40 ton çilek çıkıyor. Kilosu en az 8-9 Tl bu sene. Var gerisini sen düşün. Küçük tarladan kar edersin.
  • Uzun vadede limon olabilir kaç senede meyve veriyor bilmiyorum ama kilosu 10 liraya kadar çıktı
  • quote:

Orijinalden alıntı: CODY

Uzun vadede limon olabilir kaç senede meyve veriyor bilmiyorum ama kilosu 10 liraya kadar çıktı

ic anadolu topraginda yetismez sanirim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ceviz iyidir bence arsa nerde bilmiyorun ama portakal yada kivide dikebilirsiniz.

• Biz 6-7bin dönüm ekiyoruz bişey kalmıyor. Trilyon cinsinden borcumuz var. 4.5 dönümde para kazanabilirseniz ne iş yaptığınızı bana pm'le

• Devekuşu ya da domuz üretim çiftliği de kurulabilir.
  • Hayvancılık en güzeli. Biraz emek ister ama her an sıcak para demektir. Profesyonel bir ahır yaptırıp yoğurt, süt üretin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: PetyrBaelish

Biz 6-7bin dönüm ekiyoruz bişey kalmıyor. Trilyon cinsinden borcumuz var. 4.5 dönümde para kazanabilirseniz ne iş yaptığınızı bana pm'le

Boyu değil işlevi...

Mesele çok ekmek değil. Doğru strateji

• Satıp ticarete girin

• quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Devekuşu ya da domuz üretim çiftliği de kurulabilir.

Müslümanız domuz işine iyi bakmazlar ailem :D gerçi müslüman olup yetiştiren var sanırım da neyse devekuşu işinede pek sıcak bakmazlar sanırım

@sedrak
    arsa iç anadoluda bu yıl bostan ektik(karpuz kavun) yeni yeni mahsul almaya başladık zaten biz ilçe merkezindeyiz tarla köyde 30-40km uzaklıkta o yüzden şimdilik ceviz düşünüyoruz 8-10 ceviz ağacı var şuan tarlada 7-8ay önce dikilmişti dikim zamanı olmamasına rağmen gayet güzel yetişip büyüdüler tabi cinside önemli chandler cevizi sanırım bizim oraya iyi gider ama 4 tanesi 100tl araştırıyorz
  • Turboscan sandım ama değilmiş.
    Bu arada 1 dönüm kaç santim oluyor?
  • Cekirdek ek kardesim benim var tarlam amcam ile ortak toplam 60 donum yerden 14 ton cekirdek cikti kilosunu 11 tl ve 14 tl den sattik iyi para 4.5 donum yerden 5 ton ciksa 10 tlden satsan iyi parw cekirdek cok pahali tohumu ise bursadan almani oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackStyle34

Cekirdek ek kardesim benim var tarlam amcam ile ortak toplam 60 donum yerden 14 ton cekirdek cikti kilosunu 11 tl ve 14 tl den sattik iyi para 4.5 donum yerden 5 ton ciksa 10 tlden satsan iyi parw cekirdek cok pahali tohumu ise bursadan almani oneririm

ya şu kabak çekirdeği varmış babam kuruyemişcide konuşulanlara kulak misafiri olmuşta böyle ayçiçeği gibi dalda yetişen kabak çekirdeği türü varmı biliyo musunuz?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.